Zivota ti je li ti to u istu knjigu stavljas Marotu i Galijanija. Celavi je slozio jednu od 4 najbolje ekipe svih vremena u fudbalu a frljavi potrosi 500 miliona u 7 godina za 5 titula prvaka Italije.
Ma i otac koji je pazio dete i sve mu obezbedjivao pa jednog dana poceo tako iz cista mira da ga mlati i zlostavlja naravno da treba biti izolovan u zatvoru i sklonjen od deteta. I tad prestaje da bude dobar i brizan roditelj ,bez obzira na dalju proslost. Nesto slicno ti je sa Galijanijem... Ti bi mu sve oprostio zbog necega sto je radio pre 25 godina...Ja ne gledam tako...
Calhanoglu iz Leverkuzena je navodno zavrsen posao, stize u ponedeljak za 24 miliona evra.
Nikako nisam zadovoljan dolaskom Borinija, ali videcemo.
Da, Hakan je verovatno nas, sjajan potez. Meni se cini da bi mogli da promenimo formaciju i da igramo 4-3-1-2.
Ja stvarno ne razumijem zasto toliko negodavanja oko dolaska ovog Borinija?? Ma generalno nisam za kritikovanje prije nego sto igraci odigraju neku utakmicu...
Zato sto je tarabetina koja ima 5 losih sezona iza sebe u Premijer Ligi za koje se ne zna koja je bila gora od koje...Ali i ja kazem da se pogleda...mozda mu povratak u Italiju donese bolje dane.
Suso je navodno stavljen na transfer listu jer se vise ne uklapa u ajeroplanove takticke ideje i zamisli (da se pretvaramo da ih stvarno ima) ,otkupna cena je 30 miliona evra. Navodno se Roma vec zainteresovala...
Sumnjam jer na njemu treba da gradimo tim, realno 3 igrača će ostati iz starog Milana sa bitnom ulogom i treba bar njih sačuvati...
Poli je i zvanicno novi igrac Bolonje. Obestecenje 0 evra ,ali odlazak takvog tantusa iz Milana - neprocenjivo !!!
Calhanoglu navodno sutra lekarski a Conti prekosutra.
Vangioni je izjavio da je svestan da ne moze da bude na nivou potrebnom za Milan i da zeli po svaku cenu nazad u River. Kapa dole.
Franck Kessie, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Mateo Musacchio, Fabio Borini, Hakan Calhanoglu i Andrea Conti (koji bi do kraja sedmice trebao potpisati ugovor sa Milanom) ....
7 pojacanja a tek je prva sedmice jula ... U ovih 22 godine koliko pratim Milan, ne sjecam se da smo bar na papiru jaci prelazni rok odradili...i onda kad pogledate da tu moze doc bar jos jedan vezni i napadac, skontate u kakvim smo ustvari govnima mi bili zadnji 5-6 godina ...
Osim dobrih i kvalitetnih pojacanja velki plus ove Uprave je jak i cvrst stav prema svim agentima i igracima koji zele da zajebu Milan, to se vidilo sa Donnaraummom, a to se sada vidi i sa De Scigliom...ne zeli da produzi ugovor i javio se Juventusu pa sada Juve nudi smjesnih 10 miliona za reprezentativnog beka koji moze igrat na obje strane...Milan trazi minimum 15, a oni igraju na kartu moramo ga prodati...Uprava onda igra super potez...dovodi Contia koji je sad bolji igrac i koji ce De Sciglia ako ne ode zakovat za klupu...pa nek Juve ga uzme besplatno nakon godinu, plus igracu nema Svjetskog prvenstva....Sad agent De Sciglia pritisce Juve i nudi drugim klubovima Mattiu za 15 miliona...
Sve do jednog pojacanja su ciljano dovedena, pa i taj Borini koji ce biti rezerva...tesko je danas naci igraca koji prihvata tu ulogu backup-a i da bude full spreman kad udje s klupe...zbog toga sam ja gotivio Lapadulu...
S jedne strane imamo pojacanja, ali s druge strane imamo jos uvijek igrace koji se nismo rjesili...to mi se ne svidja...Palleta je jos uvijek tu, Vangioni, Zapata, Bertolacci, Niang, Bacca ili Lapadula...
Jos jedan minus bar meni, je sto mi se cini da Montella ne zna glavnu formaciju koju cemo igrati ... trazi krilo, pa dodje cista 10-tka, pa onda traze nove napadace itd...ja bi zaista bio preseretan da odustano od klasicne 4-3-3 formacije koja je fkt davno procitana...