Navodno se doslo do informacije da ce budzet za transfere biti 130 miliona evra (
http://www.football-italia.net/98670/mil...30m-summer ) . Ako idu na onih "planiranih" 5 igraca ,to je 26 miliona po igracu.
Od prodaje igraca budzet nece znacajno porasti ,jer nemamo nista vredno sto bismo mogli prodati a da nije neki od ovih omladinaca (tj samo Romanjoli ili Donaruma ) . Mozda jos plus onih 15 miliona od Nianga ako ga Votford otkupi.
Za vikend igraju Napoli - Atalanta i Inter - Roma ,pa cak i Lacio i Fjorentina imaju nezgodne utakmice sa Udinezeom i Torinom ,tako da se Sasuolo mora pobediti. Iako odande nismo odneli ni boda poslednjih godina.
Navodno je zapelo oko Donarume. Uprava nudi 2,5 miliona godisnje a Rajola trazi 4,5 - 5 miliona.
Ma to novinari lupaju svaki dan nesto, isto kao i ovo povezivanje, danas jedan igrac sutra drugi, treci...ne vjerujem ni u jednu tu info, sve dok kinezi zvanicno ne preuzmu klub. Mislim da bi bili potpuni ludaci da uloze skoro milijardu u klub i da onda radi 2-3 miliona plate jednog od najboljih igraca upropaste i igracki kadar i vezu s navijacima, ma uopsteno dojam o nekim ozbiljnim investitorima.
I ako se vode ovi pregovori ,ne verujem da Kinezi imaju veze...Verovatno Galijani hoce da ode "u velikom stilu" sa pricom kako je obezbedio Milanu jednog od najtalentovanijih golmana sveta na duzi niz godina... On je odavno dobio zeleno svetlo od njih da pokusa da produzi ugovor (naravno kad prodje taj rodjendan jelte) ,samo sto onaj ker Rajola izvodi neke besne gliste...i sad verovatno pokusava da izmajmunise nesto pre nego ga Kinezi isutiraju iz kluba...
(02-22-2017, 02:39 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma to novinari lupaju svaki dan nesto, isto kao i ovo povezivanje, danas jedan igrac sutra drugi, treci...ne vjerujem ni u jednu tu info, sve dok kinezi zvanicno ne preuzmu klub. Mislim da bi bili potpuni ludaci da uloze skoro milijardu u klub i da onda radi 2-3 miliona plate jednog od najboljih igraca upropaste i igracki kadar i vezu s navijacima, ma uopsteno dojam o nekim ozbiljnim investitorima.
Ma da, talijanske novine pišu hrpu gluposti, moraju izdati novine svaki dan pobogu...
Pelegatti tvrdi kako je na raspolaganju, prema dogovoru, oko 150mln+prodaja. I da ce biti ulozeni u 4 dobra igrača radije nego u 7, 8 solidnih. To je najbolji put po meni. Bolje je dovesti 4, 5 pravih igrača nego 10 prosječnih opet.
Najbitnije je dat otkaz Gallijaniju, tako da on nema na raspolaganju taj novac. I odma će biti lakše. Jer dosta mi je Vangioni Sosa, Costanta gluposti, kambodzanaca, i svi propalica koje je Gallijani dovodio kao poluproizvod. Znači otjerati ga momentalno, produžit ugovor Gigiu i dovest 4-5 pravi igrača a ne Benzema ili Aubameyanga. Morata je odličan igrač i njega bi volio vidjet
Bacca je navodno odbio jos jednu ponudu iz Kine jer je "srecan u Milanu i zeli da ostane". Isto je uradio i Matigol.
Evo Fiorentina protiv koje se mi napatimo, bude zgazena od osrednjeg Gladbacha. Žalosno koliko je italianski fudbal pao o k....
Bolje da završimo 7mi i slijedeće godine ponovo započnemo, nego da se ovako blamiramo od strane Evertona, Bilbaa, Wolfsburga, Alkmaara,... Daleko smo mi od ozbiljne Europske ekipe
Jebi me ako si ti pismen.
Jesi kad pokušao pisati na s7 po ovim stranicama uz upaljeno ispravljanje grešaka? E pa vjeruj mi da je debilizam. Zamjeni mi riječi, doda mi riječi, oduzme mi slova, znači dok napišem tekst namučim se, pa mi se i neda pisat. A kad isključim automatsko ispravljanje onda mi slova budu pogrešna od brzog tipkanja.
Evo za ovo malo teksta sam morao ispravljati greške 11 puta

zalosno