Šta vi mislite o 3 štopera dogodine jer se sad to nameće kao opcija? Ja iskreno nisam ljubitelj takvih eksperimenata mada je istina da sad imamo idealne igrače za tako nešto. Bonućija kao centra svega, 2 ofanzivna beka, Romanjoli je dobar tehničar, vezni igrači nam manjkaju...
Takođe Romanjoli i Musakio su skloni povredama.
Mediji posle Bonucija vise nemaju meru u vezi povezivanja igraca sa Milanom. Sad pominju i Rakitica iz Barselone.
Bertolaci je otisao na suvu pozajmicu u Djenovu.
Slazem se Fassone i Mirabelli najvece pojacanje Milana...za mene posebno ovaj drugi...jer je sa juga, oni ne jebu zivu silu...ili ce igrati i ginuti u dresu ili lete van...tako je i sa Montelle...upratite intervjue Mirabellia, svaki put kaze da je sad sve do Montelle, vrsi vec lagano pritiska na njega...
Citav fudbalski svijet hvali Milan...210 miliona(235 racunajuci bonuse) za 9 igraca uopste nije lose, cak sta vise u danasnjem fudbalu i transferima odlicno...jedan United za dva igraca iskesira 160 miliona eura (Pogba, Lukaku)...
Najbolje sto je tih 9 igraca spoj mladosti i iskustva ... neki su buducnost, a neki ce odma poboljsat igru svojim kvalitetom...
Medjutim mene cudi tisina od strane Berlusconia i Galliania....Milan je u zadnji sigurno 20 godina, najboli prelazni rok odradio, a oni sute...jebem ti sujetu kad je veca od ljubavi prema Milanu...cak Moggi i Moratti pricaju o Milanu, ali ne i njih dvojica...za mene jako jako razocaravajuce...
(07-15-2017, 10:51 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Slazem se Fassone i Mirabelli najvece pojacanje Milana...za mene posebno ovaj drugi...jer je sa juga, oni ne jebu zivu silu...ili ce igrati i ginuti u dresu ili lete van...tako je i sa Montelle...upratite intervjue Mirabellia, svaki put kaze da je sad sve do Montelle, vrsi vec lagano pritiska na njega...
Citav fudbalski svijet hvali Milan...210 miliona(235 racunajuci bonuse) za 9 igraca uopste nije lose, cak sta vise u danasnjem fudbalu i transferima odlicno...jedan United za dva igraca iskesira 160 miliona eura (Pogba, Lukaku)...
Najbolje sto je tih 9 igraca spoj mladosti i iskustva ... neki su buducnost, a neki ce odma poboljsat igru svojim kvalitetom...
Medjutim mene cudi tisina od strane Berlusconia i Galliania....Milan je u zadnji sigurno 20 godina, najboli prelazni rok odradio, a oni sute...jebem ti sujetu kad je veca od ljubavi prema Milanu...cak Moggi i Moratti pricaju o Milanu, ali ne i njih dvojica...za mene jako jako razocaravajuce...
Pa Berluskoni se je oglasio prije prodaje i rekao da će Milan ostaviti u dobrim rukama (mada ja mislim da ga je on prodao sam sebi) a Galijani se nije oglašavao ni kada je on bio odgovoran. Svi znamo da je on u ovo vrijeme u rozim bermudama, bijeloj košulji na biciklu u Forte dei Marmi.
(07-16-2017, 08:17 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Pa Berluskoni se je oglasio prije prodaje i rekao da će Milan ostaviti u dobrim rukama (mada ja mislim da ga je on prodao sam sebi) a Galijani se nije oglašavao ni kada je on bio odgovoran. Svi znamo da je on u ovo vrijeme u rozim bermudama, bijeloj košulji na biciklu u Forte dei Marmi.
Suplja pirca...Moratti i Moggi kao nisu na odmoru? ... Obojica su rekli da u ostavili Milan u dobrim rukama, ali sada kada imaju zivi dokaz za to nisu se oglasili...pogotovo Galliani...je mislim da na njegovu sujetu najvise udara ovi dobri transferi nove Uprave....
Jutros je po nasem vremenu bila pressica u Kini..otpoceo je veliki projekat Milan u Kini ... pokusace da po popularnosti prestignu Barcu i United i da stignu Real...ocekuju veliki priliv novca od tog projekta...cak neki novinari pisu da ce se primanja utrostrucit i da se zbog toga Milan ne brine sa FFP...
Lee i Fassone obecali su jos novih igraca...zele da vrate publiku na San Siro, zele da Milan ponovo bude gledan...zele vecu prodaju dresova i svega ostalog, sto ce donjeti vise zarade...a to samo mogu ako ce igrati bar u prvi 11 dobri igraci...
Vode se taktikom da sto vise uloze i ispravno ojacaju tim, da ce se visestruko vratiti od ulaznica, tv prava, prodaje dresova i ucesca u CL ili EL
Bez obzira sto mi se svidja ovo sta i kako rade Fasone i Mirabeli to ce morati pokazati rezultatima. Za razliku od njih kada se prica o Galijanu i Berluakoniju onda se mora shvatiti da se prica o najvecim svih vremena u svome poslu.
Sad Juventus navodno pored DeSilja hoce da kupi i Lokatelija.
(07-16-2017, 10:44 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Bez obzira sto mi se svidja ovo sta i kako rade Fasone i Mirabeli to ce morati pokazati rezultatima. Za razliku od njih kada se prica o Galijanu i Berluakoniju onda se mora shvatiti da se prica o najvecim svih vremena u svome poslu.
Prijatelju, mjesas zabe i babe ... Fassone i Mirabelli su napravili svu potrebnu infrastrukturu i pripremili sve strucnom stabu da napravi rezultate..Sad je na Montelli da poslozi sve i da izabere pravu taktiku i toga me licno najvise strah ....Galliani i Berlusconi su svoj posao radili perfektno 20 godina i onda zadnji 10 potpuno stali...
@Sampinjon ...Sto se tice Juventusa klasicni pacenicki potez...cak sta vise mogao sam i ocekivati...vrtili su se oko Donnaraumme, pojeli govno, uzeli im Bonuccia i naravno sta je sljedece nego da uzmu dijete Milana...skontali su da sa De Scigliom nece nista dobiti na kvaliteti, pa moraju nekako uzvratiti udarac...
Sto se tice Locatellia i te famozne nase djece koja se kunu u Milan, ako zeli da ide nek ga odma puste...ako misli da ce prije igrati u Juventusovom veznom redu nego u Milanovom, onda je on i njegov agent pravi debili...
Mali je izuzetan talenat, ali mora raditi bar jos 2-3 godine da bi postao igrac, jako spor u predaji lopte i jako se lose postavlja u odbrani...znaci njemu treba redovna igra naredne 2 godine...ako hoce da ode u Juventus pa da ga oni posude nek odma ide i sretan mu put...De Sciglio nas je zajebo za sva vremena nece vise niko...
Fassone i Mirabelli sad zele da zajebu opet Juve, jer ce u ponudu za Bellotia ukljuciti suhu pozajmnicu Locatellia, plus Niang i Palleta
Juventus strepi jer zna da mu se tron apsolutnog gospodara italijanskog fudbala ozbiljno drma. Ne ove godine ,ali u skorijoj buducnosti sigurno.
Fasone o napadacu : It’d be nice to have one from Belotti, Morata or Aubameyang. We’ll see who the choice lands on, even if there are also other names who haven’t been splashed on the front pages yet.
Mentol
https://mobile.twitter.com/101greatgoals...52/video/1