Navodno je postignut usmeni pred dogovor sa Fabregasom. Negde oko 4,5 miliona plata plus bonusi.
Barselona je navodno sad stvarno rekla da zeli nazad Delufea ali on hoce garancije da ce igrati a ne sedeti na klupi ili biti preprodan za vecu sumu od 12 miliona.
Čuj neće da sedi na klupi pored najjačeg napada na svetu xD
Navodno je zavrsen i transfer Musacia iz Viljareala za 15 miliona evra plus bonusi.
Evo sad gledam taj Villareal ima najbolju odbranu uz Atletico Madrid. Valjda je to i zbog nekog doprinosa ovog Musacia

(04-17-2017, 12:34 PM)DUCO Wrote: [ -> ]trasnparenti FDL i BRN su postaveni cisto iz respekt , odavanje cast ot sadasnje CURVA , nesto e bilo kao jubilej ot formiranje FDL ili tako nesto
Hvala Duco

Dobro je ako je to. Ne sramote jug
Malo off-a, kakva samo sudijska lakrdija protiv Bayerna, a u korist Reala veceras. Ja bih ovakve greske sudija kaznjavao dozivotnom suspenzijom. Mada, postavlja se i pitanje da li Uefa zeli pojedine timove u zavrsinicama, o tome se odavno prica. Ako se tako nastavi fudbal je u ogromnom problemu...jebes takmicenje, ako nisu isti uslovi za sve. Milan srecom nikad nije nesto pretjerano zakinut u evropskim takmicenjima, barem koliko se ja sjecam, ali samo sam zamislio kako bih se osjecao da je veceras Milan ispo od Reala na ovaja način.
Kako nije, ne zezaj. 2006, puyol pada sam od sebe i shevi se ponistava gol zbog faula. Sugavi Markus Merk. Nikad to necu zaboraviti. A ovo veceras, sprdacina. Zivim za dan kad ce uvesti nfl tehnologiju, znaci nikad. A sta tek sutra, Barcelona bi mogla proci. Znamo i kako.
Da im protiv Juventusa i 7 penala svira . Meni je želja da sutra Barcelona prodje uz 3 nepostojeća penala 2 3 isključena igrača Jiventusa. i onda da ih na penale izbaci tako što će vraćati penal Pjaniću 3 puta dok ga ne promaši.
I da neko završi ono što je Muntari u subotu zapoceo. Da pošalje ono malo govno van terena na godinu dana. Pa da onda može i on "lamentirati".
Galijani je uvijek govori da je Sheva za Milan dao 176 golova, on mu je računao i taj protiv Barcelone.
hahaha a slazem se Memo. Fakat sam zaboravio taj nepostojeci faul Sheve

Isto tkao i meni ne bi bilo krivo da protiv Juvea naprave ove greske sutra