Imali smislia igrati ovu ligu? Pa jebo im mater sva mafija italijanska, ovoliko lopovluka nijedan klub u istoriji nije donijeo u fudbal. Toliko sam ljut, ovako nisam bio ljut nikad u zivotu. Jebo ih bod, ne bi nam puno mozda ni znacio, ali cinjenica da si nemocan protiv njih i da se stalno ponavljaju uvijek protiv njih sudijeske lakrdije te dovodi do ocaja. Pa kako uzeti titulu? Zamisli da imamo jaci tim i da se ovvdje odlucivala titula? Mislite da bi se neko sjeco ovog? Bilo bi juve sampion zasluzeno "sul campo" jebo li im "sul campo" mater...
Da Bog da dobili Barcu. Navijat ću za Barcu. I onda da Bonucci dobije crveni karton a da nije ni kriv ni duzan, a da sudija svira 2 nepostojeća penala za Barcu. Pa nek se žale mater im jebem prokletu. Znači tom klubu želim stvarno sve najgore
Ja ne znam odakle hrabrost sudijama da evo u ovih par dana sviraju diskutabilne penale koji rešavaju utakmicu... Ili ću početi i ja da verujem u pokradene sudije. Ali dobro i mi smo zabili iz sitnog ofsajda.
Ma ja sam zadovoljan... Nama su igrači u stanju svaku utakmicu napraviti penal/dobiti crveni, nama je vezni red nevidljiv. Pasalić u 2 navrata samo treba da gurne loptu u prazan prostor njemu lopta preleće preko noge, teško će on veću karijeru od Polija imati. Bertolaći je valjda najnekorisniji igrač ovog kluba u poslednje vreme, jebeš ga i onaj Bakaje Traore je bar za šalu služio. Okampos jednom igrača nije uspeo da prođe a probao je svaki put kad dobije loptu... I sa tako lošim igračima mi smo egal Juveu u svakom direktnom okršaju ove sezone, zaslužili da im prekinemo niz od 30 pobeda. Ne znaju ali trude se, ginu za loptu, izmuljaju Bog zna kako te prilike koje stvore i brane se protiv mnogo jačeg tima 90 minuta. Jeste i to za neko poštovanje.
Donaruma ovakvim utakmicama spada već među najbolje golmane... Kakvo zlato mi imamo, nek se ne pati doći će dan kad će biti ispred Juventusa. Romanjoli takođe sjajan, uvek na pravom mestu inteligentan defanzivac jednostavno.
Baka posle dužeg vremena opet stari, onako lagan finiš iz teškog položaja je njegova stvar.
Šampinjon eto Deulofeu pokidao i jaču odbranu od Bolonje, možda najjaču u Evropi...
Ovaj Montela je jedan veliki gospodin. Baš gospodin. Bravo Vićenco.
Znao sam u zadnjih 10 utakmica ja mislim 7 palenala protiv nas su svirali nema utakmice bez penala i crvenog kartona...
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Ma slazem se kakabanja, ja ne znam odakle njemu tolika smirenost sve vrijeme. Mi balkanci pogotov to ne mozemo pojmiti, ja sam trazio nesto po sobi da razbijem, srecom pa sam se na vrijeme smirio. A on 'ladno izjavljuje nesto tipa "nema se smisla zaliti na sudijeske odluke, treba ih uvijek prihvatiti." Maa *urac

Takav se radjaš. Na kraju krajeva šta imaš pametovanja poslije utakmice. Lik je savršen trener za ovaj Milan. Još uvijek ne razumijem sve njegove poteze (izmjene), nerviram se ali lik baš ima talenta da postane veliki trener.