Eno idu Kinezi sa Fasoneom i Mirabelijem da gledaju Juventus - Barselona. Verovatno da razluce na sta da potrose onih 50 miliona evra. Hoce li biti Mesi Nejmar i Suarez ili mozda pak uzmu Mesija Nejmara i Dibalu.
Ma smirite ljudi strasti, niko se od tih famoznih Kineza nije oglasio niti po jednom pitanju...Sacekajmo da ljudi makar predstave plan ili u krajnoj liniji prve korake sa produzenjem ugovora koji ce btii najbolji pokazatelji njihovih namjera. Inace, ovo su za mene sve spekulacije i 150 i 50 miliona...A cak i ne smatram da je potrebno 150 miliona da napravis konkurentnu ekipu...kada sam vidio Barcinu odbranu veceras, pa jebote mi imamo bolju odbranu od njih 100% i isto tako sam uvjeren da nas Juve ne bi ovako lako dobio kako smo i pokazali u svim nasim zadnjim utakmicama. Tako da nije novac sve, dobar skauting, dobar trener, dobra uprava, dobar rad sa mladim...ima tu milion faktora

Mi nemamo nijedno od toga... Tako da kako god okrenes...
Nemamo dobar rad sa mladima?
Što reče Huss tek će se videti plan Kineza, ako uopšte kupe klub.
(04-12-2017, 06:08 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Nemamo dobar rad sa mladima? 
Od dolaska Montele taj rad je u stagnaciji cak blagom padu u odnosu na proslu sezonu.
Sto se vidi po rezultatima i tome da je ove godine startala najmladja postava u Serie A. A to je bio Milan. Ti bas lupetas.
Startovala na proslosezonskim zaslugama. Prosle sezone smo imali vise nego odlican rad sa mladim igracima.
Uprava je podnela ostavke i Galijani trenutno prazni svoju kancelariju.
Koji je direktna posljedica predproslosezonskog rada NAŠEG Pipa Inzagija.
Ako su istine ovo sto pisu talijanski mediji od sutra imamo nove vlasnike u klubu...i do kraja aprila ce saopstit njihov plan o nacinu funkcionisanja kluba...
Nadam se samo da cemo nastaviti sa zapocetim pravcem jos od prosle god -dovodjenja mladih i perspektivnih igraca zeljni uspjeha i borbe za Milan, kad kazem zapocetim pravcem prije svega mislim na dolaske Romagnolia, Pasalica,Susa, Deulofea na forsiranje mladjih igraca kao sto su Gigi i Calabria... od Kineza ne ocekujem nikakve velike transfere niti velike zvijezde, za pocetak samo ocekujem da nece nastaviti dovlaciti polovne igrace kao Galliani kao Sosa,Palleta, Mati Fernandez,Ocampos, Bertolacci itd...
Ko je vcrs gledao utakmice CL jasno mu je koliko su zapravo slabi italijanski sudci...katastrofa, toliko gresaka i direktnih losih odluka koji su uticali na rezultat...
Ja se nadam da će osvojiti bar trećinu trofeja i potpisati bar trećinu zlatnih lopti koje su u svojih 30 i kusur godina osvojili i potpisali Berluskoni i Galijani. Za mene su ovo najtužniji dani u ovih 28 godina koliko pratim Milan.