Za samo pola godine života kompromitovao, uništio, obrukao, osramotio kako god hocete sve sto je učinio sa AC Milanom... E Leo Leo baš si jadan
(06-15-2011, 11:03 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]meni je iskreno pravo zao sto smo dali pola ugovora Merkela jer mi se stvarno cinio veliki potencijal i stvarno sam mislio da ce nesto od njega biti sljedece sezone
((
navedi mi jednu njegovu karakteristiku...po meni je on promaseni slucaj koji nema buducnost u klubu kvalitete milana......
(06-16-2011, 01:34 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (06-15-2011, 11:03 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]meni je iskreno pravo zao sto smo dali pola ugovora Merkela jer mi se stvarno cinio veliki potencijal i stvarno sam mislio da ce nesto od njega biti sljedece sezone
((
navedi mi jednu njegovu karakteristiku...po meni je on promaseni slucaj koji nema buducnost u klubu kvalitete milana......
Ima dobar sut, dobar pas...ne pegla puno loptu ne pokusava da dribla jednostavno igra sto mi se svida podsjeca me na Iniestu kad je poceo igrat, Merkel je veliki talenat i to ce se pokazat sa 18 godina pruzio je par dobrih tekmi na poziciji iza napadaca, dok je na lijevoj strani malo izgubljen bio..ali razumljivo obzirom na njegove godine..
Sutra potpisuje El Sharaawy.Za mene su takvi igrači uvijek enigma bez obzira što novine pišu o njemu kao potencijalu. Iza sebe ima jednu dobru sezonu u Serie B gdje je bio jedan od glavnih igrača Padove koja je došla do finala playoffa za ulazak u Serie A. Ne treba očekivati novog supertalenta.Više mi se sviđala ona opcija da Merkel ode na posudbu u Novaru gdje bi igrao prvu ligu i dobivao veće šanse za dokazivanje...
(06-16-2011, 05:46 PM)dejo Wrote: [ -> ]Sutra potpisuje El Sharaawy.Za mene su takvi igrači uvijek enigma bez obzira što novine pišu o njemu kao potencijalu. Iza sebe ima jednu dobru sezonu u Serie B gdje je bio jedan od glavnih igrača Padove koja je došla do finala playoffa za ulazak u Serie A. Ne treba očekivati novog supertalenta.Više mi se sviđala ona opcija da Merkel ode na posudbu u Novaru gdje bi igrao prvu ligu i dobivao veće šanse za dokazivanje...
Da...ali ako dodje nece doci da odma igra mali je 92 god...kao Merkel...a Genova dodje sad kao nasa B ekipa

...znaci Merkel bi mogao tamo dobiti vise prostora nego u Milanu i to je nekako logican potez...dobro je sto ce ostati u seriji A, pa nek se onda dokaze jel dobar ili ne...Albetrazzi bi trebao na posudbu u Bari...Za Verdija i ostale mladje tek treba da se donese odluka ...
(06-16-2011, 07:07 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (06-16-2011, 05:46 PM)dejo Wrote: [ -> ]Sutra potpisuje El Sharaawy.Za mene su takvi igrači uvijek enigma bez obzira što novine pišu o njemu kao potencijalu. Iza sebe ima jednu dobru sezonu u Serie B gdje je bio jedan od glavnih igrača Padove koja je došla do finala playoffa za ulazak u Serie A. Ne treba očekivati novog supertalenta.Više mi se sviđala ona opcija da Merkel ode na posudbu u Novaru gdje bi igrao prvu ligu i dobivao veće šanse za dokazivanje...
Da...ali ako dodje nece doci da odma igra mali je 92 god...kao Merkel...a Genova dodje sad kao nasa B ekipa
...znaci Merkel bi mogao tamo dobiti vise prostora nego u Milanu i to je nekako logican potez...dobro je sto ce ostati u seriji A, pa nek se onda dokaze jel dobar ili ne...Albetrazzi bi trebao na posudbu u Bari...Za Verdija i ostale mladje tek treba da se donese odluka ...
Malo sam skeptičan hoće li Merkel dobiti šanse u Genoi,daj bože da griješim, da će dobiti priliku jer će biti pola ugovora na strani Genoe, ali dosada te posudbe nisu donosile ništa dobroga...
Da zadnje godine su pokazale da Milan i Genoa jako dobro surađuju,to se naročito pokazalo u transferu Boatenga...
Inače kad već spominješ B ekipe, rekao je Fillipo Galli da Primavera ne može pripremiti igrača da odmah uskoči u prvu ekipu nego da moraju slijediti španjolski primjer gdje postoje registrirane B ekipe prvoligaša koje nastupaju u 3. i 2. ligi....
smijesi nam se najvece pojacanje ove sezone.....sinisa mihajlovic u interu izgleda.....
ciao ragazzi ...
eve i mene malo natrag.ovo za genova e ludilo postali su nasa B ekipa, evo sad Genova su kupili Kevin Konstant a Kucka naredo leto kod nas na free transfer
oko mister X predlazem de rossi poceli su negovi pregovori negovi agent e potvrdio da treze godisnu platu od 5 mil. a roma su ponudili 3.5 mil
dogovor mu istice 2012.
(06-19-2011, 10:51 AM)DUCO Wrote: [ -> ]ciao ragazzi ...
eve i mene malo natrag.ovo za genova e ludilo postali su nasa B ekipa, evo sad Genova su kupili Kevin Konstant a Kucka naredo leto kod nas na free transfer
oko mister X predlazem de rossi poceli su negovi pregovori negovi agent e potvrdio da treze godisnu platu od 5 mil. a roma su ponudili 3.5 mil
dogovor mu istice 2012.
doc ce jos hamsik nadam se, i u siječnju ganso

a dogodine ce tek biti show... na ljeto bi tribali doc Kucka (kao direktna zamjena za Van Bommela) i Montolivo (kojemu takodjer istice ugovor, a vec je imao jedan sastanak sa Allegrijem) i to oba na Free Transfer... Ovo sta je Genoa uzela Constanta kojeg smo i mi tjeli dovoljno govori
El Shaarwy iz Genoe u Milan
Dojučerašnji ofenzivni veznjak Genoe Stephan El Shaarawy (18) sljedeće će sezone braniti boje AC Milana, aktualnog talijanskog nogometnog prvaka...
Prošlu je sezonu El Shaarawy proveo na posudbi u Padovi kojoj je pomogao da dogura do dogravanja za Seriju A, a sada ga je doveo Milan u sklopu jednogodišnje posudbe s opcijom trajne kupnje.
- Mislimo da je spreman. Definitivno će ostati u Milanu cijelu sezonu. El Shaarawy je sposoban za izvanredne stvari – rekao je dopredsjednik "rossonera" Adriano Galliani.
El Shaarawy je rodom iz Savone i branio je boje talijanske U17 i U19 vrste, a otac mu je Egipćanin.
Milan: Drogba ne, Kucka možda
Na razne napise o tome kako bi Didier Drogba ovoga ljeta mogao pojačati momčad Milana osvrnuo se potpredsjednik kluba Adriano Galliani...
Reprezentativni napadač Obale Bjelokosti Didier Drogba neće preseliti u redove Milana, potvrdio je potpredsjednik crveno-crnih Adriano Galliani u razgovoru za Il Corriere dello Sport.
"Pokriveni smo na napadačkim pozicijama, stoga Drogba neće dolaziti", jasno je poručio Galliani, dodavši da Antonio Cassano ostaje na San Siru premda mu mjesto u udarnoj postavi "ne može biti zajamčeno".
Istovremeno se dotaknuo slovačkog reprezentativca Mareka Hamšika, koji se često kroz medije povezivao s mogućim transferom u Milan: "Nismo nikada ni bili zainteresirani za njega. Bit ću sretan ostane li Hamšik u Napoliju".
No, Slovačka bi usprkos tome mogla dobiti svog predstavnika u sastavu novog prvaka Italije. Galliani je otkrio zanimanje za 24-godišnjeg Juraja Kucku, veznog igrača Genoe. "Još je uvijek igrač tog kluba, no moguće je da odjene naš dres", izjavio je Milanov potpredsjednik.
Boateng službeno postao Milanov
Otkup ugovora Kevin-Princea Boatenga nogometni je klub Milan službeno zgotovio u srijedu, objavili su iz redova talijanskih prvaka...
Prošlu je sezonu 23-godišnji rođeni Berlinčanin i ganski reprezentativni veznjak odradio u Milanu kao posuđeni igrač Genoe, koja ga je u kolovozu 2010. godine otkupila od Portsmoutha potpisavši ga tada na četiri godine.
Isti je ugovor sada na sebe preuzeo Milan. Boatengu su preostale tri pune godine radnog odnosa, a Genoa je za raskid inkasirala odštetu od oko sedam milijuna eura.