(06-19-2017, 05:25 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Ja ti pričam za naše apetite, iskreno me ne zanima da l će sad propasti u Realu ili gde god da ode, to je ono što je tražio.
Ni za nase apetite nije pokazao nista specijalno. Samo da ima prostora za napredak i to je to.
(06-19-2017, 06:03 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Status igraca kojima je istekla pozajmica je nepoznat : Deulofeu,Pasalic,Ocampos,Mati Fernandez...
Receno je da niko od njih nece ostati u ekipi naredne sezone. To je Fasone mislim pre nekoliko nedelja pomenuo u nekom intervjuu. Bilo je reci da bi mozda Deulofeu mogao biti zadrzan ,ali to samo u krajnjoj varijanti ako se ne pronadje nista bolje na trzistu. Ova ostala trojica ne zadovoljavaju minimum "higijenskih uslova".

Pogotovo ova zadnja dvojica...
A izgleda ni sa novom upravom ne moze proci bez Djenove. Perin - 15 miliona.
Ja bih voleo da dodje Perin.
Izgleda da smo blizu da zavrsimo posao za Contija, podigli smo ponudu na 23 miliona evra.
Najbolji moguci nacin da se zavrsi prica oko golmana je da dodje Perin. Ako Donnaraumma zeli da pregovara za novi ugovor u oktobru, ponuditi mu novi, ako ne zeli moze ici, ako je spreman da ostane nek se bori za poziciju...Perin je super talentovan golman i jos uvijek mlad...Nek Gigi onda bude drugi golman, Storari treci, a Plizzaria poslati na posudbu...Ako bude i dalje htio da ide onda Plizzaria stavit na drugog golmana i to je to...najbitnije je da ne izvisimo..
Milan je poslao u mirovinu Abbiatia i zahvalio se vrlo dobrom golmanu Diegu Lopezu, da bi na kraju Gigi stao na gol sa 16 godina...
Dosta je tog izlazenja u susret...Milan vise ne treba da trpi pojedince...najbolja dva primjera su Donnaraumma i De Sciglio...
Conti je jako blizu Milana to je treci mladi i talentovan igrac ovog ljeta koji ce obuc dres Milana...jos jedan dobar posao Uprave...Sada nasa zadnja linija izgleda ovako C.Roudrigez Romagnoli Mussacio Conti ( zamjene De Scgilio?, Antonelli?, Calabria, Zapata?,Palleta?Gomez?, Abate) ... Mislim da nam sada nedostaje samo jos jedan stoper, iskusan, koji ce moci uletiti kao 3 ili 4 ali da ne usere kao Zapata ili ne pravi crvene kao Palleta...
Ako do kraja dodje Biglia, vezni red nam je Bonavnetura - Biglia - Kessie ... to i nije lose ali problem je backup sa klupe, tu smo i talje jako jako tanki...
Oho. Moguce da mali obnovi ugovor sa Milanom. Ako se ovo desi Fasone je startao na najbolji mogući način.
E konacno nam odbrana pocinje liciti na nesto

Sad jos samo podebljati vezu i napad i to je to. Nije sampionska ekipa, ali za pocetak i vise nego dobro. Milism da ne bi smjelo bit problema oko plasmana u ligu prvaka.
Da sve ovo oko Donarume je usporilo transfere, pre toga su svaki dan štancali nove poslove i dogovore.
Perin je bio projektovan za Milan već godinama dok Siniša nije gurno ovog malog, mlad Italijan i već ima uspešne godine iza sebe. Meni jedino fali da je malo viši ne volim golmane koji tu ne dominiraju. Kažu da ima i neku povredu znate li više o tome?
Što se ostatka tiče nama fale bar još 1 centralni i 1 ofanzivni vezni, treba biti svestan da je jedina rezerva Kucka (Lokateli pred kraj sezone ko da postojao nije u Montelinim planovima, kapitena i onih bačenih 20 miliona ne bih da uzimamo u bilo kakve računice).
Ma mali je veliki peh, ja licno nisam za njegovo dovodjenje. U nesto vise od godinu dana dvaput je kido ligamente koljena...zadnji put prosle sezone, od te povrede se jos opravlja i prema procjenama tek ce u septembru biti spreman. Ali mi krajem jula krecemo sa ligom evrope, ne mozemo mi njega toliko cekati, sigurno je to jasno i Fasoneu.
Milan je dogovorio dolazak Contija! Obestecenje bi trebalo da bude 25 miliona evra, plus bonusi, dok ce igrac potpisati petogodisnji ugovor, uz platu od 2 miliona evra. Zvanicno saopstenje ce biti ove nedelje. #MilanNews