Problem je to sto je ekipa takticki zarobljenik fudbalski sakatog a prepotentnog trenera koji je utripovao da je kombinacija ...nemam pojma... Sakija i ser Aleksa Fergusona...
To radja ove ostale probleme ,jer postoje nacini da se oni ublaze ,malo teze u potpunosti i uklone ,ali svakako drasticno ublaze...ali se ne ublazuju zbog gore pomenutog.
I lepo je rekao Bonuci posle utakmice...ovo danas je samarcina po sred face...
Njemu je psihološki aspekt kriv što su nas demolirali...
Aj što nema pojma nego što je bezobrazno tvrdoglav.
Ubise nas kao malu djecu ali mozda nam je ovo trebalo da nas malo spusti na zemlju. Uopce se necu zivcirati, zasad. Ustvari uopce necu, bar ne ovu sezonu. Jer ne ocekujem puno, treba ovo uigrati, treba mozda i trenera promijeniti. Svejedno, nadat cu se da bar mozemo zavrsiti cetvrti.
Ne bih da zvucim previse pesimisticno, ali danas mi se srusio san da mi mozemo s ovom ekipom do 4 mjesta. Ovo je isto ko i prosle godine, ako nije i gore. Prosle godine smo imali panjeve, tipa Pasalica, ali taj Pasalic je makar svaku utakmicu trcao. Da ne govorim o tome da je onaj Kucka izmislio fudbal za ovog Kesia. Koliko god vi njeg nesto hvalili i koliko god kojekakvi strucnjaci njeg dizali sve ovo vrijeme, ja ne vidim uopste sta je to posebno kod tog igraca. Pas nula, gubi lopte jer je nonsalantan, nije ni od nekakve trke, sem u nekim rijetkim situacijama. Ja bih volio da grijesim ali ovo je nas Kondogbia, koji ce otici brzo kako je i dosao. Nama trebaju igraci koji znaju igrati pas igru i to prema naprijed. Montolivovskog dodavanja unazad je meni dosta ovih pet godina. Zamrzicu fudbal zbog njih. Ovako nisam dugo bio razocaran, vjerovatno zato sto sma naivno ocekivo da konacno mozemo nesto uraditi ove godine. A izgleda da cemo se na kraju opet boriti za ligu Uefa, sto ce biti katastrofa.
Po meni, ovo je poraz u pravo vrijeme i možda čak i dobrodošao. Otrežnjenje nakon prvih nekoliko laganih utakmica gdje se nije vidjelo gdje smo i koliko možemo. Kaljari nas je prošlo kolo namučio, ali to izgleda nije bilo dovoljno. Sad je tu bio Lazio koji je ipak mnogo ozbiljnija i uigranija ekipa i koji će namučiti i Juventus i Napoli, i možda juče nije bilo realno više od boda očekivati.
Jednostavno je previše novih igrača i vrlo je teško to sve složiti za tako kratko vrijeme. Poraz možda jeste previsok, ali je sve vratio u stvarnost.
Cijela ekipa je presporo igrala. Svi su bili kriminalno loši juče na čelu sa Montelom.
I dalje mislim da je Kessie zvijer od igrača, ali nije tip igrača koji može sve pokriti. Montolivo i Biglia ne mogu igrati zajedno, prespori su i u sredini jedan od njih dvojice mora biti uz Kessija, a jedan na klupi (Montolivo).
Ja mislim da ovo nije katastrofa i da mjesto koje vodi u LŠ nije upitno. Sezona je tek počela i ova ekipa može samo da bude bolja. Sa Jackom i jednim od Silve/Kalinića naprijed će biti još opasniji i neće sve biti predvidljivo kao do sad, da sve opasno ide preko Susa. Jer je Borini na drugoj strani beskoristan. Mnogo će to bolje izgledati kad lijevu stranu budu pokrivali Jack i Rodrigez. Kao na desnoj kad su Conti i Suso tu.
Treba strpljenja, kvalitet je tu.
Neće Montela još dugo. Krenuli su novinski članci kako ima podršku uprave. Što znači da mu se klupa klima. Mislim da više nema pravo na grešku.
Bas sam hteo to da napisem. Kad krenu ta "uveravanja" kako je "posao siguran" to je znak da je kraj veoma blizu i da zavisi od svega par utakmica.
Realno problem nisu rezultati (sem ovog juce nismo imali nijedan los) - ali je problem sve ostalo...sem tih par dobrih rezultata protiv veoma veoma slabih protivnika mi nemamo nista... ni igre ni pizde materine... Sve je to tacno da su to novi igraci i da treba vremena... ali ni to nije opravdanje za ovaj stepen kriminala koji smo gledali protiv prvih ozbiljnijih protivnika (a pitanje i kako bi tekao mec protiv Krotonea da nije bilo penal/crveni u petom minutu)...
Juve i Napoli su nedodirljivi, Inter jako ušao u sezonu, Lacio vreba a za Romu će se tek videti... U svakom slučaju neće biti lako zgrabiti 4. mesto.
Meni deluje da sa ovim igračima mi moramo da igramo ofanzivan fudbal (oba beka i Bonući vole da učestvuju u akcijama kao i Kesie) ali za to treba imati muda. Ako nastavimo sa ovom alibi igrom tj. držanja poseda lopte ne znam koliko to odgovara našim sposobnostima.
A 2 napadača mi ni u 80. minutu dok gubimo ne vidimo a kamoli da se nadam da krenu od početka.
Inter je i prethodnih godina ulzio dobro u sezone i onda se raspadne kao neka krntija jer su imali tarabetine na klupama(kao i mi usotalom prosle sezone). Medjutim sad imaju Spaletija koji je npr Romu preporodio posle onog pilicara Garsije ,bice interesantno videti moze li isto da uradi i sa Merdom. Nadajmo se da nece ,ali iskreno strepim...
Inace Inter je sad doveo trenera koji je poznat po nadimku zeteoc trofeja.