Spekulacije po medijima ne prestaju. Pominju se Keita iz Lacija(pare plus Njang i Paleta) mada je lik vise puta ponovio da ga interesuje samo Juventus i Rafinja iz Barselone.
Ne mogu niti oni potrositi 500mln u jednom ljetu jebiga....
Mussachio je isto odlican tehnicar, vdi se to odmah.
Mislim da je to to od mercata ali da ce pokusati dovesti jos jednog veznog. Neku posudbu ili ako se ukaze neka dobra prilika. Za 3-5-2 imamo dosta igrača. Nama na klupi mogu biti Loca, novi vezni, HAkan, Monto, Silva, Crutone, Zapata, Abate.... Ako igramo 3-5-1-1 tj ako je Suso iza KAlinica.
Ne zaboravite da nam jos nije igrao glavni motor ekipe uz Bonuccia, Biglia. Koji je play Argentine i jedan od boljih u serie a. To nije mala stvar.
Mene je najvise fascinirao Kessie, daleko. Onda Conti koji je mašina! RR je super tehničar, a Hakan kada bude fit i malo se privikne bi mogao biti isto jako jako zanimljiv igrač. Ima pas kakav nam je falio. Ako je Pjanic dosao do ovih razina igranja zasto ne bi i on mogao?
Jedino mislim da nam fali jedan dobar bek, jer su i Antonelli i Abate sranje
Sve cemo znati na zimu
Izgleda da ce 3-5-2 biti testirano sutra protiv onih jadnika. Niang je izostao sa treninga i ima lekarsko uverenje da "pati od stresa".
Ma ovaj tim se zapuštao od 2011. godine, svaka cast novoj upravi i na do sada uradjenom. Ako bi nastavili sljedecih godina u istom ritmu, uopšte ne sumnjam u to da ce se Milan vratiti tamo gdje pripada. A to je svake godine minimum cetvrtfinale LP

Hhahahah
Sutra će biti rekreacija i ništa taj meč neće reći, osim da je 3-5-2 ipak u planovima Montele.
Storari; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Zanellato, Locatelli, Mauri, Antonelli; Cutrone, Silva
Kako će to da pršti od konkurencije sa 2 klinca želja dokazivanja i Kalinića, samo neka se nadaju golova. Dobro je da Roman napokon igra.
Radi se na dovođenju Rafinhe iz Barce i Keite iz Lazia. Niang čim ode dolaze ova dvojica, stim da Montolivo će se molit da napusti ekipu ako hoće da sačuva obraz. Sosa odlazi u Tursku i to bi bilo to. I sve mi se čini da će Bonaventura biti izguran radi Raiole. Znači kolko god bio dobar, dovođenjem Keite on nema mjesta na krilu, a u veznom redu pored Biglie, Chane i Kessia iovako nema mjesta. Stim hvala mu na svemu ali izabrao je pogrešnog agenta. Svaka cast M&F. Ovo sutra je samo trening, mene apsolutno ne zanima, ja čekam nedelju

rad ćemo znat na čemu smo. Ne treba nam više bekova, imamo za svaku poziciju rezervu. Trenutno je sve mlado i to nam je kostur za slijedeću 5 godina, sem što će Kessie za 2 godine otići u Real za 150 mil. IAKO sumnjam u to jer do sad niko nije htio napustiti Milan a da nije morao. Samo trebamo vratit staro ime nazad ko je nam je Gallijani i pedofil uništio zadnji godina.
Nije ovo Siti pa da se rešavamo jedinog igrača koji je sa nama godinama prilikom kojih je bio najbolji zbog klinje koji čeka 3 meseca da ga Juventus kupi.
A i po igračkim kvalitetima Turčin i Kejta sigurno ne odskaču od njega trenutno, momak radi 10 poslova na terenu i snalazi se u svakoj taktici.
Shkendija: Zahov; Bejtulai, Teqja, Cuculi; Todorovski, Alimi, Totre, Celikovic; Ibraimi, Hasani; Radeski
Shkendija bench: Avdyli, Murati, Zejnulai Bojki, Fazlagikj, Shefiti, Abdurahimi
Milan: Storari; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Zanellato, Locatelli, Mauri, Antonelli; Cutrone, Andre Silva
Milan bench: A Donnarumma, Suso, Borini, Gomez, Abate, Gabbia, Kessie
Kad pogledam ove ekipe, Milan treba igrati minimum polufinale ove LE. Od ozbiljnijih ekipa tu je samo Arsenal....