Da Miha je trazio Kongodobiu pa je dobio Bertloaccia upravu si, svejedno to je nas najveci zajeb u zadnji 25 godina...
Al je Montella trazio :
Zielinskog - dobio Sosu,
Kovacica- dobio Pasalica
Cuadruada - dobio Lapadulu
Mussachio- dobio Gomeza
I da ti ne nabrajam dalje....Kad je sa limitiranim timom i igracima skupljao bodove, tad je bilo ok je trener, a sada kada ne skuplja bodove onda je i Montella postao limitiran trener....da to nije malo dvolicno @Sampinjon ???
I ja kritikujem, i reko sam da strasno lose pravi izmjene i slazem se da je trebao malo formaciju promjenit na 4-2-3-1 npr koja se ne razlikuje puno od 4-3-3 ... Ali pratis Milan, znas situaciju od nesposobne Uprave do povreda i pada forme pojedinih igraca koji su nosili ovaj kratki roster...sve je to rezultat trenutnog stanja....
Da li neko od vas prati na srpskoj Areni Sport utakmice Milana??? Kako se zove ovaj komentator??? Pa taj lik doslovno mrzi Milan...on toliko zacrni pricom Milan da ti se neda gledat uopste ...
Pa čekaj bolji je bio od Susa. Jednom je ubacio odličnu loptu ali su 2 paraplegičara zasrala, par puta navukao na sebe igrače i vratio na ivicu 16 gde je bilo prostora za šut plus imao još koji centaršut i udarac. Realno najopasniji je bio.
Gledam ja na Areni. Bile su žalbe navijača Milana televiziji zbog toga tako da nisi jedini.
Ali iskreno ja to i ne primećujem toliko.
(02-05-2017, 01:34 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]I da ti ne nabrajam dalje....Kad je sa limitiranim timom i igracima skupljao bodove, tad je bilo ok je trener, a sada kada ne skuplja bodove onda je i Montella postao limitiran trener....da to nije malo dvolicno @Sampinjon ???
Ja tvrdim da je Montela limitiran trener od dana kad je dosao. Od dana dok je vodio Sampdoriju. Cak sam mu usled njegove limitiranosti predvidjao otkaz do Bozica ,medjutim to se promenilo jer je usled sticaja raznih faktora (ranije detaljno elaborirano, a koje nisam uzeo u obzir pri izradi prvobitne procene) bio u mogucnosti da povuce malo bolji pocetak sezone. I to ga je izvuklo. Ako iz narednih 3 utakmice(tj ,ove i dve sledece) ne uzme 9 bodova ,mislim da bi trebalo i moralo da se polako pocne razmisljati o "zahvalnosti na saradnji"... Ispascemo najverovatnije cak i iz trke za Ligu Evrope ako nastavi ovako...
(02-05-2017, 01:34 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]I ja kritikujem, i reko sam da strasno lose pravi izmjene i slazem se da je trebao malo formaciju promjenit na 4-2-3-1 npr koja se ne razlikuje puno od 4-3-3 ...
Da li je po tebi to ozbiljan trener? Te izmene mu mogu proci bez posledica protiv Krotonea i Empolija ,ali u ozbiljnom fudbalu... videli smo svi sta npr donese Veseljaku protiv Bajerna itd...
(02-05-2017, 01:34 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Pa čekaj bolji je bio od Susa. Jednom je ubacio odličnu loptu ali su 2 paraplegičara zasrala, par puta navukao na sebe igrače i vratio na ivicu 16 gde je bilo prostora za šut plus imao još koji centaršut i udarac. Realno najopasniji je bio.
Obrati paznju na Bertolaccia, samo njega prati molim te ... on trckara po terenu...igra uvijek sa vise dodira...mora je primit, pa dignut glavu, pa spustit glavu pa onda da je mozda doda ...vidis koliko puta se zapetlja...u defanzivi on je samo tu da se vidi da je bio tu...ni jedan jaci start, duel i slicno...samo zonski pokusava da igra odbranu...ta zonska odbrana je gotova jos prije 15 god
(02-05-2017, 01:43 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da li je po tebi to ozbiljan trener? Te izmene mu mogu proci bez posledica protiv Krotonea i Empolija ,ali u ozbiljnom fudbalu... videli smo svi sta npr donese Veseljaku protiv Bajerna itd...
Svaki trener grijesi...ima svoje zamisli i pokusava da ih realizuje...nisam ja reko da je Montella odlican ili gotov trener...ima on jos mnogo da uci i prodje da bi nesto pravo napravio....ali svaki iole ozbiljan trener dobije neki roster...Montella nije dobio nista...ovom rosteru je maksimum EL, ako uspje u tome odlicno, ako ne...zasto otkaz???? zasto svake, jebene godine moramo poceti iz pocetka ili od nule sa novim trenerom....jebote to vise...preko kurca mi je kretanja iz pocetka....
Malo vise povjerenja u trenera....sa ovim rosterom koji sastavljen bez ikakve logike ili sistema pokusava da izvuce maksimum...zasto ga ne pustit da pokusa nesto i sa malo ozbiljnijim rosterom...
Ako cemo svake godine mjenjati trenera...onda jebes i pojacanja i bolji roster...kad svako od njih ima svoje zamislil....pa onda ide uigravanje, pa neke novi igraci itd...
Pa sta bi trebali sa Mourinhom ili Guardiolom....oni su imali po 200 miliona eura na pocetku sezone, pa im Conte bjezi 12 bodova u ligi...
Evo gledaj drugo pol, opet smo bolji i konkretniji...i onda Zapata izgubi loptu na centru, a Palleta pravi penal da ne moze gluplji...sta sad? Montella je kriv???
Mi imamo najglupljeg trenera u ligi ostavit sosu u terenu moze samo nas intelektualac
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
(02-05-2017, 02:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]ako ne...zasto otkaz???? zasto svake, jebene godine moramo poceti iz pocetka ili od nule sa novim trenerom....jebote to vise...preko kurca mi je kretanja iz pocetka....
Trenera menjati dokle god ne dovedemo pravog. Da se ne lazemo Montela nije kapacitet za velika dela. To nije trener koji te moze uvesti u cetvrtfinale LS kamoli nesto vise... Bolje dovesti odmah nekog ozbiljnog ,ko moze da odgovori ambicijama kluba ,nego mu potrositi brdo para i onda ga smeniti posle godinu dana.
A ovo Mihajlovic ,Montela itd ,to je ok ako planiras da se boris za 5-6 mesto i LE. Za vise ti treba ozbiljan trener.
(02-05-2017, 02:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Pa sta bi trebali sa Mourinhom ili Guardiolom....oni su imali po 200 miliona eura na pocetku sezone, pa im Conte bjezi 12 bodova u ligi...
Pa sad... nije bas ni da je Konte imao 0 evra za transfere...