Otisao je Galijani da klekne pred njih i pokusa jos jednom...ako mu ne uslise apel ,bez brige ,u tom slucaju ce nam Djenova dati Darka Lazovica.
Kako god okrenes dobijamo ekstra pojacanje iz Djenove.
(01-29-2017, 12:44 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Otisao je Galijani da klekne pred njih i pokusa jos jednom...ako mu ne uslise apel ,bez brige ,u tom slucaju ce nam Djenova dati Darka Lazovica.
Kako god okrenes dobijamo ekstra pojacanje iz Djenove.
Gdje si procitao to za Lazovica? ... Ja sam procitao da ce Genova dovesti Hernanesa iz Juventusa, a nam dati Miguela Velosa ....Â
Mislim stvarno Celo nema ni granice ni mjere
Na fudbalitalija. Doduse ,danas su pored Lazovica ubacili i Carlija Musondu iz Celsija kao potencijalno resenje.
http://www.football-italia.net/97569/mil...le-ocampos
Bio to Okamapos ,Velos ili Lazovic nama ne gine pojacanje iz Djenove
Inace taj Velos je ozenjen sa Presiozovom cerkom ,tako da kad sagledas stvari iz tog ugla moguce da ovaj hoce da gurne zeta u Milan

Udinese: Karnezis; Faraoni, Danilo, Felipe, Samir; Fofana, Hallfredsson, Jankto; De Paul, Duvan Zapata, Thereau
Milan: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Pasalic; Suso, Bacca, Bonaventura
Konacno jedan pocetak utakmice kako valja...
Sto se mene licno tice Locatelli je ispucao definitivno sve kredite...sto je puno, puno je...ne samo njegove greske iz kojih primamo redovno golove, nego i sama igra...jako sporo se krece i takticki lose stoji, pasovi su mu nekako slabi i nejaki...definitivno je vrijeme da se prebaci na klupu da se malo otrjezni...mora nesto da se promjeni jer je definitivno poceo posjecati na Montoliva
Nadam se da Bonvantura nije ozbiljnije povrjedjen, jer to bi bio veliki hendikep za naredne tekme, on i Suso su jako uigrani i jedan je od rijetkih u ekipi koji sam nesto moze napraviti...
Bacca, kao da ne trenira snjima, prosle godine se jako jako bolje kretao i ucestvovao u igri...jos uvijek se nadam pobjedi jer je vezni red Udinesea takodjer vrlo los, ali bice tesko ... sada valjda ide to nase drugo poluvrijeme i ti nasih 15 minuta kad dobro igramo...nadam se nekoj bravuri Susa da odluci ovaj mec....ponavljam samo 3 boda su nam u igri
ovajj delofueo izgleda katastrofa za ovii 20 min igra
Abte moraju da izbace iz prvih 11 , daj nek stave de silo desno , antoneli levo
Lokateli je ispao iz forme sto u kombinaciji sa neiskustvom cini katastrofu...Problem sto je jedina alternativa - Bertolaci...
Bravo Donaruma, jebo ti sebe.