bravo momci usli smo sa stilom u nastavku,kao da nam trebalo malo vreme da se zagrejemo bogotavo seedorf.
zambro mnogo slab na boku nadamo se da taiwa bice otkrice,
treba da igramo sa ibra pato i binho napred u sredini bomel seedorf prince
p.s. ne treba nam mister X posto bice rezerva na seedorfa
Boga mi lepo što smo osvojili i ovaj kup i ponovo dobili Inter!

Promena na bolje u drugom poluvremenu, lepo smo ih pritisli i dali dva zanimljiva gola, Ibra i dalje vlada terenom, Boa borben kao i uvek, Silva siguran nazad...
Nismo nešto videli mladje igrače, uglavnom opet stariji igrali, takodje vezni red škripi, valjda će biti malo drugačije tokom sezone, možda bude nekog zvučnog pojačanja...
Poz za forumaše i lepo je što je i dalje forum ima dobru posećenost.
to je to prvi trofej je naš bravo momci
Sezona je dobro počela, prvi trofej smo uzeli mada mi je bitnija sama pobjeda nad interom.
Ako želimo da odbranimo titulu moramo dovesti jednog kvalitetnog CM-a kao što je Montolivo a da bi bili konkuretni u LP treba nam i jedan AM jer Boa nije najidealnije rješenje za tu poziciju.
Ne znam da li je već neko pisao ali na priprema je Ibra bio naš najspremniji igrač, navodno je trenirao s ličnim trenerom i već sada je u vrhunskoj formi. Najlošiji Cassano!
Za obranu scudetta nam je dovoljna i trenutna ekipa posto iz serie a najbolji igraci jedino odlaze.
Za prolazak osmine finala lp nam treba vezni od 30 mil eura.
kakav preokret u drugom poluvremenu.pa tko je se tome nadao?nitko.čak ni igrači nisu svjesni kako su dobro odigrali to.ibra uvjerljivo nas najbolji igrac.uz gol imao i stativu i fenomenalnu asistenciju za robinhov zicer.bilo je jos dobrih pojedinaca al ibra je naj.boateng dobar,ali da,nije on taj AM koji bi trebao zabijati i asistirati,ipak je on vise razarac nego egzekutor.tiago opet odlicno.kod intera me se sneijder dojmio prvo poluvrijeme i nadam se da ce otici u englesku.inter bez njega nema sta traziti.
jos uvijek vjerujem da ce nam doci taj vezni igrac koji ce nam poboljsati vezni red pa da se imamo cemu nadat u ligi prvaka.u najmanju ruku zelim dvostruku krunu ove sezone,znaci prvenstvo i kup.
tiago motta - neprijatelj broj 1! đubre!!!
nisan gleda šta je napravija tiago motta i ima li iko link sa golovima
Doci ce vezni - Ricky Kaka'

Perez ce ga navodno dati Milanu na besplatnu posudbu s pravom otkupa

Pa ja cu past od smijeha!
Idemo onda tako dalje, dovedemo Montoliva i Kaku, i jebiga. Za scudetto imamo i previše. Za LP nemamo dosta. Ako dodje i Cesc, onda smo već druga priča.
Ibra - kralj. Uvijek se sjetim onih koji su govorili da je Džeko bolji od Ibre za nas

Allegri: Motivirani smo, imamo karakter i opet možemo biti dobri
Trener Milana Massimiliano Allegri poručio je kako je njegova momčad potpuno zaslužila pobjedu u Talijanskom superkupu. "Rossoneri" su na stadionu Ptičje gnijezdo u Pekingu pobijedili gradskog suparnika Inter s 2-1...
"Nerazzurri" su poveli u 22. minuti pogotkom Wesleyja Sneijdera, ali je Milan u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat u svoju korist preko Zlatana Ibrahimovića i Kevin-Princea Boatenga.
- Znali smo da nas čeka teška utakmica, a početi sezonu derbijem nije nimalo lako. Nismo dobro krenuli u utakmicu, ponajprije zahvaljujući Interu koji nam nije dopustio kontrolu lopte. No, nakon Sneijderova pogotka smo se poboljšali, pogodili vratnicu, a zatim i dvaput zabili nakon čega više nismo dopustili Interu da se vrati u igru. Nakon svega, mislim da smo zaslužili pobjedu - rekao je Allegri i dodao:
- U drugom poluvremenu smo pojačali pritisak i igrali hrabrije. To je duh koji želim vidjeti u Milanovom nogometu.
Na pitanje je li Milan favorit za novi trofej talijanskog prvaka, strateg branitelja naslova je neodređeno odgovorio:
- Ovo je bila samo jedna utakmica, a u Seriji A će nam trebati konstanta. Dokazali smo da možemo pobjeđivati kad imamo pravi pristup. U ovom sam trenutku sretan s momčadi koju imam. Nadam se da će svi ostati iako je još gotovo mjesec dana do kraja prijelaznog roka. Ovaj je sastav vrlo motiviran, ima karakter i može i ove sezone biti dobar.