Ovo sto MIrabelli i Fassone rade je predobro. Napokon da dovodimo igrace skojima se povezujemo, a ne kao dosad lista od 100 moguci igraca i na kraju ti Gallijani dovuce amatere za koje niko do sad nije cuo, cak ni oni u Genovi nisu znali da Ocampos igra za njih

25 mil. za Bigliu

ne znam, tip je odlican igrac, i vidim ga kod nas kao Xabi u Bayernu, jest da ima godina ali u sliejdece 3 godine moze dovest red u nasem veznom redu. Ali ipak 25 mil je puno za 31godisnjaka. Al haj, vidjet cemo. Znam Bigliu, gledao sam ga, i predobro nam je pojacanje, upravo nesto sto nam treba na poziciji DM, tako da Montolivo moze lagano kupit stvari i ici, jer glupo je biti kapiten na klupi

Ovo za Gigio je presmjesno. Mali ima 18 godina, i zavrsio je sezonu sa greskama. Znaci nije perfektan. A i pored takvi gresaka kod navijaca je bio ikona. Svi ga vole. I sad ovako nesto? Pa jel on shvata da u ostalim klubovima ce biti samo "jedan od igraca" a kod nas "sve i svako"? Pa gdje je nestalo to postovanje prema klubu? Klubu koji te izbacio u svijet? Zar se mora toliko slusat menager da ne smijes sam rec: Necu da idem? Zalosno. Ako ode sretno mu, hvala mu za sve sto nam je pruzio, ali nek se ne vraca nikad vise u Milan. Moze i u Inter nek ide, ali u Milanu ga vise ne zelim. Ako ostane nek to bude radi ljubavi prema klubu koji zeli da gradi buducnost sa njim, a ne radi: eto malo cu vam pomoc pa odo dalje. Takvi nam ne trebaju.
A Morata je samnom zavrsio poslije onih rijeci kod novinara Canale5 poslije CH. Lige. Nema nikakvi ugovora, on nema pojma da ide igdje jer zeli da ostane u Realu i zeli novi ugovor sa njima, a u Italiji zeli samo u Juventus. Ma nemoj? Tako znaci? E pa nosi se u 3 lijepe i ti i tvoj Juventus. Ne zelim to dubre od igraca. Sad nek dadnu 100 miliona za Belottia briga me, ali znam da imamo diva koji svim srcem navija za Milan i cak je izjavio da zeli da prede u Milan. Gigio - Roma - Kessie - Suso - Belotti hahahaha koja omladina
A sa ovim igracima smo ispred Napolija i Rome, znaci ne trebamo se pokrit, ovo je ekipa koja ti garantuje borbu za prva dva mjesta, jer pazi: na svakoj poziciji imas mlade i talentovane igrace. Nema vise starudija koji se samo setaju. Pa cak i ovaj Biglia je vise u sezoni pretrcao nego pola nase ekipe, a 31 mu. Danasnji fudbal je brz, i cim prije krenu svi trcat i kretat se, to lakse cemo pratit druge ekipe i tesko da ce nam moci onako izigrat vezni i odbranu.
Vec se radujem septembru
I dobro ono neko rece: Prosle godine u ovo doba Gallijani je bio u kupacim gacama i na telefonu na plazi, a Mirabelli i Fassone ne znaju za odmor, jer se sad desavaju "SCONTI MERCATO" (snizenja) a 31.08. se dovode 1-2 igraca da pokriju rupe koje su nastale u julu i augustu. Ponavljam: Bravo Fassone i Mirabelli.