03-10-2017, 07:37 PM
(03-09-2017, 09:48 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Samo nemoj ti nekome da pricas o "pravopisnim greskama"Ubedljivo si pri dnu pravopisne skale na ovom forumu ,doduse jos uvek nije sa sigurnoscu moguce utvrditi na kom jeziku ,tj kom dijalektu kog jezika komuniciras sa okolinom ,tako da moguce i da ne gresis... Nativni dijalekat katun Vlasic i slicno... ne bih znao pravila...
Stvarno ne znam ko ti je taj efekat leptira ,ali izgleda da te covek psihicki upropastio ,obzirom da ga pominjes cesce nego Milan na ovom forumu... On te i uspavljuje a on te i budiZadnji na koga pomislis pre nego zaspes i prvi na koga pomislis kad se probudis...
Opusti se, ovo ovdje je forum navijača Milana, a ne forum iz pravopisa hrvatskog ili srpskog jezika.
Osobno bih se sa navijačem Milana mogao sporazumjeti isključivo korištenjem upitnika i uskličnika.
Nažalost, ja se ne mogu upustiti u neku raspravu s tobom ili s drugim članovima ovog foruma jer zbog vrlo velikog opsega posla ne stignem gledati utakmice, pratiti priče oko prodaje kluba, čak ni pogledati utakmice. Popratim rezultat i to je to. Ali pročitao sam nekoliko tvojih postova i mogu reći da se slažem s tobom da Milan kao klub ne zavređuje da ga predstavljaju neki igrači koji su i dalje u sastavu, meni je također smiješno da je Montolivo i dalje u klubu i još kao kapiten (to mi je jedan dobar frend pokazao u nekoj našoj internoj zajebanciji i mislio sam da me isfurava). Međutim, ne krivim ja Montellu kao što svojevremeno nisam krivio ni Allegrija. Montella radi dobar posao u Milanu, u skladu s igračkim kapacitetom kojeg posjeduje i ponašanjem predsjednika koji ovaj klub koči već skoro dobrih 10 godina.