Znam da su samo izjave ali baš obećava sve ovo oko Silve. Privatno je pregovarao, izjave da je došao zbog uspeha Milana u lš, mala plata, veliki radnik što podseća upravo na Ronalda koji ga i hvali. Sa takvim stavom će ispuniti očekivanja.
Može se posmatrati paralelno sa još jednim talentom Donarumom (a i 90 posto ostalih klinaca) oko kojeg se vrti suprotna priča.
Inače agent njegov rekao da se prvi put dogovorio oko igrača bez ikakvog curenja u medije što govori koliko profesionalan dvojac pregovarača smo dobili.
Ovog malog golmana treba ili prodati ako su dobre pare ili tribine godinu pa nek starta od Empolija dogodine. Koje smece od covjeka. Odmah treba poceti traziti novog golmana. Ovaj vise ne smije na gol Milana nikada stati.
Lucas Bigliia , e gotovaa stvarr trebaloo e duze vremena cekalo se na Keitaa alii on nas odbioo pa tako stizee samo Lucass ,,, imao je prvii kontakt sa Montela
crveno - crna Renesansaaaa
sveee ovee trensferee pokriccee sa prodajoom donaruuma , bacaa lapadupa niang ,, :S
romaa trazeee susoo 30 mill spremajuu ,, i napoliii su zagreaniii
Spcekulacije su mnogobrojne...cak se ne mogu ni sve pohvatati...Bacca pregovara sa Marsejom ,za Kalinica se nude Paleta i Lapadula ,Brighton trazi Lapadulu ,Galijani pokusava da odvuce Donarumu u Real kao dar dobre volje ,PSG mozda proda Veratija pa zeli Bonaventuru kao zamenu...mislim da je to sve za danas...

Mali nece da obnovi ugovor. Na tribine sa njim.
Da, evo bilo je live saopštenje nema produzetka ugovora. E sad cemo vidjeti sta ce biti dalje. Trebaju ga obavezno prodati vani i uzeti makar 60 miliona, s tim novcem i onih 30 sto je ostalo za napadaca, uzet Belottia. A sto se tice golmana, vec imamo Plizzaria koji je takodje veliki talent, mislim da je sad briljiro za U20...dati malom sansu i ovaj bi sad bio na klupi da ga Miha nije ubacio. Ali eto tako je to neki ljudi su nezahvalni.
Kakvih 60 miliona??? !!!!Real daje 6 miliona.
Milan milanistima a malom unistiti karijeru po mogucnosti
Ma 6 miliona platu mu nude, ne znam gdje si ti vidio, ne spominje se uopste koliko bi ponudili Milanu, osim da je danas procurila info kako daju Jamesa za njega. To ocito nije 6 miliona