(02-05-2017, 02:36 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]koja??? pa cak je i Alegri imao za ovog nisam siguran....trener koji kad nema sta izgubit nema hrabrosti ici na sve ili nista tebi je pokazao muda??
Pokazao muda...jer je gurao Calabriu cak na LB prije Antonellia....jer je gura Locatellia prije Mati Fernandeza, Sosa i ostali propalih igraca...jer je gurao Gomeza prije Zapate i Ely-a, jer je gurao Pasalica prije Bertolaccia, Polia i drugih smjesnih igraca...
Jer je dao sansu Lapaduli koji ima nevjerovatan naboj i zelju, nego Luiz Adrianu koji je igrao preko kurca...jer je bez obzira na lose partije gurao Nianga i bodrio ga da nesto od njega na kraju ispadne...jer trpi Baccu koji je u losoj formi ... jer nije digao ruke od Milana kao sto je digla Uprava, pa pokusava nesto da napravi, makar da pokusa napraviti pitu od govana
Eto zasto ima muda....ja sam rekoa da mi nisu njegove izmjene logicne i jasne 100 % ... zasto Lapadula umjesto Bacce kada gubis??? ne znam ja bi napao sa svim sto imam, al Montella vise napada sa krila....svaki trener ima svojih mana i promasenih poteza, Montellini su definitivno ti...jer igra sa istom formacijom i lose mjenja...ali pitanje se postavlja kakv mu je izbor, kako ti igraci sa klupe izgledaju na treningu i dali zasluzuju sansu...
Shvati ja nisam advokat Montellin i ne branim ga...samo ono sto je pokusao da napravi i poceo da pravi u stvaranju ekipe ja postuje...i ne okrecem mu ledja nakon nekoliko poraza i losijih partija
Da smo zabili iz prilika iz kojih se moralo zabiti nebi niko Montellu spomenuo...
(02-05-2017, 02:33 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Evo pitanje za tebe i sve ostale...Koji je to ozbiljan trener koji bi ti volio da vidis u Milanu i da vodi ovakav Milan ??? ali da budemo samo relani u zeljama pls 
Nema nerealno... Nova uprava tvrdi da su ambicije sam vrh Evropskog fudbala. I tu nema nikakvih nerealnih zelja. Ko god ti padne na pamet ,moras imati finansijska sredstva da ga dovedes. Kraj. Ne mozes u vrh Evropskog fudbala sa ogranicenim budzetima za transfere i plate ,kako igracima tako i trenerima. Mozda i mozes ,ali jednu godinu od deset ,a ostalih 9 ces statirati nekom sporednom ulogom...
A ove price ,hocemo finale LS ,ali necemo da dajemo plate vece od 4 miliona po sezoni... To ti je klasicno Berluskoni klosarenje...Ako se to nastavi i sa Kinezima onda bolje da nisu ni dolazili...
(02-05-2017, 02:40 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ne moze pita ali moze mozda neki kroasan ili kiflica... Montela samo mesa ove pomije u krug i nista vise. Ima jaci i bolji sastav nego prosle sezone a nista bolje rezultate (mislim da je to sad i zvanicno).
Cemu cuvanje trenera koji nema mogucnost da odgovori ambicijama nove uprave? Zasto? Sa kojom svrhom? Zasto ne dati sansu od pocetka novom treneru. Ako ostane ovaj slepac sjebace jos jednu sezonu svojim budalestinama. E onda cemo kretati od pocetka 2018-te...Pa daj onda bolje da krenemo od nule odmah 2017...
Haha...pa kako ti znas da ne moze da odgovori ambicijama nove Uprave??? Uostalom gdje ta nova Uprava???? Gdje taj njihov plan??? Koji je plan Milana??? Jer pravimo ekipu od nule i od mladih igraca ili dovodimo zvjezde i iskesiramo svako ljeto i zimu po minumum 100 mil???
Koji je plan i buducnost Milana uopste????
Eto bas zbog toga sto nema odgovora na ova pitanja, prije svega radi ove sadasnje Uprave, ja dajem podrsku Montelli...jer u ovakoj suludoj situaciji gdje Uprava navodno ne smije potrositi ni jedan euro na nove igrace, on i dalje pokusava nesto...
Sjebali smo sebi sezonu prosle godine sa otkazom Sinisi, ako Montella dobije otkaz napravicemo istu stvar....ko ti garantuje da ce doci ti neki igraci i taj ozbiljan trener???
I da, koje taj ozbiljni trener, koji ce u ovakoj situaciji zeli doci u klub, gdje se ne zna ko sta radi...gdje imas jednog sportskog direktora (buduceg) koji kao trazi neke igrace i imas sadasnjeg koji dovodi za nula eura i na posudbe i zali se otvoreno...
Sve ovo je odraz lose Uprave koja vec duzi niz god sistematski ubija tim...ovi mladi igraci koji su dobili priliku i osvojili bar jedan trofej su jedina svjetla tacka, jedino sto se ja kao navijac Milana mogu pohvaliti u zadnji 5 godina...
Ne mogu da se fokusiram na Bertolaćija brate dobiću pritisak
Kud sam i hvalio Paletu, jbt lik je majstor da napravi penal. I da ga pitaš šta bi bilo da ga je prošao napadač, mogao bi samo da centrira levom nogom a nijedan saigrač mu se u 16 nije ubacio. I zašto penal onda čovečee.
Moja topla preporuka da se ne nervirate. Nećemo biti šesti, iz ove apatije se neće skoro izvući plus nam slede mečevi gde se moraju uzimati bodovi a igraćemo svaka 3, 4 dana sa pola odsutnih igrača a i ovi zdravi su vidno umorni. Nema tu 'leba od bodova.
Iskreno svaka priča o treneru staje u sledećem... Ko je gledao video je šta mogu Bertolaći, Pasalić i Sosa i koliko su to katastrofalni igrači. Napadače mi nemamo, jednostavno ne postoje već nedeljama, zabijali bi da je eventualno Mesi iza njih. Sa tim kadrom se ne mogu dobijati utakmice u kontinuitetu. Dodaj tome i štopera koji ti napravi bespotreban penal i to je to.
Najbitnije po meni da ne otpuste Montelu već mu daju priliku dogodine sa jačim igračima i jednom boljom organizacijom... I doći će rezultati, potencijal je pokazan u prvom delu sezone.
Volio bi čuti komentar kakabanja na ovaj šampionski Milan koji se bez problema može nositi sa Juventusom i očekuje Scudetto ove sezone...
Toliko o tvojim budalaštinama kakabanja...
(02-05-2017, 02:52 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Haha...pa kako ti znas da ne moze da odgovori ambicijama nove Uprave???
I da, koje taj ozbiljni trener, koji ce u ovakoj situaciji zeli doci u klub, gdje se ne zna ko sta radi...gdje imas jednog sportskog direktora (buduceg) koji kao trazi neke igrace i imas sadasnjeg koji dovodi za nula eura i na posudbe i zali se otvoreno...
Govore rezultati njegovog rada...Pogotovo ovaj poslednji angazman u Sampdoriji. Eto u Fjorentini je bio ,koliko? 3 Godine? To je dovoljno vremena da napravis neki iskorak ako si neki "ekstra trenerski umetnik". To se naravno nije desilo...Imao je rezultate u skladu sa ekipom koju je imao. Nista ,ni mrvu iznad realnih mogucnosti. Godinama je u trenerskom poslu a nema nijedan zapazen rezultat.
Hteo je npr doci Pelegrini koji je izmislio fudbal i za Montelu i za Mihajlovica zajedno...Ali nismo mogli finansijski da izadjemo u susret...
(02-05-2017, 03:00 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Volio bi čuti komentar kakabanja na ovaj šampionski Milan koji se bez problema može nositi sa Juventusom i očekuje Scudetto ove sezone...
Toliko o tvojim budalaštinama kakabanja...
Uvazeni korisnik kakabanja: "falilo je malo srece."
(02-05-2017, 03:03 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Govore rezultati njegovog rada...Pogotovo ovaj poslednji angazman u Sampdoriji. Eto u Fjorentini je bio ,koliko? 3 Godine? To je dovoljno vremena da napravis neki iskorak ako si neki "ekstra trenerski umetnik". To se naravno nije desilo...Imao je rezultate u skladu sa ekipom koju je imao. Nista ,ni mrvu iznad realnih mogucnosti. Godinama je u trenerskom poslu a nema nijedan zapazen rezultat.
Hteo je npr doci Pelegrini koji je izmislio fudbal i za Montelu i za Mihajlovica zajedno...Ali nismo mogli finansijski da izadjemo u susret...
Al' se brzo zaboravlja da im je falilo par minuta da uđu u ligu šampiona umesto nas. A posle toga više joj nisu prismrdeli.
(02-05-2017, 03:10 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Al' se brzo zaboravlja da im je falilo par minuta da uđu u ligu šampiona umesto nas. A posle toga više joj nisu prismrdeli.
Pa "par minuta"...to je ono kao kad Lapaduli fali "sekunda" da da gol... Razlika izmedju velikih i prosecnih...
I plus sto ima taj ogavni podanicki ,ulizicki mentalitet prema upravi... Ok ,nece da unosi negativne emocije ,ne mora da ih pljuje i kritikuje ,neka sedi i cuti...ali ne mora brate ni da ih hvali kad ne zasluzuju...Ostale mu jos noge da ih uvuce u upravinu pozadinu...