Stari moj jesi ti to rekao maldini "mozda" legenda??? Jesi ti pijan? Ponajbolji obrambeni igrac u povijesti sa tisucu odigranih utakmica u karijeri. Ma ti malo trolas, molim te reci da to radis.
I apsolutno sam veceras navijao za juventus. To sam i javno svima rekao koji me poznaju. Jebe mi se tko ce sta misliti. I ne mrzim nijedan klub.
Ma opet se pokazao taj luzerski mentalitet Juvetnusa u Evropi

Tolika izgubljena finala, oni su vec i prije ovog finala imali kompleks...dok se Milan ne vrati, Italijani ce dzaba cekati prvaka Evrope. Ali zao mi je sto ovi sugvaci odose na 12 titula, a uopste nisu neki tim...imali su mnogo srece i guranja od strane sudija, pogotov protiv Bayerna u cetvrtfinalu. Jebem im mater, pa prije 5 godina smo bili na samo dvije titule iza njih, a vidi ovo ali se ljjudi odlijepise. Zato navijam za ove Kineze, ma nek su i Vijetnamci, samo ako ce ulagati novce da ponovo igramo finala lige prvaka i dokazujemo se tamo gdje smo uvijek najbolji bili

Memo citava ova prica je pocela sa Totijem i predstavljanjem njega kao jednog od najvecih. To je po meni cisto medijsko napumpavanje. Toti je bio samo odlican igrac i nista vise. Jebemu sta je onda bio npr. Rud Gulit? Bog fudbala? A iznad Gulita ih ima dosta.
Ovdje sam ja nabrojao one, po mom misljenju neprikosnovene. Tesko tu moze doci odbrambeni igrac. Ali Paolo je Paolo pa se i on moze naci tu, na granici, medju najvecim svih vremena.
Fasone o Donarumi:
The big problem at Milan this week is locking down Donnarumma to a new contract, as the 18-year-old is seeking €5m per year plus several release clauses.
Donnarumma is the pivot on which we will build tomorrow’s Milan. We made an important offer, we made a sacrifice, as the player deserves it.
Now the ball is in his court. We asked him to be quick because we cannot start the season with a goalkeeper whose contract is running down. We trust there will be a quick response from Gigio.
(06-04-2017, 08:22 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ovdje sam ja nabrojao one, po mom misljenju neprikosnovene. Tesko tu moze doci odbrambeni igrac. Ali Paolo je Paolo pa se  i on moze naci tu, na granici, medju najvecim svih vremena.
Znaci tebi je raspali Ronaldinjo koji je u zivotu osvojio jednu LS ,3 titule u prvenstvu(ozbiljnom) i jednu zlatnu loptu ,koji je odigrao mozda 3-4 sezone na vrhunskom nivou a ovo ostalo bio prosecna tarabetina - Lgenda i "neprikosnoven"? A Maldini sa 7 titula ,sa 5 LS ,sa sezona na vrhunskom nivou nabrojati se ne moze...Covek koji drzi 15 rekorda u fudbalu ( inace Ronaldinjo ih drzi - 0 (nula) ) - mozda legenda?
Prešla gol liniju pa veliki "gospodin" Gigi popušio.... ko ga j....
Donna ako ne zeli potpisati neka ide ća. Adio. Fassone je jeben lik, opak. Sviđa mi se ovo sve.
Nema gorih klubova od Juventusa i Barcelone. Pa ako i pobijedi taj Madrid ajde. A Barcelona je vrh svega što prezirem.
Ovo postaje sve interesantnije. Sad mu je navodno receno da bira izmedju Milana i Rajole.
http://www.football-italia.net/103638/mi...donnarumma
Milan are taking a hard line on Gianluigi Donnarumma, with reports he’s asked to choose between his club and agent Mino Raiola.