Jaci ,da ne ponavljam opet detaljno ,vec sam pisao...Imas u fulu adaptirana pojacanja Romanjolija i Baku (to sto Montela ne zna izvuci najbolje iz Bake ,opet je Montelina greska...setimo se samo onog izivljavanja sa "rotacijama" i pisanja po Baki)...imas Donarumu...imas Susa koji se vratio razigran i spreman za Milan sa pozajmice...I sto je najbitnije - ono sto nemas... iskompleksirana ,nafurana govna koja glumataju umisljene zvezde i idu da se tuzakaju kod Berluskonija kad ih ne ubacis u startnu postavu pa te onda onaj zove telefonom da ti kaze da ga eto stavis od starta protiv Torina ,nema veze sto ne zasluzuje...Govnoteli ,Menez ,Princeza Boa itd...Ne meri se jacina tima iskljucivo u tehnikalijama ,jako je bitan i psiholoski aspekat ,koji dobrim delom dolazi iz atmosfere u ekipi...
Samo mi zao sto se Galijani poneo kao picka i nije isao do kraja po pitanju Kondogbie...Mihajlovic je imao nos po pitanju igraca za Milan...trazio je Romanjolija i Baku ,svi smo videli sta je od njih napravio... plus Donaruma u kojeg je imao poverenje da ga pukne na gol sa 16 godina i opet smo videli sta se iz njega izrodilo... Osim njih je jos jedino trazio Kondogbiu...verujem da bi i od njega proizislo nesto slicno kao i od ovih...
(03-07-2017, 12:09 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ].bez obzira na greske njihove nije pravi frku nego je pokazao da im vjeruje...
To se moze formulisati kao - nije imao znanja da ih nauci i tako smanji broj gresaka koje prave. Cak je i Donaruma poceo da pravi neke greske koje nismo vidjali prosle sezone.
(03-07-2017, 12:42 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]To se moze formulisati kao - nije imao znanja da ih nauci i tako smanji broj gresaka koje prave. Cak je i Donaruma poceo da pravi neke greske koje nismo vidjali prosle sezone.
Hoces da kazes da smo odbrambeno stajali bolje prosle nego ove sezone? Posto je Donaruma pravio manje gresaka.
(03-07-2017, 01:26 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Hoces da kazes da smo odbrambeno stajali bolje prosle nego ove sezone? Posto je Donaruma pravio manje gresaka.
Rekao sam da ove sezone stojimo losije nego sto bismo trebali stajati.
Montela ti je kriv što Romanjoli i Donaruma nisu napredovali (s čim se ne slažem jer igraju znatno bolje ali dobro tvoje mišljenje) a nije ti kriv što je Suso od driblera bez mozga postao najbolji igrač tima kad je u formi?
Kvalitet je isti nema tu bitne razlike.
Za Susa sam vise puta pisao da je najvise uticaja imala vizionarska odluka prethodnog strucnog staba da ga posalje na pozajmicu gde je najvise mentalno uznapredovao i gde mu je doslo iz dupeta u glavu. Najbolje se vidi po tome sto je on procvetao od samog pocetka ove sezone ,sto je indikator da su to plodovi prethodne...
Osim ako ne mislis da je Montela nekim cudesnim magicnim stapicem to nacinio preko noci(valjda bi to onda bilo primenjeno i na ostale igrace ne samo na Susa)...Hari Poter? Hermiona Grejndzer? Kako da oslovljvamo maga u buducnosti?
Vase je pravo da budete zadovoljni kako prosecnim rezultatima tako i prosecnim trenerom... Ne osporavam to ,samo hocu da apelujem na auditorijum da se oslobodi tog provincijskog mentaliteta koji je nametnut zadnjih par godina i da pocne da tezi necem boljem i vecem.
Ma da skratim pricu, za sve sto je lose kriv je Montella, za sve sto je dobro kriv je neko drugi ili neko treci...jel tako @Sampinjon?
Rezonovanja i logika ti je strasna...misljenja su kao guzica, svak je ima, tako da ne vrijedi dalje...
Da promjenim temu...u zadnji preko 500 minuta smo primili samo 1 gol iz igre (Fiorentina - offside) sve ostalo iz jedanesteraca...prije svega mislim da to nije dobra forma veznog reda defanzivno i cijele odbrane nego po meni 95% zasluga treba da ide Doonaraummi...trenutno ima vjerovali ili ne 101 odbranu do sada i to je daleko daleko najvise u ligi od ostalih...
(03-07-2017, 06:22 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]misljenja su kao guzica, svak je ima, tako da ne vrijedi dalje...
Uvek je lepo videti coveka sposobnog za samokritku.
1 asistencija-7 asistencija
Magični štapić ili ga je neko naučio, gledaj kako hoćeš.
I evo Deulofeu koji se godinu dana pogubio krenuo istim stopama.
Donaruma je mislim prvi u top 5 liga po odbranama. Meni je najinteresantnije kako se postavlja da većina šuteva ka golu ide pravo u njega.
(03-07-2017, 09:42 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]1 asistencija-7 asistencija
Magični štapić ili ga je neko naučio, gledaj kako hoćeš.
I evo Deulofeu koji se godinu dana pogubio krenuo istim stopama.
Efekti rada iz prosle sezone. I ne treba zaboraviti da je Delufe ovde dobio sansu za malo redovniju minutazu i da je krenuo da pokazuje nesto na terenu protiv ekipa tipa Kjevo ,Bolonja itd...koje su realno po kvalitetu za sredinu tabele engleske druge lige. To sto je dobijao prilike u Evertonu bilo je protiv daleko jacih ekipa nego sto su one protiv kojih sada igra. Ono sto tamo nije moglo proci ,ovde prolazi lako pa se stice utisak da je on kao nesto procvetao...
Broj Donaruminih odbrana takodje pokazuje jos nesto... cinjenicu da je uopste dosao u priliku da napravi toliki broj odbrana ,sto nije za pohvalu onim delovima tima koji su zaduzeni da tako nesto sprecavaju.