Pa valjda cemo na leto imati neke pare od tih Kineza.
Kojih zutih Kineza? Nije valjda da vjeruješ u to?
Sto bi rekli u jednoj seriji "I want to believe", jer sve je bolje od ambisa u koji su nas gurnuli pedofil i njegov voljeni celavac.
Razmena Storari - Gabrijel je zvanicna. 6-tomesecne pozajmice, s tim da ako na kraju Kaljari resi da otkupi Gabrijela mi cemo ponuditi ugovor Storariju, posto ce u to vreme biti slobodan igrac.
Kakvog ambisa??? Misliš prvi trofej u ovoj sezoni (u igri smo za još dva), najmladju i najitalijanskiju ekipu te najboljeg mladog trenera u Serie A, koju nam je podario najtrofejniji dvojac u istoriji fudbalske igre.
A ova preseravanja sa cijenama prosječnih igrača bolje da prodju moj Milan. Npr već sad sam siguran da ovaj iz Atalante, što ga je kupio Inter, pojma nema.
"I want to believe". U šta?? U vanzemaljce. Pa ni Mulder više u njih ne vjeruje.
U ambis zvani jedan totalno nebitan trofej(mada je za nas trenutno kao da smo osvojili LS) u 5 godina ,u ambis zvani ugovori montogovnima i slicnima na 3 godine ,u ambis zvani oteras jedinog normalnog trenera kojeg si imao posle Ancelotija i na efekte cijeg rada trenutno imas koliko toliko dobru situaciju ,u ambis zvani njega zamenis sa fudbalski polupismenom individuom koja ne zna da napravi izmenu na utakmici a kamoli nesto vise ,u ambis zvani idemo po fernanda gaga ,u ambis zvani praznujemo i provodimo se u vreme prelaznih rokova ,u ambis zvani placamo raspadnutim krsevima kako bi otisli iz kluba ,u ambis zvani njih zamenjujemo jos gorim krsevima kojima cemo takodje za koju godinu platiti da odu iz kluba ,u ambis zvani moljakamo prosecne timove premijer lige da nam pozajme igrace koji nemaju mesta u njihovim ekipama ,u ambis zvani prodacemo nase mlade talente da "izbalansiramo knjige" i jos u mnogo ambisa koje tvoj mozak zatrovan slepim poslusnistvom ne zeli javno da prizna iako u nekim kutcima zna istinu.
To su ti dubine crne da crnje ne mogu biti.
I verujem da ce se konacno zavrstiti era ta dva kriminalca koji su nas voljeni klub doveli na prosjacki stap i od svetskog velikana napravili predmet sprdnje. Pa makar ih zamenili i pomenuti vanzemaljci.
Koji si ti hejter. To je nevjerovatno. Ja ti nudim samo suhe činjenice a ti živopisno palamudjenje.
Sto bi rekli Vojvodjani "Ta idi begaj". Znas ti i sam da sam u pravu sve sto pricam samo sto neces da priznas ,ali dobro ,tvoje pravo... Istina je da tvoji miljenici odlaze na smetliste istorije i moras pronaci nacin da se pomiris sa time. Neko kao ti ce ih se secati i pricati mladjim navijacima kako su osvojili po koji trofej ,neko kao ja ce im pricati kako je dobro sto su otisli jer su unakazili i upropastili jedan veliki klub i tako...sve zavisi iz kog ugla sagledavas situaciju.
Elem ,citam da se Kineski klubovi interesuju za Baccu. Ako do transfera dodje, videces da nece otici za vise od 30-35 miliona. Onda ces se setiti da je recimo Celsi tim istim Kinezima prodao neku polurezervu za 70-75 miliona ,a mi nasu udarnu iglu i na papiru najjacu akviziciju za upola manje... I bice ti jasno... ali ti to naravno neces priznati...
(01-04-2017, 12:24 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Sto bi rekli Vojvodjani "Ta idi begaj". Znas ti i sam da sam u pravu sve sto pricam samo sto neces da priznas ,ali dobro ,tvoje pravo... Istina je da tvoji miljenici odlaze na smetliste istorije i moras pronaci nacin da se pomiris sa time. Neko kao ti ce ih se secati i pricati mladjim navijacima kako su osvojili po koji trofej ,neko kao ja ce im pricati kako je dobro sto su otisli jer su unakazili i upropastili jedan veliki klub i tako...sve zavisi iz kog ugla sagledavas situaciju.
Elem ,citam da se Kineski klubovi interesuju za Baccu. Ako do transfera dodje, videces da nece otici za vise od 30-35 miliona. Onda ces se setiti da je recimo Celsi tim istim Kinezima prodao neku polurezervu za 70-75 miliona ,a mi nasu udarnu iglu i na papiru najjacu akviziciju za upola manje... I bice ti jasno... ali ti to naravno neces priznati...
Kako ces ti biti u pravu kad nijedna tvoja recenica objektivno ne gleda na stvarnost. To sto ti nekoga volis ili mrzis je apsolutno beznacajno osim mozda za tebe. Ti si u stanju da bacis 30 najvecih Milanovih godina na "smetljiste istorije". Ako je 30 tak bitnih, malo manje bitnih i nebitnih trofeja za tebe malo onda podijeli sa nama nekog slicnog u modernom i malo manje modernom fudbalu. Znas li ti uopste u kakvom je stanju bio Milan 1986. Mozes lako provjeriti pa nam reci. O kakvom urusavanju govoris. Mi smo 3-4 u krizi, to je cinjenica ali to je normalno za bilo koga. Izaberes bilo koji klub malo progulas pa vidis da su i ti klubovi o kojima mastas bili u krizama i malo duze. Ja se sjecam i kriza Reala i kriza Barcelone i Bajerna a ti ako nemas dovoljno staza onda sad bar imas nacin da to lagano pronadjes. Nije sramota to neznati ali je sramota dvojicu najtrofejnijih u Milanovoj istoriji bacati na to tvoje smetljiste.
A da im je vrijeme ici jeste, to nikad nisam dovodio u pitanje.
Razlika izmedju ostalih klubova i naseg je u tome sto su uprave drugih klubova imale fer odnos prema svojim navijacima i nisu ih vredjale. Nisu izlazili pred ljude pa davali izjave tipa "nas sastav je konkurentan" , nisu davali izjave tipa "idemo u ligu sampiona" iako se zna da tim nije kadar da izbori ni evropa ligu ,nisu davale izjave tipa "trener je kriv za sve" ,nisu davali izjave tipa "uzecemo dva finala LS u 5 godina" (inace izjava u koju si rekao da verujes ,a sad odjednom vreme da ide? Kako to? Mislis da oni posle njega mogu bolje od toga? Mozda 3 finala u 4 godine?)... Prihvatale su krizu dostojanstveno i nisu bezale od toga... nisu zivele u deluzivnim fantazijama smatrajuci sve oko sebe praznoglavim idiotima koji ce verovati u svaku rec koja im se servira.
Nije problem upasti u krizu i nemati rezultate jedno vreme. Nikakav.
Da su posteno izasli pred navijace i rekli "Gledaj vamo narode ,para nema ,niti ce ih biti u skorije vreme ,jbga trudicemo se najbolje sto mozemo ,stanje je takvo kakvo je ,nece biti titula ni lige sampiona ,strpite se..." - verujem da im niko ne bi zamerio. Umesto toga smo dobili prakticno krajnje uvredljiv odnos uprave prema navijacima.
Na stranu sto je maltene sve vredno iz kadra proterano kako bi se Galijaniju omogucilo da preuzme kompletnu kontrolu nad Milanom. Da koristi klub za sticanje privatnog bogatstva preko burazerskog poslovanja... da zaposljava necake zetove i rodjake koji su kasnije uhvaceni u kradji sportske opreme koju su iznosili iz kluba i prodavali na pijaci... da se trofeji iz riznice "misteriozno" pojavljuju na aukcijama u Londonu i slicno...
I jel znas npr kad letuju ljudi zaduzeni za transfere u ostalim velikim kubovima? U junu i spetembru. A jel znas kad letuje Galijani? Kraj jula pocetak avgusta. Jer njegov rodjendan je ispred kluba ,to bez dve nedelje na Ibici i Majorci ne moze da prodje. Inace ,sa "tradicionalnog novogodisnjeg u Brazilu" se vraca u nedelju.