Navodno su Kinezi od Fininvesta trazili da se pola od ovog drugog depozita (50 miliona) potrosi u ovom prelaznom roku pa da im prilikom sledece isplate daju 50 miliona vise (refundiraju potroseno) ,uz uslov da Fasone sam trosi taj novac . Fininvest je odbio.
Da su 13tog Kinezi dali pare kako su rekli onda bi taj sam trosio te pare.
Ma svima puna usta Milana i svi ga vole u pricama i na papiru a kad treba tu ljubav dokazati i na delu onda nula.
“We have to change all the referees in Serie A and all the judges…” - Berluskoni na pitanje kako zaustaviti Juventus.
Sutra prenos na Rai Uno ... nasi su ipak sa danom zakasnjenja stigli u Dohu.
Svi igraci su spremni u obje ekipe, zbog Dohe cemo dobit 2,5 mil eura I Juve takodjer...
Da li ste upratili negdje koliko dugo su igraci na odmoru I da li ce pripreme biti u Millanelu?
Minimalna cena koju cemo prihvatiti za Adrijana je 5 miliona evra.
Kinezi su aminovali produzenje ugovora Bonaventuri ali su odbili Galijanijev genijalni predlog da se ugovor produzi i Paleti do 2020-te. Simpaticna pricica ,naime ,Paleta ima ugovor do 2018-te(znaci nikakva zurba za produzenje) ali je Galijani procenio da on trenutno igra "najbolju sezonu u seriji A" i pozeleo da ga nagradi povecanjem plate i jos 2 godine u dresu Milana. I posle zlobnici kazu da Galijani ne voli Milan.
Dobri rezultati konkurenata, iako smo trenutno peti zbog utakmice manje, ako dobijemo Bolognu idemo ponovo na trece mjesto. E jedino sto se ta utakmica igra nekad u januaaru, tako da moraju u medjuvremenu dobiti i ostale...
Ja sam cuo(negde u prolazu sam procitao ,stvarno ne znam da li je tacno) da je pomerena za 20neki februar jer je januar popunjen sa kup utakmicama ,znas da oni to sve zbrzaju i onda cekas na finale 3 meseca.
Uglavnom ,nasa "kljucna" utakmica ce biti ona kad budemo cekali Napoli. I to ce biti negde krajem januara.