Eto koliko znači Suso, praktično inicirao sva 3 gola... A fali nam duže vreme još jedan jednako bitan igrač.
Nebitno što je Palermo kriminalan, pogotovu u odbrani, trebala je ovakva reakcija na prošli meč... Nadam se da ćemo ih nabiti do kraja to valjda nismo nijednom ove sezone uradili.
Konacno jedna mirna utakmica.
Ne bih da cipedlačim ali ovima je trebalo 7-8 zabiti, retko se neko ovako naguzi, ispromašivali smo se.
Posle ovih partija nadam se Kalabrija ne mrda iz prve postave više, pravo je osveženje videti da u Milanu bek daje ofanzivni doprinos i zna da centrira.
Sad smo ispred Merde i taman otkačiti ih u derbiju iz trke, Liga Evrope bi onda bila dosta realna. 8 minuta im inače produžili mamicu im.
Ma i ja sam to htio reci, mali Calabria je vec sad potpun bek. Vise nego dobar u defanzivi, a prema naprijed ima bolji centarsut od svih nasih bekova. Merda se jednostavno raspala, moramo to iskoristiti i u derbiu ih dotuci

Palermo je očaj, ali napokon su odigrali smislenu utakmicu. Suso je za Ocamposa Messi... I danas je bio najbolji na terenu.
Deulofeu je brz, zaje...igrač, ali nije toliko konkretan. Ja neću puno plakati za njim ako nam se ne vrati, mislim da je Keita iz Lazia isto velik talent a to bi bio kao Milanov prvi odabir. Ali vidjet ćemo još, tko zna...
Inter izgubio i eto nas ispred njih

Posteni Inter i niihovo bacanje miliona. Ovo se otprilike desava kada 50 miliona potrosis na Joao Maria a ne npr. na Benzemu i druge "gotove" igrace. Kamo srece da Benzema dodje. I Beloti naravno ali za max 20-25 miliona.
Realno ,bilo je za ocekivati. Od kad ih je preuzeo Pioli (sto je bilo negde pred prvi derbi) maltene da nisu imali ozbiljnijih vezanih kikseva. Bili smo 11 bodova ispred njih.A jednostavno nemaju kvalitet da 70% sezone izvuku skoro sve bodove. Moralo je doci do pada forme i zamora materijala.
Sto se nas tice ,lepa pobeda. Prva utakmica ove sezone bez nervoze od pocetka do kraja. Sad je na Monteli da ne dozvoli da ova visoka pobeda uz debakle merde utice na eventualno opustanje medju igracima pred derbi. To ne bi bilo dobro. Posle nam idu Empoli i Krotone (realno bi trebalo biti 6 bodova) ,sto bi sa eventualnom pobedom u derbiju znacilo puno na putu za Evropu.
Na Lokatelija slobodno zaboravite ,vraca se "Il Grande Capitano".
To je pravi pristup protiv otpisanih ekipa...napadnes i pritisnes ih od prve minute oni sami skinu gace...da smo samo 30% ovog danasnjeg truda i zalaganja ulozili i protiv Pescare lagano bi dobili 2 razlike...
2 igraca bas uticu na nasu igru...Suso koji u svakom momentu trazi rjesenja u napadu i konstatno je opasan, ne samo na momente kao Deulofeu i drugi je Kucka sa njim imamo dosta fizicki cvrsti vezni red, jer jednostavno momak se jedini ne boji uci u svaki duel 100% ...
Pobjeda je visoka i mogla i trebala je biti visa, ali meni nikako iz glave ne izlazi toliki broj propusteni prilika...sve propstene prilike su rezultat sebicnosti igraca, nevjerovatno koliko ih je zasljepila zelja za postizanjem gola, bar tri prilike smo mogli samo ubacit u go kao na rekreaciji da nisu ovoliko bili sebicni...
Poklopili su nam se rez, jos kad bi i Lazio vcrs kikso ili bar X super bi bilo...jos 7 kola do kraja, ali mislim da se u naredna tri, odnosno do kraja aprila sve rjesava, bar po meni
32 kolo :
Inter-Milan
Roma-Atalanta
Fiorentina-Empoli
Genoa-Lazio
33 kolo :
Milan-Empoli
Fiorentina-Inter
Atalanta-Bologna
Lazio-Palermo
34 kolo :
Cortone-Milan
Inter-Napoli
Roma-Lazio
Palermo-Fiorentina
Najgore sto moze da se desi je da Lacio zavrsi 7-mi i osvoji Kup i tako ukine 6-to mesto iz Evrope. Nama je Evropa garantovana ako zavrsimo prvenstvo ispred Intera ili Atalante ,bez obzira na sve ostalo.