(01-29-2017, 08:09 PM)DUCO Wrote: [ -> ]nema nikakvo opravduvanje ljudi , imamo igraca pa sta e bolii kucka i pasalic ot polii sta ne mu pruzi sansuu ne moze biti gori ot pasalicÂ
De ne moze, jel mu dao sansu protiv Djenove pa smo dobili gol zato sto nije znao da izvede aut kako treba

Pre tog je sam sebi zapeo nogu pa pao...
Mene strah uhvati kad vidim da je Poli na terenu...
Problem je sto nema kvalitetnu zamjenu za Locatellia, nema kvalitetnu zamjenu za De Sciglia...i to sam Montella zna...nije mi jasno zasto odlucnije ne pritisne upravu kluba....kako moze izjaviti da je zadovoljan sa veznim redom ??? ako jeste, zasto moraju skoro isti igraci igrati u veznom redu na dvije utakmice u razmaku od 4 dana ??? Nismo mi navijaci bas toliko glupi jebg...
Ako je De Sciglio teze povrjedjen i ako ne dovede ozbiljnog beka u naredna dva dana...onda definitivno mozemo se oprostiti i od EL...sada pratit Atalantu, Lazio, Fiorentinu i Inter, to su nam glavni suparnici za EL ...
Zaista je tesko zaustaviit kola kad krenu nizbrdo, postaviti na pravu stazu i opet krenuti gurati...vjerujem da ce Montella to uspjeti uraditi i zaista svu srecu mu zelim, jer Milan ne moze dopustiti da sve sto su uradili dobro za polusezonu ode kao da se nista nije desilo...jednostavno ne smijemo jos jednu sez protracit...
Ali vidite vi sta se dogadja u tom Juventusu...oni pobjedjuju i sve, a Dybala obruka Allegria pred cijelim svijetom, ne da se nije htio pozdraviti nego skloni od njega ruku kao da je sugav....zamislite sad da im jos krenu kola nizbrdo...zato i kazem da ce Montelli biti jako jako tesko vratiti se na pravi put...mlada ekipa, sigurno po neka usijana glava...jos kad se krenu manageri vrtiti oko njih sa novcem...vecina ih prvi put to nesto dozivljava
Marsej je ipak dao zeleno svetlo za Okamposa ,sutra stize na medicinski pregled.
Ljudi, mi svi zaboravljamo u kakvom smo mi realnom stanju oko ovog preuzimanja. Imas Berlusconia koji je vec fakticki prodo klub i naravno da ne zeli vise trositi ni eura. S druge strane, ti Kinezi nece nista da uloze dok klub i definitivno ne bude njihov. Ova godina je takva kakva je. Mislim da ce vec sljedece godine biti mnogo ulaganja od ovih kineza, pa nisu glupi da uloze toliki novac i da Milan i dalje bude sedmi...
Bas je sve krenulo nizbrdo. A neki su ovdje ocekivali borbu s Juventusom

Ne vidim nijedan moguci scenarij u kojem i Ligu prvaka hvatamo. Europska liga? Nisam pametan ali mozda bolje da ju ne igramo. Osim ako ce uprava dovesti pojacanja koja ce prevagnuti dolasku u Milan samo zato sto igraju Europu. Hm...
Sto se mene tice ja sam i dalje zadovoljan sezonom ali jos poraz-dva u iducih nekoliko utakmica i to ce biti uzas.
Bice ulaganja ,ali ulaganja ne garantuju rezultat... Moze se uloziti dosta pa biti i 6-ti i 7-mi... Videli smo i Merdu i Mancestera i jos po neke... Treba ulagati pametno i imati nekog na klupi ko ce to sve da slozi kako treba...Montela mi ne deluje kao neko takav...
I treba nam Evropa ,ako nista bar ta jedna sezona u Ligi Evrope koja ce da se baci uz vetar cisto da se banda pocne privikavati na "pakleni tempo"... Ima njih tu ,prvenstveno ovih omladinaca koji ce ostati na duze staze... Sem Bacce niko od njih u zivotu nije iskusio takav raspored...Fizicki i mentalni napor koji sa njim ide... Zamis' da ih one tamo sezone s' neba pa u rebra ubacis u Ligu Sampiona...
Inace ne volim te neke teorije zavjera, ali Milan je ove sezone toliko putaq ostecen od sudija pa evo i sinoc kad primamo go od igraca koji je samo minut prije trebo biti iskljucen zbog brutalnog starta na De Scigliu. U prvom dijelu protiv Fiorentine, Niang izbija jedan na jedan u zadnjem minutu s golmanom, odbrambeni igrac Fiorentine startuje s ledja i ni to nije bio crveni karton. Protiv Intera, njihov prvi go, cist out za Milan, medjutim sudija pogresno dodjeljuje Interu, oni bacaju loptu do Candreve i ovaj daje go. Cist penal nad Bonaventurom, sad se ne mogu sjetiti protiv koje ekipe je to bilo. To su samo situacije kojih se mogu sjetiti a vjerujem da ih je jos bilo. Od gresaka u nasu korist mogu se sjetiti samo ponistenog gola Pjanica. Tako da Milan neopravdano dobije 3-4 penala do kraja sezone ne bi se izbalansirala nepravda koju su nam sudije nanijele. Mada naravno ne bih volio da dobijamo nesto sto nisu zaluzili na terenu.
Ely je pozajmljen Alavesu a prvi izvestaji pokazuju da ce i DeSiljo i Bonaventura zbog povreda odsustvovati "nekoliko meseci" sa terena ,sto ce reci da smo u opasnom problemu za nastavak sezone.
Ono juce nad DeSiljom to je bilo minimum za crveni karton ako ne i za neku duzu suspenziju...Kad vidim tako nesto odmah se setim onog Brazilca sto je uzeo hrvatsko drzavljanstvo(Eduardo ,Edvardo ,tako nesto) kad je igrao za Arsenal pa mu onaj manijak iz Evertona uklizao i prepolovio nogu...
Totalno ste u pravu vas dvojica. Uz to sve mi smo i dalje u borbi za europu. Imali smo srece u par utakmica ali i jos vise nesrece. Ovo jucer crveni kao kuca, cemu sluze ti pomocni sudci??? Znaci, crveni za njih, mi ne primamo gol. Bod siguran a mozda i sva tri. Zalosno.
Jedan igrac mi se jako svidja. Pratim ga vec neko vrijeme i kad god ga gledam covjek je zvijer, brz, tehnicki jako dobar, napast za svaku obranu. Muriel iz Sampdorie, 25g. Nece taj jos dugo u ovom klubu

Bonaventura mora na operaciju ,bar 6 nedelja odsustva.