Do sada smo zaradili 35 miliona eura od prodaje igraca ... Kucka 6, De Sciglio 12, Lapadula 13, Vangioni 1, Rodrigo Ely 3
Dobra je vijest sto je Sosa na transfer listi, vise nije ni na treninzima, bas kao i Bacca i Palleta, ako na njima uzmemo jos 30-35 miliona bilo bi dobro
Sosa je odbio sve ponude koje je dobio iz Turske. Boli njega uvo sto je na transfer listi...
Sunce ti poljubim danas svi trce. Gledaj koja želja da se igra za Milan. A kao usporedo pogledajte zadnje tekme Milana prošle sezone, gdje su većina samo setali. A sad svi trce čim ih bodri 60.000 i znaju da ovdje "stajanjem i setanjem" kosta transfer listom za 0€
Ponavljam: Hvala vam! Bravo! Svaka cast! Fassone & Mirabelli i Li
Naravno da se trci kad nema nijednog krsa u ekipi sem Nijanga koji je blentav. Cak i onaj mucenik Zapata se trudio i prethodnih godina koliko je mogao ali jednostavno ne zna... Ovi Walking Dead brzina i agilnost tipa montolivo i slicni veceras ne igraju...
Sutra zreb za narednu rundu ,nadam se samo da Milan nece izvuci Zvezdu sve ostalo moze...
Wiener Austria!!!
Svi kod mene u Graz na predokupljanje i onda svi pravac u Bec.
Da samo Zvezda da ne padne, mnogo su dobro odigrali ovaj dvomeč.
I meni je zapalo za oko trčanje, ovi mučenici kreću u kontru a naši duplo brži kidišu na njih.
Kao zmajeve da gledam u poređenju sa prethodnim godinama, nije to neka igra ali pojedini potezi su pravo osveženje. Ajde sva pojačanja su dobra ali ovaj par bekova... Prštaće u Italiji to je jako teško zaustaviti.
Donaruma opet skino čist gol, mali Kutrone pored svih zvezda se najviše istakao

dobro je. prosli smo. jedno je jasno da nam treba napadac. ali onaj pravi. cutrone odma na posudbu, daleko je on od ozbiljnog napadaca na kojeg se mozes oslonit, a andre silva lagano da se navikne. Ovo ostalo je sve mlado i zeljno igre. Pa mi imamo vec sad igrace za slijedecu sezonu, sto znaci da ne moramo nista prodavat. Ako neko zeli kupit, nek uzme za ogromnu cijenu i za to uzet 2 mlada i jeftina kao ovo sad. Chalanoglu??? Pa sunce ti poljubim on za 2 godine ide u Real ili City ili PSG za 90 miliona. koji pasovi, pa blizi se Pjanicu sa preciznoscu. Znaci Fair Play ne mora da nas brine, jer cemo imat stadion minimum 60.000 gleodaoca, necemo nista kupovat slijedece godine, one tamo cemo samo uzet za ono sto dobijemo od transfera, a sve ostalo nam ide na plus. Gigio, svaka mu cast, ali tip za 2 godine ide dalje za ogromnu cijenu a mi cemo dovest PLizarria. Mislim, ja bi ga volio zadrzat ali ako nam neko ponudi 80 mil a hoce, onda nek ide, plizzari nazad za 0€ i za ti 80 jos 3 nova pojacanja
Jedva cekam novu sezonu
(08-03-2017, 09:46 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Da samo Zvezda da ne padne, mnogo su dobro odigrali ovaj dvomeč.
I meni je zapalo za oko trčanje, ovi mučenici kreću u kontru a naši duplo brži kidišu na njih.
Kao zmajeve da gledam u poređenju sa prethodnim godinama, nije to neka igra ali pojedini potezi su pravo osveženje. Ajde sva pojačanja su dobra ali ovaj par bekova... Prštaće u Italiji to je jako teško zaustaviti.
Donaruma opet skino čist gol, mali Kutrone pored svih zvezda se najviše istakao 
Conti najboliji igrac veceras hahahahha Abate lagano nek sprema kofere ili nek si nabavi PS4 na klupi i nek se puca na PES-u hahahahhaha