(06-15-2017, 05:00 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma 6 miliona platu mu nude, ne znam gdje si ti vidio, ne spominje se uopste koliko bi ponudili Milanu, osim da je danas procurila info kako daju Jamesa za njega. To ocito nije 6 miliona 
Ako je u nekom lijepom snu ovo točno onda smo super prošli.
Uprava je odlična, nema zajebancije.
Zaista velika šteta jer je Donaruma nosio dosta benefita ali ne treba previše da žalimo. On je takav čovek i nema tu šta dalje polemisati, jbg ide život dalje.
Nova uprava je stala iza veličine kluba i nije dopustila da ih ova dvojica zajebavaju.
Sad treba izvući što više, njega svi žele, sigurno i Real i ja bih tu izveo rotaciju sa Hamesom.
Ovo je bilo ocekivano. Nikakvog glasa od njega skoro mjesec. Nadam se da ga nece prodati do pocetka priprema jer se na njima mora pojaviti pa da dobije zasluzene uvrede (nadam se da ce i Rino biti tu negdje u blizini). A ova nasa dvojica, super gospodski. Svaka cast.
Ma treba ga staviti da brani onu jednu utakmicu u kupu uefa pred nasim navijacima protiv krs ekipe da se upisa u gace kako ce mu stadion zvizdati. I ko govno ga izvaditi iz igre posle 30 sekundi od pocetka utakmice (ako ne mos' dobiti utakmicu sa 2 normalne izmene protiv Mladosti iz Lucana i ostalih potencijalnih rivala u tom kolu onda jebiga). Ako odbije da brani onda ima osnova za kazne i oduzimanje plate ako nista drugo. I onda ga prodati tamo polovinom avgusta (kad vec nece ostati da truli na tribinama do kraja ugovora)...
Sampinjone napokon se slazem sa tobom.
„Želim da ljudi i menadžeri shvate da ovde pričamo o Milanu, a ne o nekom propalom klubu. Ovaj klub je sedam puta bio prvak Evrope i ponos je italijanskog fudbala. Mora da postoji neko poštovanje prema klubu koji ti je kao tinejdžeru dao budeš standardni golman u Seriji A. Jedna stvar je kada želiš da zarađuješ više, a potpuno druga kada ni pod kakvim uslovima koji ti se nude, nećeš da produžiš ugovor. To je ponižavanje kluba. Donnarumma je punoletan i ima moralnu obavezu da objasni šta se desilo“, rekao je Govani Galli, legendarni golman iz generacije koja je harala Evropom kod Sacchija.
Ljut je i još jedan bivši as iz slavne generacije - Daniele Massaro. „Kada mi je Inter ponudio ugovor i obećao mi da ću dobiti sve što želim, odbio sam i otišao u Japan iz poštovanja prema Milanu. Ne znam ko je kriv za ovo sa Donnarummom, ali on je navijače držao u zabludi. Ako su njegove odbrane donele Milanu šest bodova u prvom delu sezone, onda budimo pošteni pa recimo da su njegove greške koštale Milan šest bodova u drugom delu sezone. Mislim da je on odavno napravio dogovor i da ide u Juventus“, rekao je Daniele Massaro.
Stariji ljubitelji fudbala pamte Milanovu legendu Enrica Albertosija. „Ludilo je ponuditi momku od 18 godina 5.000.000 evra po sezoni. I još veće ludilo je da to momak odbije od kluba kakav je Milan. Izdao je klub koji mu je dao šansu sa 17 godina. Nije agent kriv, već igrač. Uvek je na kraju igrač taj koji odlučuje. Da je želeo da ostane, ostao bi“, rekao je Albertosi.
(06-15-2017, 09:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Sampinjone napokon se slazem sa tobom.
Love is in the air...hahahah ko bi reko da ce ovo oko Donarume pribliziti stavove dva ljuta protivnika na forumu

ja nebi nikog uzimao nego bi gurnuo plizarija u prvi plan ako je mogao dolaruma sto ne bi plizz i prije svega ovog se pricalo da je veci talenat od dolarume gvardiola je nudio pare za njeg stavit ga na go i zaboravit ovu izdajicu plizz je u klubu od 4 godine i sigurno nas nece izdat kao ovo govno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eno navodno Konte i Kristijano Penaldo napustaju svoje klubove. Upravo reaguj.
Definitivno mi nije jasno kome ovaj scenario sa Donarumom odgovara. Da je obnovio pa onda trazio prodaju, to bih nekako shvatio ali ovo mi nista nije jasno. I to ni u jednom logicnom scenariju.
1. Ako je Raiola htio veliku proviziju onda mi je ovo apsolutno nelogican potez. Mislim da ne postoji budala da za ovog malog ponudi 70+ miliona u zadnjoj godini ugovora plus 6+ miliona za njega po godini. Tu se je Raiola prepustio volji kinezima koji odlucuju hoce li ga ostaviti na tribini godinu dana pa onda da ide za 0 (gdje je tu Raiola) a pored toga treba golmana od 19 godina koji nigdje nije branio godinu dana platiti 6+ po godini na 5 godina.
2. Ako je mali htio veliku platu zasto sr je on prepustio u ruke kinezima koji sad odlucuju hoce li na tribine na godinu dana i odakle mu sigurnost da ce ga neko nakon godinu pauze htjeti za 6+ miliona po godini.
3. Na osnovu ovog gore nije mi jasno zasto je Milan rizikovao i nudio mu 5 miliona u zadnjoj godini ugovora.
Volio bih da ga ostave na tribinama cisto da nauci lekciju, da izgubi SP u Rusiji ako se Italija plasira, a ako ga budu prodavali da to ne bude ispod cifre koju smo dali za ovog Silvu iz Porta (mada cisto sumnjam da ce neko toliko ponuditi).