Sad barem imamo po jednu alternativu na oba krila. Kad vec nemamo novca i ovo je dobro. Gledo sam malo njegove nastupe za Genovu, brz je igrac, naravno nije Mesi, ali mislim da je bolji od onakvog polumrtvog Nianga.

Ma da je dobar zadrzala bi ga Djenova ,ne bi kupovala igraca da ga odmeni

Ma ko ce ga znati kakvi su to dilovi izmedju Genove i Galiania. Taj je dao cetiri gola za polusezonu, opet bolji ucinak od Nianga

Ne razumije zasto neki odma krenu glumit advokate kada neko kaze da nije zadovoljan trenutnom situacijom i nacinom na koji igra ekipa...
Ja sam Montelli zahvalan najvise na svijetu jer je stisno muda i poceo raditi ono sto su svi drugi trebali prije 5-6 godina kada nije vise bilo novca za kupovinu, da su tad poceli ulagat u mlade sad bi vec imali ekipu za Evropu i par igraca za prodaju i da se novcano popravimo...
Medjutim kad nesto nije uredu onda stvarno nije uredu...zadnji mjesec i pol moramo primiti gol da bi poceli igrat, drugo pol daleko bolje od prvog i dalje lose jako lose Montela vrsi izmjene...i to nije moj stav to su cinjenice...
I jos jedna stvar poceo je Montella i da hvali Upravu kaze da je zadovoljan januarskim prelaznim rokom ( a svi znamo da je prijelazni rok bio smjesan)....to nije dobro, nije uredu...ova Uprava je sjebala Montellu, ne prate njegov rad i trud, a on i hvali...prosle godine smo dobili Romagnolia, Bertloaccia i Baccu samo zato sto je Mihajlovic bio uporan ko mazga i nije odusta od svojih najmera i isao je na noz i kontra Uprave, to ga je kostalo posla ali je bar dva igraca doveo u Milan, steta za Kongodobiu samo da je on dosao umjesto Bertolaccia...
A sta se desilo Montelli...u augustu je trazio Mustaccia iz Villarela dobio je Gomeza, trazio je Zielinskog dobio je Sosa, trazio Kovacica dobio je Pasalica, trazio Cuadrada dobio je Lapaduli....i nije se bunio samo je radio i dobro je radio, odlicno, eh na osnovu toga ima puno pravo i argumente na svojoj strani plus navijace da se pobuni protiv Uprave a ne da im podilazi...to nije dobro za Milan....
Pogledajte sa koja dva igraca Galliani pregovara...on pokusava najgore moguce transfere sa igracima koji imaju ugovore kod dva kluna, pa se cak tri kluba moraju dogovoriti oko jednog igraca...proce i ovaj prelazni rok, necemo dobiti jos jednog beka ili veznog igraca, sada samo imamo jace krila jer imam nove igrace a ne pojacanja...na ovoj dvojici je da pokazu da li su pojacanja i da li su bolji od Nianga....
Sutra je mozda glavna utakmica za nastavak prvenstva....posto Uprava ne prati rad Montelle logicno je da citava ekipa u jednom trenutnku padne...i taj pad je trenutan...vezali smo dva poraza ja mislim prvi put ove sezone...i kao sto sam vec napisao sljedece tri tekme moremo dobiti ako zelimo da ostanemo u utrci za CL
Cuva "dobre odnose" sa upravom u slucaju da prodaja propadne

Ionako Galijani razmislja da mu ponudi novi ugovor.
Verovatno i ne zeli da unosi nemir u ekipu nekim pricama o nezadovoljstvu...
To sve na kraju moze da mu se obije o glavu ako izostane rezultat pa bude ,dobio si sta si hteo ,sam si pricao da su prelazni rokovi odradjeni kako valja itd... Pitanje sta je za ovaj tim "rezultat"... Realno ,plasman u Ligu Evrope svakako jeste ,ali pitanje kako to zvuci u glavama uprave...
Nije prvi put da imamo dva poraza ove sezone! Izgubili smo na pcoetku od Napolia pa od Udinesea kuci...uz pobjedu nad Torinom u prvom kolu. Tako da ako sutra pobijedimo Udinese uzecemo vise bodova nego u prvom dijelu sezone iz isto utakmica.

Neki ljudi su programirani da samo negativne stvari traze u svemu

@huss, care, ne trazim ja negativne stvari u svemu...samo kazem da je dns vrlo vazna tekma jer u zadnjih 5 tekmi u ligi osvojili smo 5 od 15 bodova I mnogi su nas pretekli na tabeli...cinjenica, ne moj stav ...
Ako zelimo u Evropi mi moramo naredne tri tekme dobiti,a sto se tice poraza to bi za ovu mladu ekipu bilo katastrofa, jer bi onda to bio znak da smo pali I onda se sa ovim mladim jos teze vratiti ...
Inter je sinoc opet pobedio ,Lacio je izgubio kod kuce od Kjeva. Bar nesto...
Da li je to propao dolazak Ocamposa? ... navodno ga Marsej ne pusta