Ne bas fina igra, pogotov u drugom dijelu. Srecom pa smo dobili onaj prvi penal. Ko zna kako bi to zavrsilo bez penala. Nadam se da je ovo samo prolazni pad, jer ako ovako budemo igrali u nedelju, tesko da mozemo do tri boda. Ali ajde bdoovi su tu i treba biti optimistican

ma realno danas se igralo koliko je trebalo bez zaljetanja i to je bitno Kessi konacno nakon nekoliko losih utakmica odigrao doktorski, Hakan je bio bolji nazad danas nego naprijed ali zgusnut raspored za igraca koji nije bas u igrackoj formi jos uvijek 100% zadovoljan sam, Danas nam ke falio Calabria desno u odnosu na Abatea u ovoj formaciji on je Cafu

Cuj dobili penal. Golman je napravio penal na Kalinicu.
Dobro Abate je bio dobar pozadi tu su ipak i Konti i Kalabria za sad slabiji od njega.
Kesi kad se zatrči... Jednu akciju krene napred iznudi aut, potom krene iznudi korner. Kasnije krene iznudi penal. Strašno je jak i ima dobru tehniku nemaš kako da zaustaviš takvog igrača, plus je prodoran. Ne znam mislim da će on postati zver kroz koju godinu.
Ma dobro, loše sam se izrazio. Mislio sam, sreca da se taj penal uopste desio. Ali vidjecemo, sljedece tri utakmice ce pokazati gdje smo i sta smo. Dosad je bila jedna utakmica protiv malo jaceg protivnika i 4 komada smo primili. Ako iz naredne tri utakmice uzmu 7 bodova to je vec nesto...
Ja nisam gledao utakmicu tako da ne mogu da hvalim ili kritikujem ni tim ni pojedince, samo sam na momenat video da smo dali golove iz penala ,iskreno zabole me da li su postojali ili ne...sudije su nas tokom godina toiko ostetile da je red da nam se karma vraca u godinama koje dolaze...i to pozamasno...
Penali su bili cisti kao suza ali vjerujem da se ovaj drugi proslih godina nikad nebi svirao. Ove male ekipe ce vise jebati VAR nego sto ce im koristi donijeti. Proslih godina, kada se sude 2 penala za neku od vecih ekipa, pravljen je skandal. A bilo je utakmica gdje nije sudjeno ovim vecim i po 3 4 penala iz tih razloga.
Huss, bez ikakve namjere za raspravu, ja mislim da u utakmici protiv fasista , Kesi nije napravio glup penal (gdje Zuti ni u kojem slucaju nebi zabio gol) stvari bi se odvijale skroz drugacije, sinoc da golman nije oborio Kalinica, ovaj bi zabio gol i opet bi bilo 1:0. U svakom slucaju Rodrigez je mogao i promasiti penal.
Ma druze moj kakabanja meni ti je mrsko raspravljati svakako

a i nema razloga, zaboravio sam taj glupi penal protiv Lazia

Ma penali su sastavni dio igre, ali svakako ne odlucuju dugorocno o poretku

PORTIERI - Donnarumma A, Donnarumma G, Storari
DIFENSORI – Bonucci, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli, Zapata
CENTROCAMPISTI: Biglia, Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Locatelli,
ATTACCANTI: Cutrone, Borini, Kalinic, Suso, Andre Silva.
Nema Contia, Abatea, Calabrie i Antonellia ... bice zajebano bez 4 beka ... izgleda da ce Borini igrati desnog vanjskog ... sutra nam pred derbi sa Romom i utakmicom protiv Rijeke igra samo pobjeda ... Nadam se samo da ne odustajemo od 3-5-2 taktike ... nekako bolje izgledamo i mnogo igraca je induvidualno duplo bolje u toj formaciji
Ono sto se meni licno svidja u ovoj formaciji, da smo preuzeli loptu ... imamo vise loptu u posjedu i pritiscemo ... nekada to ne izgleda sve perfektno, al nova formacija plus 11 novi igraca, do Nove Godine cu im ispade oprastat zbog neuigranosti
Ipak je Abate tu ... pocetnih 11 : Donnaraumma, Zapata,Bonucci,Romagnoli,Abate,Kessie,Biglia,Bonaventura,Rodriguez,Suso,Kalinic ...
Sad tek vidim da Smap jedina uz Juve Napoli i Inter nema poraza, doduse uz utakmicu manje....
Malo sam gledao raspored u septembru smo ili cemo odigrati 6 utakmica u 3 sed (pauza radi reprezentacija), u oktobru cemo odigrati opet 6 utakmica u 3 sed (pauza radi reprezentacija) i u tih 6 utakmica, 3 derbija : Roma,Inter, Juve ...
Moro bi malo i Bonnucia, Kessie i Biglia odmoriti takodjer ... sve rotira samo njih trojicu ne, jer ce nam fakat trebat ... u oktobru mozemo rijesiti prolaz u EL i odrzati mjesto medju prva 4 na tabeli