Kakav crveni karton. Umjesto 2 ili 3:0 sada je 21. Sta je tu posteno.
Valjda mislis na tzv pravilo zadnjeg covjeka. Zar to pravilo nije ukinuto na nasoj posljednjoj utakmici u Firenci.
Koja ubitačna izmjena, 5 odbrambeni i nigdje sredine sada. Mjesto pokretača Delofoua ulazi tip koji nema pojma šta radi na terenu. Ma sjajno Montella. Znači zatvaramo se. 5-3-sosa-bacca
Idemo na tesko cuvanje rezultata... nadam se da se nece opucati o glavu...
Odlično prvo poluvreme, tu smo i zaslužili da rešimo sve ali ujeba nas ovaj za 2 gola...
Ali ne sviđa mi se ovo povlačenje i čuvanje rezultata, tako ziheraški... Onaj prvi gol jeftino do bola, Gomez Boga pitaj šta je gledo.
Vanđoni meni nije igrač za prvu ligu, on ne zna šta će sa loptom kad je dobije, pozadi gubi u začetku napada, igra rukom...
Baka i dalje pogubljen, Suso što kažete preumoran. Deulofeu realno sve vuče u ovom delu sezone što se tiče napada.
Bolji smo bili od ovog rezultata ali dobro važno da smo dobili i da je igra napokon na višem nivou.
Visoki pressing sa mnogo trke i pritiska mozemo izdrzati ravno 55 min sa blagim padovima, tacno sam stopao

... nakon sto se povrjedio najbolji defanzivac u veznom redu, prelazimo na neku novu transformacju 5-4-1 ... nema krila Suso je usao u vezni red iza Bacce, a ona trojka ostaje ista u veznom redu...fakticki smo skupili sredinu i pustili ih da centriraju i onda sa 3 stopera se nadali da cemo sve ocistiti...
Na kraju je tako i bilo, ali iskreno ja sam se preznojio i strijepio..
Jedno ime cu samo istaknuti Mario Pasalic, svaka cast na trci i zalaganju mnogo mi je zao sto nije zabio, ali i one greske sto se desavaju sve su direktna posljedica umora, jer momak stvarno trci...uporedite ga sa Bertolacciem,lik udje na teren meljavi loptu, gubi strasno lose...
Kako sam reko bitno je da dobijemo kako znamo i umijemo...i dobili smo..ostali smo u prikljucku ali sad idu protivnicima teze utakmice a nama dvije "lakse" ako nismo u stanju da uzmemo 6 bodova u naredne 2 tekme, onda i ne zasluzujemo da se borimo u EL...dobra stvar je sto smo skinuli malo sa ledja Fiorentinu i Torino...
Sada nam je ponovo potreban kontinuitet dobrih utakmica
(02-19-2017, 10:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Kakav crveni karton. Umjesto 2 ili 3:0 sada je 21. Sta je tu posteno.
Valjda mislis na tzv pravilo zadnjeg covjeka. Zar to pravilo nije ukinuto na nasoj posljednjoj utakmici u Firenci.
Samo sam rekao da je sudac mogao dati crveni karton i nitko se ne bi previse bunio. Drago mi je da nije jer su nas zeznuli za gol a mozda i dva u prvom poluvremenu.
Jako vazna tri boda. Drugo poluvrijeme losije ali uspjeli smo ne primiti gol. I ne bi se slozio da nam idu lakse utakmice jer protiv Sasuola nismo nikad uzeli ni bod na njihovom terenu. Ne znam zasto ali to nam je jedno od najtezih gostovanja. Tri utakmice tri poraza. Bilo bi lijepo da prekinemo tu tradiciju.
Jer Berardi eksplodira kad naiđe na nas xD
Mislim da je vec dugo povrijedjen, nisam siguran da li se jos vratio na teren. To nam je sansa vise protiv Sasuola

Vratio se pre nekih mesec i po dana ,ali jos nije dao gol posle te povrede ,samo 3 asistencije...
Sto se sinocnje utakmice tice - pobeda nad najomrazenijim klubom na svetu

Sto se mene tice nista vise nije bitno po pitanju te utakmice
Evo sad se pise da su nam glavne mete za napad Benzema(navodno ce sigurno napustiti Real na leto) ,Aubamejang ( ide iz Dortmunda) i Sancez (ide iz Arsenala)... Msm ,necemo kupiti svu trojicu vec samo jednog
Evo sad je "u igri" i Lukas Perez iz Arsenala.
Sampion, dok ga ne vidim u casa Milan sa dresom Milana, mogu sanjati i o Neymaru. Znači ne vjerujem im ništa. Boli me briga za mercato, nek oni obezbjede Euroligu, ostalo je lako