(05-17-2017, 11:53 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Da se slozimo da ima prostora za napredak. Ali pitanje koliko prostora kao i koliko mu vremena treba da napreduje i koliko dugo moze drzati taj eventualni visok nivo. Plasim se da je to igrac koji ce u karijeri imati 2-3 godine nekog dobrog fudbala na visokom nivou ako ga naravno dosegne. Takodje je pitanje koliko moze napredovati sedeci na klupi u Milanu. Kljucno je da ima redovnu igru ,a u skladu sa ambicijama kluba ovde to ne moze (ne bi smeo) imati.
Izgleda da je Kessie veoma blizu.
http://www.football-italia.net/102689/re...-done-deal
Mussacio i Kessie su fakticki po Sky Sport-u Milanovi igraci samo se ceka official da bude na kraju prvenstva...sljedece sedmice odlaze u Njemacku i pokusace zavrsiti transfere za C Roudrigeza i Luiz Gustava...
Takodjer Sky Sport pise da Mirabelli zeli u napadu 3 igraca Suso,Keita i Moratta...
@Sampinjon ...znas koja je logika tu moja...bolje zadrzat Pasalica,nego dovest Badelja...i slicne igrace...Kessie, Luiz Gustavo i Fabregas, plus Bonaventura,Pasalic, Locatelli i siguran sam da ce ostavit Montoliva... to je sasvim respektabilan vezni red...jednostavno sam uvjeren da ce nekog izmedju Montoliva, Kucke i Polia ostaviti...Zamisli da dodje 4-5 nova igraca u veznom redu, pa Mourinho to tesku uigra, kamoli Montella...
Za sad su nam ako nista trasnfer zelje dobre i svidja mi se kako biraju igraci jer izgleda da je to planski...medjutim i dalje sam siguran da ekipa koja ima ova 4 stopera : Mussacio,Romangoli,Palleta,Zapata(Gomez) ne moze igrati na dva fronta, ne moze se boriti za EL i da ganja 4 mjesto u ligi...uvjeren sam da osim Mussacia nam treba jos jedan stoper, iskusan ili mlad-perspektivan,nije bitno, ali moramo pojacati odbranu...takodjer na bekovima C Roudrigez je nedovoljan, ako ode De Scigilio nama treba jos jedan desni bek...
De moze vezni red koji sadrzi montoliva biti respektabilan. Lokateli ce najverovatnije na pozajmicu naredne sezone ,tj Montela ga nema u ozbiljnim planovima. Nezvanicno se prica... Bitno da ima montoliva u ozbiljnim planovima...
Lazio ima 3 igraca od kojih Milan mora dovesti bar bar jednog : Keita Balde, Milinkovic-Savic i De Vrij...ako su imalo ozb ekipa i zele da se vrate u vrh onda def moraju ozb razmisljat o ovoj trojici igraca
Svee lepoo alii aj dok ne.vidimm nih na presuu sa nasimm dresomm .ne veruemm u novinarske price
Za plus stoperr se mozemo nadatii na.gomezz niee pi menii losiii alii ako trazimoo kvalitett taj ko ce da dozde mora da igraa .narednii letoo e SP I sve igracee sada ce trazitii prvotimskii statuys za da izbore repku
Tražimo izgleda i onog malca iz Atalante, taman umesto Abatea. Mislio sam ovde da ga spomenem jer ima vrh statistiku ali nisam ga iskreno gledao.
Za sad mi se jako sviđa kakav tim žele da sklope.
Conti. Spominje se i Modric ,a navodno Morata ima zelju da predje pre u Milan nego u Celsi ,ali Real nece nista da pregovara pre finala LS.
Nijang nece u Votford za stalno. Ili ce ostati ili sacekati ponudu boljeg kluba pa eventualno otici.
Sto se ove trojice iz Lacija tice...ljudi su se vec navikli jedni na druge ,postali kao porodica ,greota razdvajati...dovesti sve i cao.
http://www.milannews.it/le-interviste/mn...sta-254601
La Scala: "Great satisfaction, Fassone a.d. of the highest level."
Evo La Skala posle sastanka sa Fasoneom kaze da je odusevljen i da ovaj ima dobru i jasnu viziju kako klub treba da se ravija. Mozda nije neko "ime" ali jedan od retkih koji je imao muda da se makar na recima suprotstavi ovima iz bivse uprave i nikad nije pricao bajke i mazao oci.
https://it.wikipedia.org/wiki/Marco_Fassone Covjek ima impresivnu biografiju

Zato vjerujem ovim kinezima, jer da su neki salabajzeri ne bi angazovali najboljeg covjeka u tom poslu! Ali za sve treba vremena, pustiti ljude nek rade 2-3 godine

Ne bi ni on valjda pristao da radi sa salabajzerima. Mada ,ruku na srce ,bilo je momenata kad su izgledali upravo tako.
Toliko su i sami sebi dali vremena. 3 godine do prvih ozbiljnijih rezultata (mislim da je bas Fasone izjavio). S tim da je cilj za sledecu sezonu plasman u LS pod moranjem. I naravno svake naredne posle toga.
Keita Balde ce izgleda ipak u Juventus.
Kako znamo i umijemo sutra trebamo dobiti Bolognu....i imamo sigurno 6 mjesto... ponovo je najavljeno da krecemo sa 3 - 5 - 2 ... Bacca i Lapadulu u spicu od prve minute ...
Vangioni skroz ljevo,Deulofeu skroz desno ... Pasalic,Montolive i Bertolacci sredina...a na stoperima Palleta Gomez i Zapata , tako je bar najavljeno i nije mi fkt jasno zasto nema Romagnolia???
Znam da Suso odmara zbog zutih