Riccardo Saponara admits he had a “dark period” with Milan, with “a divided dressing room and a lot of problems”.
“It was a dark period,” Saponara told La Repubblica. “There was a divided dressing room and a lot of problems, Italians on one side and foreigners on the other."
Prodaja De Sciglia je greska, nadam se da ce ju sprijeciti. Juventusu je dobar a nama nije.... eh....
A i on, ako to stvarno zeli onda neka se j...
Igraci koji su ponikli u klubu i koji su starteri se jednostavno ne smiju prodavati. To je oduvijek bila Milanova filozofija. Mada s druge strane bojim se da ce i ovaj De Sciglio zavrsiti kao Abate, veliki talent u najavi a onda prosjecno "odradi" desetak godina po toj strani...
DeS se nije razvio u igraca kakvog je mogao I trebao, to je tuzna istina...Zato su krivi svi treneri u Milanu koji su ga rotirali lijevo-desno I zato je kriv sam on jer nije radio na svojoj psihi ....
Sto se tice njegovog odlaska realno uprava nema sta stim...ponudjen mu je ugovor I produzenje on je odbio...
Ja bi licno volio ako DeS ode, da dovedemo jednog od ove trojice : Darmian,Conti ili Zapacossta, meni licno se Conti najvise svidja
Navodno Montela ima veliku zelju da kao zamenu za Delufea naredne sezone dovede Ljajica iz Torina jer ima "fantastican odnos sa njim iz doba Fjorentine". Neka slicna tuzna spika kao sa Matigolom.
Ako oćemo da budemo i narednih 5 sezona 6-8 na tabeli Ljaljić je pravi igrač.
Jebo ih konj ništa ne nauče iz 10 grešaka.
Odakle nam pare za nesto vise?

Vidis da Berluskoni ne da nista ,a ovi Kinezi ako budu pabircili za transfere kao sto pabirce da nakupe za kupovinu kluba... ni od njih nema nista...
Brate ako će nam budžet opet biti 15 miliona neka kupe koga hoće samo neka odjebu više sa krilima koji za više od Torina i sličnih nisu.
Ja se slazem u potpunosti ,ali vidis da bez para drugacije ne znaju raditi.
Pescara: Fiorillo; Zampano, Bovo, Campagnaro, Biraghi; Memushaj, Muntari, Coulibaly; Benali, Bahebeck, Caprari
Milan: Donnarumma; Calabria, Paletta, Romagnoli, Vangioni; Pasalic, Sosa, Mati Fernandez; Deulofeu, Bacca, Ocampos
Potpuni preokret mora nastupiti ,inace bruka & sramota...