Zadnje sto se o njemu culo je da je "pokupio laksu povredu na treningu"...To je bilo pre valjda 3 nedelje ili kad je vec propustio tu prvu utakmicu...Posle toga nikakvih vesti o progresu te povrede ili ikakvim desavanjima ,tj da li se oporavio ili se pogorsalo... Sad ce vec mesec dana kako ga nema ,to nije "laksa povreda".
Mene zanima zasto nema Lokatelija ,on nije pokupio nikakvu povredu... I zasto igra raspali prolivolivo koji je posle 6-7 meseci usetao direkt u prvi tim i ( gle cuda) prikazao katastrofalnu partiju kao i pre povrede.
Danas ,ako ne pobedimo Bolonju ,trener ne treba da dobije otkaz ,vec sam da podnese ostavku ,ako ima mikroskopske trunke obraza i casti ( a znamo svi da nema ,inace bi to odavno uradio).
Montolivo igra ispred Loce... ne znam, koje sranje. Montella jede govna oprostite na izrazu. Sramota.
Ovo što danas igraju je za serie B. Očaj i jad. Svi van! Osim romagnolia i Donnarume ovih 9 igrača mogu svi van iz kluba.
Cele godine jede govna sa izmenama i one nam donesu Ligu Evrope xD
Sad lepo neka otkazuju one prijateljske po Kini ,baksuzi bahati...
Da to sam i ja hteo da kažem, pljuvalo bi se sve u 16 da nismo pobedili.
A sad se nadam da su svesni u klubu da nam treba skoro 10 pojačanja na leto da bi mogli da igramo na 2 fronta.
Jes' niža klasa al' bar opet možemo da igramo u Evropi ovo prethodnih godina je smorilo.
Jako bitna utakmica koja nam je donijela europu nakon 5g i tisina. Vec sam par puta govorio da je ovaj forum odavno mrtav. Rekao bi ja nesto o utakmici ali nisam ju gledao. Ovdje nitko nije gledao osim vas trojice ili su svi gledali a nikom se neda nista reci. Zalosno, tri posta na zadnju utakmicu sezone. I u pravu ste vi neki, da smo izgubili svi bi se javili. A to je taj balkanski mentalitet.
Ja san ih zadnji put gledao protiv Empolia i to je to. Samnom su završili za ovu sezonu. Nek ih mater gleda. Tako da ih ne želim ni komentarisat za ovo sezonski "uspijeh"
Naravno da sam gledao i ovu utakmicu kao i svaku drugu u zadnjih 10tak godina. Ovu sam ispratio u nekakvoj birtiji negdje na Ibarskoj magistrali na telefonu. Jako zanimljivo iskustvo inace.
Sto se tice utakmice tako tako ali glat pobjeda.
Sezonom generalno nisam zadovoljan jer po mom misljenju imamo kapacitet u najmanju ruku za 3 mjesto ali povrede, Monteline povremene gluposti, nesreca i vrlo cesto sudinje jednostavno nisu dozvoljavale vise. Jos uvijek smatram da sebi nismo smjeli dozvoliti da igramo sljedece godine kup Uefa ali sta je tu je. Ipak se vidi OGROMAN napredak u igri u odnosu na proslu sezonu i vidi se rad trenera koji koliko toliko konta fudbal i prije svega trenera gospodina. Doduse glavni ispit ce mu biti sljedece sezone kad ce imati nekakav budjet na raspologanju i kad cemo nadam se vidjeti tim kakav on hoce (u skladu sa mogucnostima). Kako god najvaznije je da smo se izvukli iz rupe seljacke ekipe u kakvu smo upali prosle godine sa Mihajlovicem na celu.
Nema se sta reci o utakmici. Posle nje se ne pljuje samo zato sto je ostvarena pobeda pa eto da im se malo "progleda kroz prste". Inace nicega (sem rezultata koji je nerealno visok) tu za pohvalu ,ljudi moji nema. Igra katastrofalna do prvog gola (prvo poluvreme pogotovo). Tu se kao nesto trglo (ali nista specijalno) ,drugi gol slobodan udarac ,nikakva briljantna timska akcija ili nesto slicno ,treci frljoka kad su se ovi koje smo tukli sa 9 igraca na njihovom terenu potpuno predali. Pasalic ,Bertolaci ,govnolivo ... ne zna se ko je gori... jadna li nam je sudbina ako i jedan od njih ostane i sledece sezone u ekipi a bude igrao iole ozbiljniju ulogu...
Za Ligu Evrope nemojte zahvaljivati monteli i igracima vec budjavoj merdi koja je svesno odlucila da ne igra istu inace bismo mi davno ostali ispod crte za Evropu i ne dozvolite da vas to zavara kako je eto ostvaren "nekakav rezultat". Jer nikakav rezultat nije ostvaren ,pogotovo ne zaslugom "trenera" i vecine igraca. Tuga ,sramota i ocaj...
Nebitno koliko je potroseno "ove ili one godine" vec sta je ostalo od prosle. I Real i Atletiko nisu potrosili ni jedan jedini evro da pojacaju ekipe ,pa ovi jedni uzese domacu titulu i moguce i LS ,ali imaju dobru zaostavstinu od prosle sezone...Isto kao i mi...I to je trajalo u prvom delu sezone dok montelina nesposobnost ,glupost i amaterizam nisu dosli glave svemu tome i dobili smo ,evo na kraju sezone pravu sliku i priliku montelinog "kvaliteta"... Da nas Empoli osakati na nasem terenu...Da nas Kroton razvlaci kao ulicarsku amatersku ekipu...Da nas Roma masakrira ,maltretira i ponizava na nasem terenu i da nam posle 82 godine (Ej bre) nabije 4 komada kao poslednjim olosima i propalitetima...Sto doduse i jesmo postali pod montelinim vodjstvom ,da se ne lazemo... Eto to vam je montela i njegovi "Kvaliteti"...
Eto ,kad vucete za jezik ,eto vam post o ovoj "Velicanstvenoj pobedi" i "istorijskom rezultatu".
A vidim ovde se neki ni ne secaju kakve su gluposti lupetali na pocetku sezone pa sad vise nije "najmanje drugo mesto" vec eto spalo se i do treceg..."Trener strucnjak i gospodin" podbacio 4 pozicije i 21 bod od "minimuma ocekivanja"...
Od "sampionskog Milana" i "sampionske igre koja toliko pleni" da "uz malo srece ni titula nije daleko" smo stigli do..."Pa sta hocete ,kvalitetom smo za 13-to mesto ali eto montela nas magijom i znanjem doveo na 6-to i uveo u Evropu"...
A eto vam i "Strucnjaka" Alegrija...U ligi gde Juventus po kvalitetu nema ni priblizne konkurencije ,da mu nije bilo pomoci sudija i poklonjenih bodova ,on bi u toj i takvoj ligi uspeo izgubiti titulu ,tj ne bi je osvojio...