Izgleda da je konacna ponuda koju je Berluskoni dao ovima da mu do sledeceg petka isplate jos 100 miliona i da onda celi pregovori krenu iz pocetka ili u suprotnom gube onih 200 miliona depozita i sve propada.
Uglavnom danas u ponoc istice taj neki sporazum koji su imali oko zajednickog upravljanja sto znaci da belzebubi od sutra ponovo jasu solo i ne moraju vise da se konsultuju sa Kinezima oko bilo kakvih odluka.
Evo svi već govore da je kineski kupac ustvari sam Berlusconi. Ovo je ustvari bila kamuflaža sa nekim ko fole kinezima, a ustvari je sam Silvio sebi prebacivao pare da bi zaobišao zakon. I evo to tako i ispada. Silvio će ostat predsjednik, a Milan je dobio novi 200 mil € sa njegovih offshore racuna. Ne daj Bože da ovo izađe na svjetlost dana, Pa UEFA će nas tako gadno kazniti, serie C1 nam ne gine.
Meni je od početka to padalo na pamet ali majku mu, za 200 miliona što pokriva možda 2 godine funkcionisanja ovog kluba da pravi takvu farsu... Sumjam.
Sto je najgore te pare nece zavrsiti u klubu vec u Fininvestu odakle idu ko zna gde...
i meni je to suludo, mozda ocajnicki potez davljenika. Pa milan pravi 60 miliona gubitka po sezoni. To je dovoljno tek da se ti gubici pokriju za tri sezone...
Nas su sudije možda gurkale u prvom delu sezone ali sad nas već karaju...
Hahaha hahahaha hahahaha sta je ovo krute mazo?? Jebem ti mater sudac prokleti. Cisto zaledje i lik uopce nije mogao do lopte. Pada kao od brda odvaljen a nas ga rukom malo pipnuo. Vracaju nam za ona "tri" penala sasuolu.
Pa sudija mater mu jebem jesi li ti corav. Sedmicno penal kontra nas. Sta je ovo?????
Da mi je samo znat kad će se protiv Juventusa svirat ovakav penal hahahahaha pa ovo je sramota takmičenje i kraj. Nije vidjelo penala, kud više offside. Al kao što reko, tako nešto se neće nikad ali bas nikad svirat protiv Juventusa
Jebeš ovu Serie A, smeće od takmičenja i gotovo
E ovo je cist penal kao suza. Dalje necu komentirati.