(02-07-2017, 12:26 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Nesto se ni meni ne svidja taj izbor ,ali na kraju krajeva bolje i on nego Montela. Imali bismo daleko vece sanse da nesto napravimo.
Mislis da skrsimo 150 miliona i onda da nas izbaci Petah Tikva. U najboljem slucaju. Dobijas igrace tipa Brozovic, Perisic, Joao Mario, Kondogbia, onaj bek iz Torina, Eder, Banega. Puno para za grupnu fazu kupa UEFA.Â
Ili mozda kao ultimativno rjesenje Morati 2 milijarde bez titule.
Ovo sa Mancinijem mi se uopce ne svida. Tip nema pojma. Bas sto kazes Kakabanja, potrosit ce 150 miliona na gluposti i ispast ce poslije prvog ozbiljnog protivnika. Montella jest dobar sto se tice motivacije, ali to je sve. Znati kad napraviti izmjene je uzasan. Za Lokatelija se ne slazem, mislim da je malom dat previse odogvornosti. Jer nazalost on je jedini koji igra. Ovo ostalo je uzasno za gledat. Sosa, ma daj ba. Kostat ce nas itekako Bonaventura, jer fali kreator u sredini i bez njega tog igraca nema. Jedino da sad im padne ideja da Ocamposa ili Delafua prebace usredinu i tako uniste djecu. Mislim za nasu upravu to i nije neki novitet, dosta smo igraca upravo na taj nacin istrosili. Ovo za Ch Ligu se ne slazem. Ne znam kako dolazis do tih zakljucaka da su ostale ekipe neozbiljne kad svako vidi da nama svi iz gornjeg dijela tabele bjeze upravo radi ozbiljnosti ekipe. Mi imamo budale koje su se sastale u ekipi i pokusavaju da glume "tim" a to nisu. Napoli i Roma su daleko od nas, a evo kako vidim i Inter je napokon sastavio ekipicu i moze daleko da puca. Nas rang je Fiorentina, Lazio, i nadat se da Torino i Atalanta zajebu. Ako se sto prije ne saberu i shvate da je opet u pitanju Europa slijedece sezone, tesko da cemo osigurat to 5-6 mjesto. Montelii svaka cast ali pogresno sklapa ekipu u zadnje vrijeme. Pocinje kao i ostale lutatlice kod nas, da vjeruje seniorima. Evo ja bi svakog prozvao budalom, ko igraca koji prvu utakmicu u ligi odigra u februaru i kao cast dobije kapitensku traku. To bi volio da shvatim stvarno. Tip koji uopce nije sa ekipom, ne zna kako im je na terenu, odgledao cijelu pola sezone sa klupe, dobije prvu utakmicu i odma kapiten hahahahha

presmijesno
Sad, ako Montela bude nogiran, a trebao bi ako nista ne napravi do kraja sezone ( minimum minimuma ove sezone Le i bar borba sa LS), te ako budemo imali love koga dovesti za trenera? To je najvaznije pitanje. Treba nam veliko ime. Da li dovesti nekog bukadziju tipa Konte koji brzo pravi rezultat (Murinjo je procitana prica) ali koji iza sebe ostavlja spaljenu zemlju (tamo se i cistacice posvadjaju, Konte jei igracka i trenerska legenda Juventusa a tamo se klubu ne smije spomenuti njegovo ime) ili nekog gospodina koji dugorocno ide na rezultat i ostavlja peace u klubu. Ni ovo drugo nije idealno jer dobijes post Ancelotijevski Milan a tome kad nadodas nedostak para imas ovo sto imas.Â
Jedini koga nebi volio a nesto mi smrdi na njega (ako bude para) je Klop jer je on kao neki tip bukadzije, vise cirkusant a ni nakon dvije godine se nije uspio rijesiti sindroma Gerard Houlier u Liverpulu.
Evo ovi Kinezi hoce Mancinia za trenera

: D pa usrase ga, nisu ni preuzeli klub. Nadam se da je to samo neka novinarska glupost.
Nadajmo se da je deo o Manciniju glupost ,a da je deo o smeni trenera tacan

Corriere pise o ideji Simeone kao trener, a kao poklon za pocetak posla doveli bi Keitu i sina mu iz Genove. hmmmm nekako mi nije losa ideja, jer ovaj Simeone zna posao, samo mu treba dati vremena. A i ovaj iz Genove izgleda ima sjajnu buducnost.
Sad su opet krenula medijska povezivanja sa igracima. Aubamejang i Serhio Aguero.
Nekad su takve mete za Milan bile nornalnost, a sad se svi sprdaju s nama kad se tako ensto napise. Ni ja licno ne vjerujem dok ne vidim nekog takvog igraca u dresu

Bologna: Da Costa; Krafth, Gastaldello, Maietta, Mbaye; Nagy, Pulgar, Dzemaili; Verdi, Destro, Krejci
Bologna bench: To follow
Milan: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, Vangioni; Kucka, Locatelli, Pasalic; Suso, Bacca, Deulofeu
Milan bench: Plizzari, Storari, Gomez, Zapata, Bertolacci, Honda, Mati Fernandez, Poli, Cutrone, Lapadula, Ocampos
Evo se povrijedi Romanjoli. I to kako izgleda bar na jedan mjesec. I Montela uvodi Zapatu. Izgleda da je bas krenuo stopama neznalice.Â
Bas ce biti zanimljiv ostatak sezone