Atalanta: Berisha; Toloi, Caldara, Masiello; Conti, Cristante, Freuler, Spinazzola; Kessie; Petagna, Gomez
Milan: Donnarumma; Gomez, Cristian Zapata, Romagnoli; Kucka, Suso, Montolivo, Pasalic, De Sciglio; Lapadula, Deulofeu
Fjorentina je pobedila Lacio ,oni su nas stigli po broju bodova trenutno. Ne sme se izgubiti veceras. Nikako...
Nisam dugo gledao losiju utakmicu.
Ja ne znam sta je onaj Lokateli uradio? Jel' ubio oca ili majku Monteli kad mu ne da ni minute prsmrdeti na terenu...Mesec dana forsira jebenog Sosu ciji je ucinak ispod apsolutne nule ,ovaj govnolivo veceras jos gori nego Sosa...
Kuckaa ga vozee ko ringispilll neznaa gde teraaa,, nimaloo ne krivimm Gomeza pokrajj ovakvok debilaa ne moze se igratii bole
@sampionjon , mi moramoo izgubitii evoo montolivoo poceoo da se spremmaa za sledecu sezonuu nestaa novaa formacijjaa , Bacca e vec na prodaii pa zatoo isprobava sa Lapadulaaa , sklapaju tim za sledecuu sezonuu
Milann necee tu evropu ligu to se gleda iz avionaa
Jadan taj tim za narednu sezonu koji bude sadrzao govnoliva i Lapadulu kao startere...Isprobavaj Lokatelija za narednu seoznu pa valjda se na njega vise racuna nego na smrdljivog "kapitena"... Da ga oce atalantez slomiti pa poslati na jos 7 meseci odsustva...
Bas losa utakmica. Jedina svijetla tacka je povratak kapitena. Jebiga bice bolje.
Naravno da ce biti bolje. Cim otpuste ajeroplana.
Moguce. Samo da opet ne bude neki korak nazad poput proslogodisnjeg smrada Mihajlovica.
Jos jedan remi. Ako nista jos jedna bez poraza. Kako se je kretala utakmica super je zavrsilo.
Tko ce mi vratit zadnjih dva sata mog zivota?