(01-09-2017, 07:16 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Sa ovom taktikom 4-3-3 ili 4-2-3-1 nama je potrebno najmanje 4 krila u ekipi, mislim da na Hondu ozb ne racunaju tako da nam brojcano nedostaje bar jedno krilo...
Ako vec Bertolacci ide na DM sa Locatteliem onda nam fali jedan ljevi vezni, kako god dovodjenje samo jednog krila nece biti dovoljno u rotaciji...jednostavno na Mati Fernandeza ne smijes se osliniti i racunati...vidicemo da li ce zrtvovati kup radi lige...
Niang? I will be a visionary, but I see Niang growing.
“Niang had a great game especially from a defensive point of view. I would like him to be less criticized because he is very important for us. He has quality and he can grow so much. - Montella
Ja mislim da niko nikad Niangu nije vjerovao i forsirao ga ovoliko kao Montella, ako glupan ne skonta da bar njemu treba da vrati i oduzi se onda treba da se kao Balloteli ide u Francuski i igra tamo za neke Nice i sl.
Imamo 3 krila a u veznom redu 2 talentovana momka i vrednog Kucku, ja u Bertolaćiju ne vidim vrednog igrača. Jebeš ga nije dovoljno.
(01-09-2017, 09:02 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Imamo 3 krila a u veznom redu 2 talentovana momka i vrednog Kucku, ja u Bertolaćiju ne vidim vrednog igrača. Jebeš ga nije dovoljno.
Sve to stoji...ja ti kazem da po brojnosti fali na bar jedno krilo...zamisli nedaj Boze povrjedi se Suso....sta onda....al nama fali i u veznom redu najmanje 1 kvalitetno pojacanje da se razumijemo....ja ti kazem da su oni nagomilali neki igraca u vezi pa po brojnosti ne faii...ja licno nebi volio da dodje neki Saban i uzme poziciju Locatelliu, mali je juce proglasen za najkorisnijeg igraca....on ce grijesit i grijesit jos bar dvije god..al bi se jako jako mogao isplatiti
Taj saban "stize" pocetkom aprila. Sem ako Montela ne pokaze muda pa ga ostavi na klupi gde mu je i mesto.
Zar nije duže trebalo da mu traje povreda...
Elem svakako ništa nismo gori bez Montoliva i nema smisla da Lokateli izgubi i jedan minut zbog njega, čisto jedan igrač više u rotaciji.
Slomio se pocetkom oktobra ,rekose na 6 meseci...to mu onda dodje pocetak aprila ,jos bolje ako je duze ,sto se mene tice ne mora se ni vracati. Ako ce ga Montela koristiti kao backup za Lokatelija onda neka se vrati kad hoce...
Izgleda da ce za kup biti nekih promena. Navodno ce odmarati ili Romanjoli ili Paleta uz Pasalica ,Honda levo menja Nianga a mogao bi da debituje i Plicari umesto Donarume.
Romanjoliju se navodno sprema novi ugovor sa boljom platom.
Ovako je izgledao nas sastav kad smo poslednji put igrali protiv Torina u Kupu.
![[Image: r805DGGevxs.jpg]](https://pp.vk.me/c638120/v638120744/1ba5c/r805DGGevxs.jpg)
Maldini, Coco, Ambrosini, ???, Bierhof, Abiati, Sheva
Gatuso, Costacurta, Albertini?, Hose Mari

))
I Roke Zunior.

Ovi ostali svi na mestu.
Nadam se da i ovom timu sad imamo par njih koji ce da dosegnu ove iz vremeplova.
Mislim da ovaj dolje desno nije Jose Mari jer su vec Sheva i Bierhoff u napadu nego Guly.
Onaj gore stoper je Roque Junior.
Jose Mari 100%.
Inace taj mec smo izgubili 1-0 ,valjda sutra nece biti tako.
Inace jel neko zna kakav je onaj El Gazi sto su ga ranije povezivali sa nama. Vidim Lacio ga dovodi na pozajmicu sa pravom otkupa za 9 miliona na leto. Nije bas nesto sto mi nismo mogli izvesti. A opet deluje mi kao mala cifra da bi se Ajaks tek tako odrekao nekog super ultra mega talenta.