Pa eto izmedju ostalog to o cemu pricas je nedopustivo. Ne rezultat kao rezultat vec kako se to voli reci - "igra" ,ili u ovom slucaju nedostatak igre. Sa ovakvim izdanjem rezultat nije ni mogao biti bolji.
Pa ne mogu bolje to je to, na kraju svake od prethodnih sezona dođe do izražaja nedostatak kvaliteta..
Neko je ovde pisao pre neki dan da je nedopustivo da drugi napadač bude Lapadula... 8 golova i 3 asistencije, svake 2, 5 utakmice nešto uradi a pola je ulazio sa klupe. Naravno da statistika ne menja činjenicu da je jako limitiran fudbaler ali mislim da nam treba bar neki igrač borbenog karaktera.
8 golova ,od toga 2 ili 3 sa penala ,a kad se pogledaju protivnici kojima je dao golove...Empoli ,Krotone itd...Na svakoj "jacoj" utakmici je bio manji od makovog zrna...pusti statistiku ,to je druga najveca prevara u istoriji ljudske vrste... odmah posle komunizma...
Ovog malog treba prodati odmah, pogotovo ako se za niega moze dobiti 50tak miliona. Za te pare se moze dobiti igrac koji moze napraviti razliku na terenu a golman njegovih (trenutnih) kvaliteta moze i za 10-15. Jebote evo Bufon brani ima 20-25 godinaa Victor Valdez ima titula koje on moze samo sanjati.
Pogotovo sto je ovaj mali supak na kvadrat. I ako produzi to ce citavu karijeru traziti samo vece pare. Nek odjebe odmah.
Ne treba zaboraviti da je on jos uvek dete i da je jako podlozan uticajima raznih spletkarosa i secikesa poput Rajole. Ali se slazem da mu ne treba dopustiti da ucenjuje klub pogotovo ne u tim godinama. Ako mu je sa 18 malo 3,5 miliona godisnje + bonusi i da bude u klubu za koji navija i voli (njegove reci) i koji ce prema preliminarnim desavanjima ipak biti znacajno pojacan i igrace ozbiljniju ulogu u italijanskom fudbalu (malo kasnije i u evropskom) i hoce da se cigani za pola miliona ili milion i ocekuje da mu se titraju jajca kako bi produzio ugovor - onda mrsh.
(05-29-2017, 01:16 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ne treba zaboraviti da je on jos uvek dete i da je jako podlozan uticajima raznih spletkarosa i secikesa poput Rajole. Ali se slazem da mu ne treba dopustiti da ucenjuje klub pogotovo ne u tim godinama. Ako mu je sa 18 malo 3,5 miliona godisnje + bonusi i da bude u klubu za koji navija i voli (njegove reci) i koji ce prema preliminarnim desavanjima ipak biti znacajno pojacan i igrace ozbiljniju ulogu u italijanskom fudbalu (malo kasnije i u evropskom) i hoce da se cigani za pola miliona ili milion i ocekuje da mu se titraju jajca kako bi produzio ugovor - onda mrsh.
Raiola je tu profesionalac. On radi samo svoj posao. I radi ga vrhunski. Pa valjda mu je posao da za igraca (i za sebe) zvuce sto vise para. Takodjer Raiolu nikad nisam cuo da kaze da navijam za taj i taj klub. Takodje ako igrac kaze ja hocu da igram tu i tu a uz to sam placen kako ovi lupaju, 3.5 miliona (zakleo bih se da je to medju 10 najplacenijih golmana na svijetu) onda Raiola tu nista je moze, osim ako mali nije u kakvom duznickom ropstvu.
Ma mutan ja Raiola dozlaboga. Vjerujem da Điđo želi da ostane sigurno i da ga boli uvo za pare
Koje sranje ovaj fudbal. City kupio NEKOG golmana iz Benfike i platio ga 50 miliona eura. Ovim Arapima stvarno treba zabraniti pristup fudbalu. Jebem ti zivot
Real platio 40 miliona dete od 16 godina sa 2 nastupa u prvom timu...
Što se tiče Donarume siguran sam da postoji dogovor između kluba i njega, uostalom neka radi šta hoće ali ovakva atmosfera sigurno odmaže. Našli da pametuju oni koji ne bi znali gde im je dupe a gde glava sa 18 godina na njegovom mestu.