Nipošto mjenjat. Ostavit smradove nek odigraju do kraja. A onog malog balavca što prima 6 miliona nek ide u 3 pm da Bog da ga prodali za 80 mil. ali nažalost sad ga neće više niko.
A jebo vas Montolivo i Borini pa ta dvojica pojma nemaju o fudbalu
U pm koga ja idem gledat u četvrtak, dobro Italijani govore, nas najgori transfer je što smo ostavili Montellu
Evo kako Klhanoglu udje odma je bolje ,cak je uspeo namestiti gol onom slepcu...
Eto prodje Irma i preko Milana...
Sve je danas bilo pogresno...od izbora igraca na pojedinim pozicijama, do formacije, zalaganja pojedinih igraca...ova ekipa ne smije primiti 4 gola,a kamoli da primi onakva amterska 2 gola kao u drugom pol...primis 1 gol od pocetka sezone i 4 za 20 min i nista ne mjenjas...
Calabria nema mjeste u ozbiljnom Milanu...svi mi pljujemo Montoliva...a sta je sa Biglie? kao picka je odigrao mec...spor, rjesava se odma lopte i svaki put siguran pas u stranu...jebote takav vezni igrac...Chakanoglu Suso pa i Kessie jedini pokusavaju nesto prema naprijed i shodno tome grijese...Ovo je druga utakmica da nas vezni red izgleda uzasno los, bez ideje i nespreman...
Onda kakva glupost ostaviti Crutone od prve min...tacno se znalo da ce momak izgoriti u prvom derbiju u karijeru..ajde da nema jos napadaca, ali Kalinic i Silva na klupi u prvoj ozbiljnoj provjeri...
Igraci izgledaju totalno nespremni, prema naprijed sve sto smo pokusali je induvidualno bez ikakve organizacije i smisljene akcije...
Prosle godine je bilo opravdanja za poraze da nema koga da ubaci, ali sada ovo je ozbiljnija ekipa u koju je ulozeno vise od 200mil, sto se mene tice ogroman zuti karton za Montellu..i vec mu se uveliko treba mrdati stolica..
Uz to sto je Montela los dodas i to da i ovi koji su igrali uopste nisu trcali, samo mali Cutrone dok ga nije izveo i naravno da dobijes katastrofu. Kesi je imo preko 10 pogresnih pasova, i kad pogrijesi samo stoji. Ostale mi mrsko nabrajati. Uglavnom s ovakvim pristupom ne da necemo moci biti 4 nego je i 6 pozicija od prosle godine misaona imenica. Prosle godine smo znali gubiti, pa i sa cetiri primljena pogotka, ali nikad se nije ovako setalo po terenu. Ali kad vidis da ti vezu igraju Montolivo i Kesi...sta ocekivati.
Ovaj poraz totalno ide na Montelinu dusu. Nema sta. Sve je zajebao sto je zajebati mogao.
halo ba covjek nema igrace za formaciju za koju igra nama prosle godine najbolji igrac grije klupu bez minutr u 3 kola mi moramo igrat nazad sa 3 stopera 3-5-2 se mora igrat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma bolje da su nas napunili da je bilo 1 razlike idiot ništa ne bi shvatio ovako ima nade. Ova promašena formacija ne odgovara nikome osim Montelinim zamislima, gubimo 3-4 dobra igrača zbog toga.
Što se tiče primljenih golova napuniće nas svaki ozbiljan napad imamo četri pridošlice pozadi i treba se strpeti dok se ne uigraju. Ali jedino logično objašnjenje zašto igra Montolivo pored 2 vezna i Borini napred su defanzivne uloge da se nadoknadi taj nedostatak i da se timski branimo plus taj posed lopte koji smo imali do kraja prvog dela. I onda spurnjaš 4 gola za 10 minuta pa komedija kako ga je preveslo Inzagi.
Pojedinačno mi najviše smeta što su Bilja i Bonući razbijeni danas, prvom su presekli isuviše lopti i čitali ga a drugog je pojebo Imobile. A oni su kao nosioci naše igre al' nisu preko dana sigurno zaboravili da igraju.
Kalabria sa ovakvom odbranom u ambicioznom Milanu ništa neće uraditi. Eventualno u drugoj formaciji ali i tu je on zamena. Jednostavno svaki 1 na 1 sa njim on ispada i protivnik je u gol šansi.
Kesie nije sazreo za Milan druga utakmica on poklanja gol ali neka isplatiće se kroz neko vreme siguran sam. Ne znam šta vi gledate on je jedini uz Susa uspeo da sa loptom dođe do 16 metara u par navrata. Valjda treba kao ova 2 iskusna pored njega da dodaje prvom do sebe tu nema grešaka jelte jebeš što nema ni igre.
I napred mi je takođe genijalno izvesti ovu trojicu. Udvoje Susa i ako on to ne uspe da savlada mi prilaz golu nemamo, jer Borini je 0 u napadu a napadač u ovoj formaciji može samo loptu da čeka ako nije Benzema ili tako neko. Al' to se videlo i u prošloj utakmici nikakva novost.
Samo jedan Čahanoglu je digao našu igru na sasvim novi nivo i to je sva filozofija, ne može Borini druže ne može nikako kad ti ceo napad visi o 2 krila.
Lacio je dobar tim mnogo stabilniji od nas i poraz ne treba da čudi ali sama naša igra je brukanje i ide na dušu jednom čoveku
Inzagi je danas pokazao da je trenerska klasa za Montelu. Za njega i Lacio se moze reci da izvlaci maksimum iz ekipe ,dok ovaj nas unazadjuje potencijalni maksimum ekipe.
A naucice on da ne kazem sta ,evo izjavio je da bi "opet sve uradio isto".
https://www.football-italia.net/109675/m...l-strength
“I would field the same players if I had to make the decisions again. In my view, these were the best players for the situation."
"I thought on an individual level that Lucas Biglia and Montolivo had good performances."
Sta ce takav da nauci???
Sljedece dvije tekme u Seriji A su obje kod kuce u razmaku od 3 dana :
Milan-Udinese -ned
Milan - Spal -sri
Ako ne uzme svih 6 bodova, treba mu uruciti otkaz i ciao...nema dalje zavljacenja i gubljenja vremena...ogromna ulaganja traze dobre rezultate, ako ne izborimo CL i taj novac vrlo lako se moze desiti bankrot ...
Nas vezni red toliko je mekan i toliko trkacki nespreman da je to uzasno za gledat...vise ne znas da li je problem formacija ili jako los vezni red..
Evo sad najavljuje protiv Austrije 3 u odbrani...ja sad ne razumijem taj potez...citave pripreme i sve utakmice igras sa 4 nazad i sad prelazis na 3 ... meni se cini da je veci problem premekan vezni i igraci na krilnim pozicijama koji to nisu