Kao sto sam i rekao - sve im diraj samo Lapadulu ne

Lapaduloljubi su pomahnitali. Jel' drzite i njegovu sliku pored kreveta? Ono da se malo pomazite gledajuci je i tako to?
On je pekrsio pravilo i kraj. Trebao je biti kaznjen a ne daje neka lazna izvinjenja ,kao kaje se i ovo ono.
(12-12-2016, 09:59 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Kao sto sam i rekao - sve im diraj samo Lapadulu ne
Lapaduloljubi su pomahnitali. Jel' drzite i njegovu sliku pored kreveta? Ono da se malo pomazite gledajuci je i tako to?
Sad vec seres znas....kakvi Lapadoljubi...momak trci i trudi se...svo neznanje nadoknadjuje zalaganjem...samo moze biti primjer ovo Niangu...svaki put Niang kad usere spusti glavu i stane...ovaj trci i ne staje...
U ostalom pogledaj komentare svih malo vazniji novinara u Italiji i pogledaj komentare kako navijaca Milana tako i suparnicki...svi ga usporedjuju sa Pippom, a dobro znamo ko je bio Pippo
Nije bitno sta mu pise na ledjima sve dok ostavlja i srce i muda na terenu za Milan...tako da cu te lijepo zamolit da mene iz tih cinicnih komentar izbacis
Kriv jeste sto je krenuo da izvede penal, red se mora znati...ali se izvinuo i niko ga nije kaznio jer daje 120 % dok igra, to ti je sam Montella rekao
Gde trci? Sta trci? 6 utakmica je bio najgori na terenu. Onda je kao nesto pokazao protiv dve najgore ekipe u ligi i odmah udario u talas. Gde je veceras? Opet ga nema na mapi.
I tebi izgleda kao onom iz Austrije pustaju proslogofišnju utakmicu, izgleda. Šaltaj kanale možda naletiš na Torino.
(12-12-2016, 10:03 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Gde trci? Sta trci? 6 utakmica je bio najgori na terenu. Onda je kao nesto pokazao protiv dve najgore ekipe u ligi i odmah udario u talas. Gde je veceras? Opet ga nema na mapi.
Gdje veceras???? cekaj ti mene zajebavas sad, jelde?
Izborio jedanesterac i za sekundu zakasni kod centarsuta Susa, u prvom pol dvije najbolje i prave prilike za Milan u obje je ucestvovao...
Ja ne pravim od njega novog Baccu...ali kad neko ostavlja srce za ovaj moj Milan onda cu ga i ja bodrit svim srcem, bar ja tako razmisljam...
Ne vrijedi se vise raspravljati....ti ga ne volis i imas nesto protivn njega, ja ga pokusavam objektivno gledat...pitaj vecinu na forumu sta misli o igri Lapadule i sve ce ti biti jasno...
LP i Forza Milan !!!
Ma naravno ,ako je tebi ovo sto je on "pokazao" veceras - dobro ... onda ...
(12-12-2016, 10:07 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Â i za sekundu zakasni kod centarsuta Susa,Â
Pa za sekundu....bas ta sekunda je ono sto razdvaja vrsne golgetere od propalih igraca u pokusaju koji mogu dati gol samo ekipama ranga Empoli i Krotone.
Vecito ce mu nesto faliti...Te sekunda ovde te dve tamo...Jedino mu izgleda ne fali bezobrazluka da krsi odluke strucnog staba...
I Niang je tacno zreo za klupu.
Nisam ja rekao da je on vrsni golgeter bas naprotiv...mislim da nema neki veliki kvalitet...ali ono sto ima su srce i muda i jedno i drugo daje za ovu ekipi...
Problem je sto ti pravdas Niangovu kurcobolju i lose izveden penal po drugi put, kao prepao ga Lapadula izbacio ga iz takta jer je trazio da izvede penal prije 8 dana....to je pravo pravooo smijesno...i zato sam i reagovao...pa valjda su oni profesionalci koji zive od ovog fudbala
Otkud zna on dal' ce mu se Lapadula prisunjati na spavanju da ga ugusi jastukom kako bi preoteo ulogu izvodjaca penala. Strah je to ,naravno da je paralisan. Vidi mu se u ocima ,zivi decko u strahu zadnjih nedelju dana.