(04-18-2017, 11:00 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Da im protiv Juventusa i 7 penala svira . Meni je želja da sutra Barcelona prodje uz 3 nepostojeća penala 2 3 isključena igrača Jiventusa. i onda da ih na penale izbaci tako što će vraćati penal Pjaniću 3 puta dok ga ne promaši.
I da neko završi ono što je Muntari u subotu zapoceo. Da pošalje ono malo govno van terena na godinu dana. Pa da onda može i on "lamentirati".
Galijani je uvijek govori da je Sheva za Milan dao 176 golova, on mu je računao i taj protiv Barcelone.
Potpuno sam uz tebe. Ja vi najradije da se svira ne postojeći penal za Barcu i crveni Bonucciju. I da ih Barca u 94' izbaci sa još jednim ne postojećim penalom ili offsideom Suareza. Navijam za Barcu da izbace ovu đubrad koju organski ne mogu smislit
Znaju i oni da ce za koju godinu morati da popuste i uvedu video tehnologiju na utakmice...I sad je sistem kradi i obezbedjuj miljenike dok jos mozes... Kao uvodjenjem tehnologije u fudbal bi se "ubio deo tradicije"...Mrsh...Ubila bi se tradicija da uz pomoc sudija namestaju utakmice...
Stvarno me ne bi cudilo da Uefalona veceras bude imala opaku pomoc od strane sudija ,mozda vam se zelje i ostvare
Neko od vas je pre neki dan pominjao Moratu evo sad ga pominju i Italijanski mediji...U paketu sa Aubamejangom kao nas buduci napad...
Izvesno je i da ce Bacca biti prodat 100%.
Čuj 2006, pre par godina nam svirali protiv Barselone penal dok je izvođen korner jebeni.
Nije bio ni izveden
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Inace veceras sudi Kujpers koji je sudio u Barceloni kad im je poklonio penal. Nocerino zabio za 1:1 i onda sudac daje totalno sumnjivi penal barci i ostecuje Milan. Jesmo, osteceni smo vise puta u Ligi prvaka. Gle cuda, sve protiv Barcelone.
Ne spominje se dovoljno ali u famoznom povratku Liverpoola dobili su penal iako nije bilo kontakta. To ih je vratilo u utakmicu. Da ne pricam o penalima gdje je Dudeku bilo dopusteno da brani metar ispred linije.
Protiv Deportiva kad smo kuci dobili 4-1 a tamo popusili 4-0 u 2 situacije smo imali jedan na jedan sa golmanom ali smo vraceni zbog nepostijuceg offside-a.
Barca nas je vise puta pokrala.
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Koja lekcija fudbala
Posle dužeg vremena čak 3 gotivna tima u polufinalu, samo da bagra ne osvoji opet.
Nazalost, dva tima koja najvize mrzim su u polufinalu...Ne mogu se odluciti ko mi je mrzi izmedju Reala i Juventusa, a mnogo toga imaju zajednickog. Jedni imaju iza sebe kralja, a drugi najbogatiju italijansku korporaciju i familiju. Fali mi Milan u ovim zavrsnicama lige prvaka (kao i svima vama vjerovatno), veceras sam sebi pustio zavrsnice 2003-2007. godine na youtubeu, i kad nisam zaplako, kako smo samo bili jaki

Pa Inzaghi i Sheva su bili bozanstva, ko zna hocemo li ikad vise imati takve igrace

Da ne nabrajam sada one ostale velicine

Milan je uvijek bio sinonim za najjacu italijansku ekipu u evropskim takmicenjima, ma kakav Juve...pa za preko 60 godina, kako se igra kup/liga prvaka oni imaju samo dvije titule, a tako su "dominantni" bili u Italiji svih tih godina. To mi je uvijek bio znak da nesto ne stima u domacem italijanskom prvenstvu. Pa nadjite mi bar jedan klub u Evropi koji ima duplo vise titula domaceg prvenstva od svih konkurenata, a da u evropskim takmicenjima ima manje titula od tih konkurenata???? Nema ga, dzaba cete traziti

Huss, lijepe uspomene. Strasno je to da mi u Italiji nemamo toliko uspjeha koliko van nje. Juve ima tih 30-tak naslova ali nije mogao svaku namjestiti? Zasluzeno su prvi po broju titula i tocka. Pa imaju ih skoro duplo vise nego Milan i Inter. Nema sanse da su zbog sudaca napravili toliku razliku, nema jebene sanse. Volio bi da je obrnuto i da Milan ima toliko domacih naslova plus medjunarodni i eto ga, do prije par godina mi bi bili najveci svjetski klub a ne Real.
Nakon gola Muntarija rekao sam da mrzim Juventus ali to je bila neka opaka ljutnja, proslo me to. Nije zdravo mrziti, od tog nema covjek nikakve koristi. Zato ne mrzim nikoga i nista a kamoli jedan nogometni klub i ne zelim se uopce toliko zamarati s time kad vidim koliko se sranja dogadja u svijetu i kako ljudi i djeca ginu po siriji i slicnim zemljama. Mozemo biti sretni sto smo tu gdje jesmo i gledamo nogomet i uzivamo u normalnom zivotu. Ode ja malo dublje, sory.
A da neke klubove ne volim e to je istina. Juventus evo ne volim jer svi ih vise postuju u Italiji i samim time bude sudjenje na njihovoj strani. Muntarija im nikad necu zaboraviti ali necu ih mrziti zbog toga. Ionako je citav svijet vidio sta se dogodilo.
Real, barca? Uopce ih ne volim. Liga prvaka bi trebala samo za njih postojati? E pa jebite se. Toliko sudacke pomoci nitko nikad nije imao. Pa njih samo navijaci vole. Svi ostali se zgrazaju. Ipak necemo imati El clasico u finalu. Haha. A ipak mi je Real najmanje drag. Ja stvarni ne znam zasto su one lige prvaka od prije 60 godina mjerodavne ali dobro. Ukratko, devedesete, tocnije 94-ta, Milan 5 naslova Real 6. Nagodinu ih skoro stizemo. Iducih 7-8 g Real pravi galacticose i osvaja tri naslova. Mi onda 2 i opet smo donekle blizu. Real ulaze opet tolike novce, daje skoro 100 miliona za jednog igraca ali ni to nije dovoljno i ulaze i dalje i dalje i konacno osvaja ligu prvaka 2014(pogotkom u 90-oj) i wao, la decima. 2g poslije opet osvaja, na penale. I onda kad zakljucimo da su oni ulozili preko milijardu u zadnjih 20g a mi koliko? 100-200 miliona? Pitamo se onda cemu ovaj nogomet. Nije fer tolike pare stuci a pritom stalno biti u minusu. E pa jebite se. Najmanje ste mi drag klub i dabogda vam se jednog dana ta rastrosnost obila od glavu.
Barca? Ajd oni bar imaju tu svoju skolu ali i oni su poceli trositi. Prije 25g nisu imali nijedan naslov. Sad su kao najveci klub na svijetu. Hahaha. I zbog toga moraju imati toliku sudacku pomoc? Neka, doce i vama kraj. Blizi se Messijev kraj za koju godinu a mozda i prije.
Ako ce biti finale Real-Juventus navijat cu za juve. Cisto zbog talijanskog nogometa. I jer mi je puna kapa Reala. I jer ne zelim da obrane naslov prvaka. Dobro znamo tko je to zadnji uspio.
Malo duzi post, sory. Huss je kriv, otvorio mi dobru temu.
Za nadati se je finalu Atletiko Monako. Uz pobjedu Atletika.