A ne zna se sta je veca gre'ota i nepravda ... oni ili Uefalona... Cudi me da Real nije dobio Monako ili Lester ,oni po pravilu izvlace na papiru najlakse protivnike...bice nekih sneznih oluja i zavejavanja citavih gradova pocetkom aprila garant...
Matigol se navodno uvredio sto ne dobija dovoljnu minutazu i zeljan je da se ugovor o pozajmici raskine momentalno kako bi do kraja sezone bio pozajmljen nekom drugom klubu gde bi imao znacajniju minutazu.
Sto se Kineza tice ,navodno su odlucili da odustanu od kupovine kluba. Jos uvek je medijska spekulacija ali uzimajuci u obzir da su se te spekulacije oko prodaje do sada u 90% slucajeva ispostavljale kao tacne...to ce verovatno biti to.
Kinezi zbogom a neka se spremi Seik Al Maktum. Zanimacija i razonoda u narednih godinu do dve dana...
Brate zar nisu pre neki dan uplatili još 100 miliona, što bi koj moj odustajali...
Ama nisu ,odlozili su i to

Trebali su da uplate ,ali je bilo odlozeno za danas(prvi put ,pre nekih 5-6 dana) ,pa pre neki dan za subotu(sutra) a juce su odlozili za ponedeljak

Evo danas navodno hoce da odustanu

Ocito nemaju pare.
Ma stari prdonja nas sve namagarcio jos jednom. Mada bilo mi je sumnjivo kako je to on preko noci promijenio pricu. Znamo svi da nikad nije htio da proda klub. Izgleda da je na ovaj nacin povuko nekih 200 miliona sa offshore racuna i to je bio cilj. Vec se spominje kako ce od tih novaca da Donarumi obezbijedi vecu platu...
Videcemo sta ce biti. Ima varijanta da ga Kinezi izvedu pred sud za tih 200 miliona i probaju da iznude povracaj tog novca na osnovu nekih "nedovoljno definisanih klauzula" vezanih za te depozite. Navodno ne odustaju svojom voljom vec usled nemogucnosti da zavrse posao zbog uplitanja kineske birokratije i tako dalje i tako blize ,a ta varijanta nije precizirana u tim cudesima koja su potpisivali ,bla bla bla... Uglavnom ako se ovi samo okrenu i odu a ostave mu tih 200 miliona bez ikakvog kurobecanja onda su njegove pare jedan kroz jedan.
Kako su kinezi inter uzeli pspred takve birokracije sve u svemu ja od pocetka sumnjam da je to njegovo maslo da svoje ilegalne pare ubacuje u legalne tokove..
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Sudije sa derbija proslog kola kaznjeni ... zvanicni stav sudijske komisije/organizacije da nije bilo penala I da je Milan ostecen ...
Vcrs u prvi 11 ulazi Mati Fernandez, vraca se Vangioni I Lapadula ... Donnaraumma, De Sciglio, Zapata,Palleta, Vangioni, Kucka, Bertolacci, Mati, Ocampos,Deulofeu, Lapadula ...
Samo nam 3 boda igraju, svaki drugi rez je stepenica dalje od Evrope
Jesu kaznjeni zvanicno ili? Posto sam ja procitao negde da je to samo nezvanicna kazna tako sto su im dali da sude neke "manje bitne utakmice" ovog vikenda ,ali da nikakvo zvanicno saopstenje o priznanju greske ili kazni nije izdato.
Bila je video konferencija SES-a i Fininvesta, kao. Datum je i dalje 7. 4. Samo nisam siguran koje godine hahha.
Ma Berlusconi je pokrio 200mln minusa kluba i ok. Neka dovedu 2 igrača i dobro. U kakvom smo stanju najvaznije je da ne prodaju ove mlade. Neka dovedu stopera i jednog veznog i sta ces... Tuga.
Evo Torino je zakinuo bodove merdi ,valjda cemo pobediti veceras. Evo Matigol prochepio.