Sad ima vremena. Iz politike je definitivno izbacen ,biznise su mu uglavnom preuzela deca ,nije vise ni u Milanu... Neka se dokaze i na terenu.
Novinari spekulisu da ide rotacija : Spaleti - merda ,montela - Roma i mancini - Milan.
Sačuvaj Bože, tolika neznalica da je u drugom planu što je govnar Interov.
(05-08-2017, 08:25 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Navodno dogovaramo Rodrigeza iz Volsburga 
Navivamm za too , ako uzmeme i njega super , on e za de sigla Marceloo
odbrana smo sredilii idemoo sredinuu gde trebamo kupitii sva 3 nova igraca :

i onda jedann golgeterr ja mislimm da cemoo uzmitii belotiia , postoo kako sto su reklii radice step by step , ne treba nam aubameyang ili neko drugii koj ce kostaa skapoo a e vecc u godinama
Ma brate meni je to prva želja od ovih realnih pojačanja za nas, momak je godinama među najboljim bekovima.
A odbrani fali bar još 1 pojačanje da bi bila sređena, ako računamo Musakia...
Dzaba sredjivanje odbrane ako se ne sredi sredina terena prvo.
Odbrana je najbitnija, evo juventus izgradi imidz sa odbranom...dobra je njima i veza, ali je odbrana ta koja je zastitni znak. Ne pamtim kad im je neko dao dva gola, o tri ili cetiri da i ne govorim. E kad imas takvu odbranu, onda imas i samopouzdanje. Lako je onda igrati prema naprijed.
Djenova im nabi 3 pre mesec dana ili dva mozda ,i to za poluvreme...Uzmi tu njihovu odbranu i nakalemi je na nasu sredinu... pad efikasnosti odbrane bar za 30%...Bas da vidim sto bi imali takve rezultate sa Sosom ,Pasalicem i Matigolom ispred sebe... Iz sredine sve krece...i napad i odbrana...Kad je na sredini ovakva trulez kao kod nas dzaba sve...To je prvo i osnovno sto se mora srediti...
Direktor Torina je dosao u Milano radi pregovora o Belotiju.

Ovo ako uspeju izvuci ,svaka cast.
(05-10-2017, 06:12 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Direktor Torina je dosao u Milano radi pregovora o Belotiju.
Ovo ako uspeju izvuci ,svaka cast.
Samo se nadaj
Zappacosta i Baselli su trazeni sa nase strane, Kucka i Poli od strane Mihajlovica i Torina
75 miliona u minusu smo poslovali zadnju godinu u eri Berlusconia i Galliania...Kinezi vec sada ce morati to pokriti da nebi dobili kaznu od Uefe...
Btw Cijela ekipa je na proslavi povodom odlaska Galliania, dobio je dres sa brojem 31, a preuzece jednu od glavnih pozicija u Finavesti

tacno sam znao da Berlusconi ne moze bez njega i da ce ga obezbjediti
Pa napravio mu je jedan od najvecih klubova svih vremena ako ne i najveci. I svi mi na ovom forumu ovo nase palamudjenje moramo zahvaliti iskljucivo toj dvojici