Ma ok kakabanja, to je tvoje misljenje i tocka. Ali da mi Maldinija ne stavis u legende a ronaldinha stavis to ti ne mogu zaboraviti. Da se daje zlatna lopta posebno za branice, veznjake i napadace Maldini bi ih osvojio deset. Po tome je najveci igrac u povijesti. Vjerojatno znas ali on je kao branic bio drugi igrac svijeta u izboru fife 1995 i cak je dva puta u izboru za zlatnu loptu bio treci. Za mene je on u top 20 igraca svih vremena. I naravno, u dream teamu svih vremena. Sto se tice Raiole, bice nam bolje bez njega.
Calciomercato pise da je uprava spremna da proda De Silja bilo kojem klubu osim Juventusa. Tamo moze otici samo kao slobodan igrac tek za godinicu.
Sviđa mi se kako postupaju i sa Donarumom i sa Matiom, kakav odlazak kod direktnog rivala si lud..
Navodno su Donarumu roditelji posavetovali da ostane u Milanu. Videcemo koliko ih ceni
Rodrigez tokom ove nedelje treba da dodje na lekarski a navodno je prihvacena ponuda Bolonje za Polija (2 miliona) i sad on treba da pristane ako ce pristajati.
To je veliki napredak, konacno smo za nekog od ovih skartova izvukli vise od milion

Rodrigeza će izgleda za 15 miliona, krađa xD
S druge strane Morata izgleda ništa od toga.
Rodrigez sutra lekarski. Morata nece doci...i sam je izjavio da mu Serija A ne pada na pamet trenutno. Navodno su sad mete opet Aubamejang i Beloti a i neki sastanci su dogovoreni tim povodima...Sutra je sastanak sa predsednikom Torina...
Navijaci su objavili pismo gde su nagazili Rajolu i Donarumi otprilike rekli : "Lepo je to sto ti ljubis grb i pricas kako volis Milan ,ali ljubav nisu samo poljupci vec i velika ,nesebicna dela...Izvoli dokazi."
http://www.football-italia.net/103697/mi...ise-raiola
Donaruma je navodno dobio rok do 16.juna da se izjasni...
Ferara zeli Vangionija.
Ma ko jebe tog umisljenog lika iz Reala, meni se od prvog momenta nije svidjela ta ideja da se on dovede. Pogotov sto je u nekoliko navrata izjavio da u Italiji samo Juventus za njeg postoji. Ako su vec odlucili da potrose 60 miliona mislim da se za taj novac moze naci dobar napadac.
Svakako je dečko konstantno druga opcija, đe god da igra. Beloti je najbolja opcija ali sve preko 50M je pretjerivanje
Po pisanju Korijere ,zbog dolaska Biglie - ikona ,zastitni znak ,znamenje i najbolji igrac u istoriji Milana ,najveci kapiten u istoriji kluba razmislja o odlasku.
Ovo bi mogla biti najlepsa vest posle odlaska Galijanija.