Bonaventura bi igrao jos bolje da ima jos nekoga tko zna igrati ispred sebe. Na lijevom krilu. Kada bi na neko čudo doveli onog maog Keitu iz Lazia kojega spominju ili bilo koje dobro krilo, a Bonaventura i Badelj igrali u sredini onda ajde, to je vec nesto, barem na razini euro lige.
RAduje me super utakmica Romagnolia. A Niang je sve gori i gori...kao amater ponekada igra...
Vezna linija: Bertolacci, Pasalic, Kucka... Sto reci? Peti smo, 2 boda od 2.mjesta... ne ide bolje od toga jbg! Bravo Galliani, vrhunski tim si sastavio!!
http://www.index.hr/sport/clanak/milan-c...38691.aspx
"On je igrač kojeg Hrvati nazivaju novim Modrićem, nadamo se kako će kod nas ispuniti taj potencijal, ima klauzulu prema kojoj ga možemo otkupiti po isteku posudbe u lipnju i vjerojatno ćemo ju aktivirati," otkrio je Milanov izvršni direktor Adriano Galliani.
(12-18-2016, 11:29 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]http://www.index.hr/sport/clanak/milan-c...38691.aspx
"On je igrač kojeg Hrvati nazivaju novim Modrićem, nadamo se kako će kod nas ispuniti taj potencijal, ima klauzulu prema kojoj ga možemo otkupiti po isteku posudbe u lipnju i vjerojatno ćemo ju aktivirati," otkrio je Milanov izvršni direktor Adriano Galliani.
On je poludio... Mozda vi koji niste z Hr ne znate, ali nitko normalan nikada njega nije uspoređivao sa igračima kao Modrić, Rakitić, Perišić, pa niti Kovačić koji je mlad... Ispred njega su svi oni u reprezentaciji, i još Badelj, Brozović, pa je na Euru igrao i Rog koji je potpisao za Napoli. Veznog je igrao i Halilović, i moja mama izgleda prije Pašalića... Iako je on dobro odigrao u Monacu ovo što Galliani priča je laganje X100, tipično za ovaj novi Milan.
Usput, Juve je kupio stopera Atalante Caldaru za 20mln. Dok se u Milanu pričaju bajke Juve pravi ekipu vec za buducnost. Pjaca, Caldara i onaj mali vezni Boce sto ga mi nismo uspjeli dovesti.
I na kraju Galliani izjavljuje da on 36 od 38 utakmica u godini navija za Juve jer su oni najjači pa eto... no comment
(10-16-2016, 08:25 PM)geoff Wrote: [ -> ]Ipak je vrhunac sto je napisao autobiografiju s 23 godine.
(12-19-2016, 01:54 PM)mrki Wrote: [ -> ]On je poludio... Mozda vi koji niste z Hr ne znate, ali nitko normalan nikada njega nije uspoređivao sa igračima kao Modrić, Rakitić, Perišić, pa niti Kovačić koji je mlad... Ispred njega su svi oni u reprezentaciji, i još Badelj, Brozović, pa je na Euru igrao i Rog koji je potpisao za Napoli. Veznog je igrao i Halilović, i moja mama izgleda prije Pašalića... Iako je on dobro odigrao u Monacu ovo što Galliani priča je laganje X100, tipično za ovaj novi Milan.
Mrki, tu si malo pogrijesio.
Pasalic nije igrao za reprezentaciju Hrvatske zbog okolnosti koje su specificne za hrvatski nogomet; naime, ponikao je u pogresnom klubu i nije clan prave menadzerske agencije.
Da je ispunio dva gore navedena uvjeta, itekako bi bio dio seniorske reprezentacije i igrao ispred Roga, Halilovica i slicnih.
Nitko normalan, naravno, nije za njega ustvrdio da je Modricev nasljednik.
A otkup njegova ugovora bi za Galliania bio potez ravan potpisivanju Pirla iz najboljih dana. U moru raznih Sosa i Bertolaccia, Pasalic je vec sad ta razina.
@Geoff ... Apsolutno se slazem, mislim da bi Pasalic za nas vezni red bio pravo osvjezenje...propustili smo Van Ginkela, a mislim da bi nam bio odlican sada, momak je dogoro do repke i u prvi 11 PSV-a ... Maria jednostavno ne smijemo propustit...
Ja licno mislim da je Rog, pa mozda cak i Badelj vise nahvaljeni igraci nego da su nesto ne znam koliko bolji od Pasalica....Mario ce sigurno igrati toplo-hladno, npr protiv Rome je bio izvanredan, da bi protiv Atalante bio jako jako los...mi moramo istrpit njegovo neiskustvo igranja u Seriji A i njegove godine i nakon toga ce nam se sigurno isplatit jer onako djelule kao neko ko voli da igra, ne boji se duela...
Npr pogledajte Elshu na sta je spao...od pravog otkrivljenja do igraca koji sjedi na klupi...a iz samo jednog razloga jer se boji duela i igra sa strahom...
@Sampinjon.... mislim da Galliani pila naopako i to namjerno...on jednostavno zna da je njegovo vrijeme proslo i da mu se blizi kraj...javno je progovorio kako su Kinezi neozbiljni, kako mu se ne svidjaju, jer je sujeta proradila, zna da kada dodju Kinezi on ide vani...
Zbog svih ugovora i kineskih zakona klub ce biti vjerovatno prodan tek u martu...s jedne strane velika je to steta jer nece Montella dobit potrebna 2-3 igraca da bi se lakse zadrzao na poziciji koja vode u CL ili EL...ovako ce ja mislim biti velika borba za tu poziciju...
Galliani sada pravda sebe i napda javno Kineze i vec pravi atmosferu da se ne ocekujue neki Fabregas ili jace ime...nego tako igrac iz Ascolia koji ima dobru 1,5 godinu u klubu..momak je ljevak, a igra desno krilo, brz okretan i sto je najvaznije jako mlad 19 god...nekako me podsjeca na Susa...
Evo mali video iz ove sezone :
https://www.youtube.com/watch?v=xk7unp3cNQM
Bas je licemjeran Galliani..kako je samo javno prozvo Kineze da su neozbiljni, ali nikad mu to nije palo na pamet da kaze za Berlusconia, kada mu nije dao ni cent
Nije, falilo je malo srece.
(12-20-2016, 06:36 PM)geoff Wrote: [ -> ]Nije, falilo je malo srece.
Po tvom mišljenju??? Sa novim Ancelotijem, Pašalićem.