Jedini koji zna istinu o kakinom odlasku je sam Kaka. Mi možemo samo nagađati šta je bilo.
Ja ne mogu vjerovat da je uprava navijačima ponovno prodala priču o mister x-u. Joj joj. Nije još gotov prijelazni rok ali igraju nam se sa živcima.
Ali da budem iskren, ove sezone bi se opet zadovoljio scudettom. I nagodinu isto. Ipak je druga zvjezdica u pitanju.
(08-13-2011, 01:32 PM)geoff Wrote: [ -> ]I to dokazuje sto?
Berlusconi ce prodat najboljeg igraca da bi prikupio glasove navijaca intera i juventusa?!
Ne za glasove,vec za PARE koje mu TREBAJU za kampanju!
Stvarno ne razumijem zašto naši otežu s dovođenjem Montoliva koji je u ovom trenutku jedina realna opcija. Ne možemo sebi dopustiti da dovodimo tako bitno pojačanje u zadnjim danima prelaznog roka jer će nam trebati dosta vremena da uigramo ekipu a imamo prejeben raspored na startu.
Malo me brine inter i ova prodaja Eta jer bi tu mogli uzeti velike pare i dodatno se pojačati. Lavezi i Tevez se najviše spominju kao novi igrači.
dovođenje pojačanja u zadnji trenutak ne mora imati negativne posljedice za uigravanje ekipe.sjetimo se samo sneijdera i intera prije dvije sezone. moguće je da će i aquilani i montolivo postati rossoneri.aquilani košta 6 milijuna i još k tome jedini zainteresirani pored milana jest fiorentina(on je taj transfer odbio). montolivo ima ugovor do 2012. i njegova cifra je ipak veća.talijanski mediji navode mogućnost da montolivo dođe u siječnju, ili kao slobodan igrač na isteku sezone.
o fabregasu bi rekao nešto.ne mogu se oteti dojmu da je njegova cifra narasla isključivo jer je on španjolac.ruku na srce on u arsenalu sebe ne može nametnuti kao vođu, a jedini trofej vrijedan spomena koji je osvojio jest fa cup 2005.mizerija za igrača koji vrijedi 40 milijuna eura. ispada da se milan mora zadovoljiti igračima poput montoliva za kojeg tvrdim da bi više pridonio milanovoj igri nego fabregas.
biti ćemo prvaci.za konkurenciju se ove sezone uopće ne brinem:
INTER-promašen trener,eto'o i sneijder na izlaznim vratima, očit nedostatak motivacije kod momčadi nakon nekoliko godina dominacije u morratijevom calciu,tevez nema teorije da im dođe tipa nitko neće jer je prelud
JUVENTUS-oni su u nekom čudnom razdoblju još čudnije obnove momčadi
ROMA-Luis Enrique misli odglumiti Guardiolu,doveli par kvalitetnih igrača,najveća nepoznanica lige,treba vidjeti kako će se pojedini igrači uklopiti u taj sustav igre koji zagovara trener,valencia ih pojela u prijateljskoj utakmici
NAPOLI-njihov labuđi pjev je bila prošla sezona sada slijedi pad
FORZA MILAN!!!
biti ćemo prvaci.za konkurenciju se ove sezone uopće ne brinem:
INTER-promašen trener,eto'o i sneijder na izlaznim vratima, očit nedostatak motivacije kod momčadi nakon nekoliko godina dominacije u morratijevom calciu,tevez nema teorije da im dođe tipa nitko neće jer je prelud
JUVENTUS-oni su u nekom čudnom razdoblju još čudnije obnove momčadi
ROMA-Luis Enrique misli odglumiti Guardiolu,doveli par kvalitetnih igrača,najveća nepoznanica lige,treba vidjeti kako će se pojedini igrači uklopiti u taj sustav igre koji zagovara trener,valencia ih pojela u prijateljskoj utakmici
NAPOLI-njihov labuđi pjev je bila prošla sezona sada slijedi pad
što se tiče montoliva, još mi je u glavi ono svjetsko prvenstvo kad je pirlo odigrao u pola sata 10x bolje od njega i ovo šta svi govore da je pirlo i dalje među najboljima u talijanskoj repki (a montolivo?). ok prilo nezna trčat i sve to, montolivo zna trčat ali ako damo za montoliva iznad njegove tržišne vrijednosti po meni je to ludost, jer ionako je serie a naša sa ovim što imamo, a za ligu prvaka nam ionako trebaju bar 2 vezna igrača. ok moramo gradit momčad(samim tim jer nam je jedan vezni igrač otišao) samo želim reći da ako dovodimo montoliva ne smijemo davati previše za njega(eventualno 20 mil). eto
Montolivo je na isteku ugovora tj ima samo jos jednu sezonu i njegova cijena odprilike bi bila nekih 7 miliona maximalno, aqvilani takodje nije preko te cifre...znaci za 15 mil dva vezna igraca...al budite sigurni da će sjevnut BOMBA u napadu pred sami kraj prelaznog roka

(08-14-2011, 07:28 AM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Montolivo je na isteku ugovora tj ima samo jos jednu sezonu i njegova cijena odprilike bi bila nekih 7 miliona maximalno, aqvilani takodje nije preko te cifre...znaci za 15 mil dva vezna igraca...al budite sigurni da će sjevnut BOMBA u napadu pred sami kraj prelaznog roka 
ne vjerujem da će odjeknut bomba u napadu.imamo robinha.ibrahimovića,pata,cassana i inzaghija...5 napadača.neki novi napadač eventualno će doći ako cassano ode i to je realna stvar.
mogu doći ili aquilani i montolivo zajedno(mister x i mister y) ili da bomba odjekne za vezni red pa nam dođe schweinsteiger a to možemo samo sanjati...
dobro rečeno: s ovim što imamo ionako smo prvaci Italije, a to je savršeno.jer radije ću da osvojimo još 4 prvenstava u 6 godina da se poveća razlika u scudettima s interom nego 3 lige prvaka.
Ja bih bio presretan kad bi odbranili titulu a u LP realan domet je 1/4 finale sve preko toga je uspijeh. Mislim da će osvajanje scudetta biti teže nego prošle godine jer je konkurencija jača a i brine me kako će neki naši igrači odigrati ovu sezonu. Mislim da će Ibra i T Silva biti standardno dobri ali pitanje je da li Abate može ponoviti igre iz prošle sezone isto važi i za Boatenga, Abiattia a i Bommel je godinu stariji.
Dobro kažeš, treba vidjeti kako će nam odigrati neki igrači ovu sezonu, i kako ćemo stajati s ozljedama.
Nadam se da će Abate ostati na razini. Mlad je i ne vidim razlog da bude lošiji. Da će Mexes pripomoći i biti ok, da se Pato neće ozlijediti itd. Očekujem boljeg Robinha i Boatenga ( koji je sad u LOŠOJ formi realno!).
Ja sam 99.9% uvjeren da će nam doći Kaka', jer je i Boa rekao da će igrati srednjeg veznog ove godine. Kaka' + Montolivo i imamo momčad za scudetto koja, ako odigra pošteno, ne bi trebala imati nekih strašnih problema u serie a.
Radujem se Shaarawy-u i moram reći da ne očekujem nista posebno od Taiwa, mislim da on nije neki igrač uopće.
A ako nas Silvio iznenadi nekim super veznim igračem, super. Ako ne, opet dobro, imamo dobbru eipu za scudetto i za zajebancijju u LP

(08-14-2011, 11:16 AM)mrki Wrote: [ -> ]Dobro kažeš, treba vidjeti kako će nam odigrati neki igrači ovu sezonu, i kako ćemo stajati s ozljedama.
Nadam se da će Abate ostati na razini. Mlad je i ne vidim razlog da bude lošiji. Da će Mexes pripomoći i biti ok, da se Pato neće ozlijediti itd. Očekujem boljeg Robinha i Boatenga ( koji je sad u LOŠOJ formi realno!).
Ja sam 99.9% uvjeren da će nam doći Kaka', jer je i Boa rekao da će igrati srednjeg veznog ove godine. Kaka' + Montolivo i imamo momčad za scudetto koja, ako odigra pošteno, ne bi trebala imati nekih strašnih problema u serie a.
Radujem se Shaarawy-u i moram reći da ne očekujem nista posebno od Taiwa, mislim da on nije neki igrač uopće.
A ako nas Silvio iznenadi nekim super veznim igračem, super. Ako ne, opet dobro, imamo dobbru eipu za scudetto i za zajebancijju u LP 
Kod njega se trebaš nadati najboljem,ali očekivati najgore...daj bože da pljunem samom sebi u usta jer nam je lijevi bok nakaradan pa me ovaj i iznenadi svojim igrama...