(06-07-2017, 01:03 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Vec se radujem septembru 
Bice to i ranije ,imamo one dve runde kvalifikacija sa krsevima u kupu UEFA. 20nekog jula igramo prvu utakmicu. Taman zagrevanje pred prvenstvo.
Zamislite posle toliko godina 2 beka koja imaju pregled igre i tehnički su potkovani da pogode saigrače
Jedino što je Konti igrao desnog veznog praktično u Atalanti ali s druge strane Rodrigez je bio štoper u Volfsburgu ove godine.
(06-07-2017, 06:11 PM)huss Wrote: [ -> ]Izgleda da smo se defintiivno okrenuli Belotiu. Po meni bi to bilo najbolje rjesenje, mlad je, dokazani navijac Milana, vec se pokazao u ligi. Mislim da lagano moze dati vise golova nego ove sezone, pogotov sa Rodrigezom i eventualno Contiem koji imaju odlicne ubacaje sa strane.
Sve je to Ok...Belloti je stvarno dobar napadac...puno trci, pomaze ekipi...ali danas su odbili nasu zvanicno ponudu nesto manju od 50 miliona eura... Belloti koji nema utakmica u Evropi po meni ne kosta te novce...jedno je igrati Italiju, a drugo vece i jace utakmice i gdje je jaci pritisak...mozda grijesim, ali jednostavno mi ne kosta te novce...ok i godine su na njegovoj strani, ali svejedno
Pozdrav svima od novog clana.
Za sada sam prezadovoljan kako radi nova uprava, dovode pojacanja, a prelazni rok nije ni poceo. Dakle, Kessie, Rodriguez i Musacchio su gotovi, Biglia i Conti su blizu. Uz to nam treba jedan napadac, cini mi se da krecemo u ofanzivu na Belottija, plus jos jedno krilo (ako planiramo da igramo 4-3-3). Pretpostavljam da smo odustali od Keite, za sada se spominju Papu Gomez, James Rodriguez i Tolisso, ukoliko bi dosao ovaj poslednji Bonaventura bi otisao na krilo, a ovaj bi igrao u veznom redu.
Opozdrav i tebi

) dobrodoso

Evo veceras prave bombe, SKY javlja da smo dogovorili Bigliu i Keitu u paketu....
Pozdrav
Mislim da je bolja varijanta dovesti pravog veznog koji će organizovati igru a ne opet krpiti sa Džekom, naravno najbitniji je izbor napadača da tu ne pogrešimo, svi naši konkurenti imaju napadača od 25 golova po sezoni.
I tu svakako nije kraj zbog klupe jer ovo što imamo nema Boga da idrži na 2 fronta celu sezonu. Ima još dosta posla

Sad je i Dijego Kosta u igri posto ga je Celsi stavio na transfer listu. Navodno su raspitivanja o ceni vec pocela.
Ovog Orsolinija je Galijani imao pred potpisom ali navodno Kinezi nisu dali. Nazalost.
Koliko se ja secam tog ,on je isao u Askoli da pokusava da ih izlevati i onda je dosao Juventus sa parama ( i to neka mala cifra ,milion i nesto) i konkretnom ponudom i uzeo mu ga ispred nosa. Mislim da su cak i ljudi iz Askolija rekli da je Galijani pokusao da im proda maglu.
Slabo se sjecas ali nek ti bude.