Mislim da ove utakmice igraju Zapate i Palete cisto da se odluci ko ide a ko ostaje. Foto finis. Mada ,polako bi trebao vec da uigrava i pravi tim posle ove Rumunije. Mada i oni su tim level prijateljska utakmica.
kojj katastrofaa ot sajttt imamoo majkee mii ,, pa kako da kupimm sezonskii tikett gdee e taa opcijaa ilii samo za italennee se prodajuu ?
trebaa cuore rosonnero da se izvadii koj kostaa 15 evraa negdee ,, to e kao membrshipp ,, samo za ilustracijuuu membrshipp za west hamm sezonskii kosta 40 funtii ,,, i poslee se svii pitaju od gde im e novacc za takvee transferee ,,, wes ham ponudioo 35 mil za keitaa balde , lazioo prihvatio
Ma ocito da je Montela danas dao posljednju sansu nekim igracima i nazalost ili srecom niko od njih je nije iskoristio. Paleta opet napravio penal, mali Mauri jednostavno nema kvaliteta da igra tu osjetljivu poziciju zadnjeg veznog...itd. Ja cekam prvu utakmicu sa svim novim pojacanjima, pa tek onda mozemo imati neku predstavu. Mada, i tada treba imati u vidu da ce sigurno 7-8 igraca biti novih u prvoj postavi.
Morata je potpisao za Celsi ,Dortmund se nesto naburio oko Aubamejanga ,napao nas da je Milan strasno neprofesionalan ,"ko zna koji ih kurac spopao najedared" ,sto bi rekao moj komsija...Valjda nas to ostavlja izmedju Belotija i Kalinica...
(07-19-2017, 05:32 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Morata je potpisao za Celsi ,Dortmund se nesto naburio oko Aubamejanga ,napao nas da je Milan strasno neprofesionalan ,"ko zna koji ih kurac spopao najedared" ,sto bi rekao moj komsija...Valjda nas to ostavlja izmedju Belotija i Kalinica...
Moratta - 80,85 miliona - hvala, ali ne hvala ... sto je puno, puno je...pa i za Bellotia isto...na ovu ekipu ja bi umjesto tih 60 miliona za Bellotia dao za Renata Sancheza i Kalinica...ubjedjen sam da se obojica skupa mogu dovest za max 60 miliona ...
Sutra je razgovor Bellotia i Torina...na kojem ce im reci da zeli da ide u Milan...navodno je vec sve dogovoreno sto se tice plate ... sad samo idu pregovori sa Torinom o cijeni i koji ce igraci biti ukljuceni ... nadam se da Niang i Locatelli nece praviti probleme ...
Aubumeyang i Moratta imaju iskustvo igranje vaznih i velikih utakmica...ali nemaju muda i srce ko Belloti, plus Belloti je fan Milana ...vidicemo kako ce se snaci u vecem klubu, gdje ce imat bolja primanja ali ce imati i daleko daleko veci pritisak
Ma i za Moratu i za Obamejanga se bezobrazno mnogo traži a i igrači sa svojim zahtevima nisu ništa bolji bili, jebeš ih.
Ja verujem da ćemo dovesti Belotija valjda je i taj Kairo svestan koliko rizikuje dogodine da mu opadne cena.
Meni cela ova potera za napadačem ima smisla samo jer su u pitanju vrh igrači kakvi su nam neophodni ali Kalinić to nije niti će biti, šta je on bolji od Bake kao drugi napadač da se oni sad kao okreću njemu kao poslednjoj opciji?
Ovo za Sanceza je nezamislivo sta taj Bajern radi. Decko je imao krs sezonu kod njih ,odnosno nije pokazao ono zbog cega je doveden i nije bio na nivou na kakvom je bio u Benfici... i oni bi na konto toga da ga prodaju za 13 miliona vise nego sto su ga kupili. Pa sutra malo...
Kalinic je napustio kamp Fjorentine i zaputio se u Milan. Nadam se da ovo ne znaci odustajanje od Belotija jer bi to bilo katastrofa.