(04-02-2017, 04:21 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ja pričam o krivici za poziciju na kraju sezone koju ćemo uzeti, ne izvodim zaključke za jednu utakmicu u sezoni.
Ova utakmica je kulminacija njegove nesposobnosti ,koja se reflektuje kroz veci deo sezone. Visnja na slagu torte.
Sedmi
Deseti
Sedmi
Sada-sedmi
Uvek kulminira isto, kakva magija
Poenta je da ja vidim kod njega sposobnost da sa kvalitetnijim igračima napravi napredak, na osnovu onoga što je pokazao do januara... A rezultati su mu isti kao i skoro svakom treneru koji hoće da vodi ovaj klub.
Silvio večeras mora dati nogu Montelli. To je jedini naći da zaustavis ovo sranje i pokažeš da ne može ovako se zajebavat
(04-02-2017, 04:21 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ja pričam o krivici za poziciju na kraju sezone koju ćemo uzeti, ne izvodim zaključke za jednu utakmicu u sezoni.
A čitaj opet pa shvati šta sam pisao za Muntarija, naravno da sam ga spomenuo jer je igrao danas.
Pa da bi se zauzela pozicija na kraju sezone moraju se dobiti odredjene utakmice.
Npr. na ispitu na fakultetu da bi polozio ispit moras savladati citavo gradivo, znaci imas nekakvo znanje ali nisi naucio ona neka eliminaciona pitanja onda padas. Takodje padas i kad nemas pojma (tu imas primjer Mihajlovica) tj. kad blage veze nemas i tu si se pojavio iz ko zna kojeg razloga.
Montela je do sada pokazivao velike kvalitete, neke stvari je maestralno odradio ali za ovakvu glupost (ovaj remi sa Muntarijevom Peskarom) mora dobiti otkaz.
Ali postoji mogucnost da Milanu nije ni cilj ici u Evropu jer bi onda merkato i uz velike pare bio vrlo tezak zbog ovog finansijskog fair play-a
(04-02-2017, 04:30 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Sedmi
Deseti
Sedmi
Sada-sedmi
Uvek kulminira isto, kakva magija 
Poenta je sto ovaj tim nije isti kao ovi prethodni ,vec ce biti da je malko bolji...manje po igrackom a vise po mentalno atmosferskom aspektu... Apsolutno se slazem ,magija je ne uspeti iskoristiti te prednosti

Tim koji igra bez kapitena skoro citavu sezonu bez Bonaventure polusezonu te sa jos nekoliko ozlijedjenih, vrlo bitnih igraca ne moze biti bolji.
Taj mentalno atmosferski aspekt koji je stvoren jeste i najveca kvaliteta Montele te je uspio napravoti tim kojo se ne predaje nikada. Tako da mislim, ako postoji zelja za kupom Uefa, ovaj tim ce se za to boriti do zadnjeg kola.
Opet, ja bih mu veceras dao otkaz.
(04-02-2017, 04:40 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa da bi se zauzela pozicija na kraju sezone moraju se dobiti odredjene utakmice.
Npr. na ispitu na fakultetu da bi polozio ispit moras savladati citavo gradivo, znaci imas nekakvo znanje ali nisi naucio ona neka eliminaciona pitanja onda padas. Takodje padas i kad nemas pojma (tu imas primjer Mihajlovica) tj. kad blage veze nemas i tu si se pojavio iz ko zna kojeg razloga.
Montela je do sada pokazivao velike kvalitete, neke stvari je maestralno odradio ali za ovakvu glupost (ovaj remi sa Muntarijevom Peskarom) mora dobiti otkaz.
Ali postoji migucnost da Milanu nije ni cilj ici u Evropu jer bi onda merkato i iz velike pare bio vrlo tezak zbog ovog finansijskog fair play-a
Pa druže ako uzme istu poziciju kao svi ostali to je isti rezultat, kakve veze ima sad jedna utakmica, meni nije ovakva sramota najbitnija stvar u celoj priči. Ko da ja kažem uzeo je Superkup mora da ostane, pa nije sve tako crno belo.
@Šampinjon, tim ima isti kvalitet po meni već godinama, a atmosfera je valjda zasluga i trenera između ostalih...
heheh tacno sam znao kakvi ce komentari biti "strucnjaka"

Naravno treba dati otkaz Monteli sad, dovesti Brochia iz Brescie (taman je dobio otkaz zbog 8 nanizanih poraza) i pozdraviti se s Evropom. A s ovim remijem nista nije izgubljeno. Imamo Inter i Atalantu direktne duele, tako da sve do 3-4 boda razlike je itekako nadoknadivo. Ostajem i dalje pri svom uvjerenju, ovaaakav Milan igracki ne bi mogao najbolji trener na svijetu voditi do neke titule. Pasalica nema cijelu utakmicu, kad primi loptu samo je vraca unazad, Locateli radi pogibeljne startove, Bacca (?) jel igrao on danas? (i jos se neki cude sto je zamjenjen, pa sunce vam jebem sta ste vi gledali!!) Ocampos??? Da li treba komentarisati nekog ko je dobio deset lopti, tri nije znao ustopati pa ih je odmah izgubio, a ostalih sedam je pokusao da dribla i svaki put su mu uzeli loptu. Paleta radi gresku koju djeca kad pocnu trenirat znaju, lopta se nikad ne vraca u go nego pored gola....itd. itd. Jel Montela mozda kriv za ove stvari?? Ma ajte molim vas, ja bih volio da grijesim. Da Montela dobije otkaz i dodje neki "strucnjak" po vasem ukusu i odvede nas u ligu prvaka. Ali vi ste imali takvu pricu i kad je Mihajlovic dobio otkaz. I dodje Brochii i napravi cudo

: D Sreca pa je bio kraj sezone, inace bi nas u drugu ligu odveo kakav je to samo potencijal trener, kojeg je Berlu promoviso, a clanovi ovog foruma zdusno podrzali.

Baka je kod gola zagradio loptu i dao Deulofeu koji je probio po krilu a kasnije presingom zakačio loptu i time asistirao za gol.
Čini mi se da je još koji put dodao unutar 16 ali su loše šutirali.
Ovu ekipu Milana bilo koji trener vrlo tesko moze dovesti do titule.
Ovu ekipu Milana bili koji ozbiljniji trener moze dovesti do kvalifikacija za Ligu prvaka (obzirom na konkurenciju).
Mihajlovic je dobio otkaz zato sto je bio najgori trener u istoriji Milana. Dobio ga je sto bi Galijani rekao strameritato.