(10-07-2017, 11:04 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]http://www.football-italia.net/110948/sq...d-montella
Za ovo se ne moze reci da covek nije u pravu.
Former Milan President Silvio Berlusconi said Vincenzo Montella “understands very little” about football, reveals Sassuolo patron Giorgio Squinzi.
Al kakvih je gluposti navaljo Berlusconi u zadnja 2 dana onda mu i ova izjava za Montellu ne moze ozb bit prihvacena...
Kakv senilni starac...koja ekipa dovodi 11 igraca na prelaznom roku??? Pa sto se ne pita koja ekipa u 4 godine dovede preko 25 polovnih i smijesnih igraca...idiot...sta su sve doveli u ekipu trebace 2 godine da se "operemo" od istih...
Ako je zaista njegova zelja bila da Brocchi sto duze ostane trener, onda daleko mu kuca od Milana bila...to je najgori Milan u zadnji 20 godina sigurno...
Sto se tice trenutne ekipe, A.Silva sinoc gol i asist za Portugal...Takodjer, gledao sam i Argentinu i Italiju...ubjedljivo dva najgora igraca u repkama Biglia i Bonnuci...ovo za Bonnucia se vidjelo da nema veze sa tim ko igra u veznom redu, apsolutno se vidi da momak nije fizicki i psihicki spreman...Argnetinci kazu da Biglia nije isti igrac od prije ljeta i sad.. i to sve ima veza samo sa jednom stvari - vrlo losi i slabi treninzi u Milanu...prvo fizicki nespremni,a odma za to se veze i psiha...
Promjenili su nacin treniranja i sami sebe unazadili...to je ono kad strucni stab ne zna da iskoristi najbolje od igraca sto raspolaze i kad dodas lose treninge onda samo gore moze biti
I onda kazes da se Brluskonijeva izjava da Montela nema pojma o fudbalu ne moze uzeti za ozbhiljno
A Rivera mu je rekao ,Covece ti si taj koji je prodao klub Kinezima sta se sad bunis?

Testirana je nova formacija danas protiv Primavere...to je 3-4-2-1... Bonaventura i Suso iza napadaca...meni to zvuci jako zanimljivo i mislim da imamo igrace za tu postavu...u defanzivi to prelazi na 3-5-1-1 ...
Glupo mi je kad stavi 5 igraca u vezni red kada napadamo...jednostavno sudaraju se igraci i nema dovoljno prostora da se nesto razvije...
Mislim da formaciju 3-4-2-1 i 3-4-1-2 treba forsirati i ne odustajati..tj uigravati do kraja...u defanzivi ce to uvijek biti 3-5-1-1...jednostavno vise nema vremena za eksperimentisanjem...i konacno da se pojacaju treninzi pa da nam igraci kud i kamo vise trce
Izgleda da ce nam novi proizvodjac dresova biti Puma (dobijacemo 10-15 miliona po sezoni) posto Adidas raskida ugovor par godina ranije.
Meni je strasno zao i krivo za Adidas...nekako su Milan i Adidas postali jedno...I Audi je isto uradio...navodno nova Uprava je postavila nove uslove za sponzore...i to se nije svidilo par sponzora i odustali su...takodjer Milan je skoro potpisao sa Dieselom sto se nije svidilo Adidasu...
Pumin ugovor treba da kosta 15 mil eura...a npr Adidas Unitedu daje 85 miliona godisnje...po meni prvo los potez i prvi minus za Upravu
Lacio pobedio Juventusa u gostima...iz keca u dvojku ,odose i oni na 19 bodova...Ako ne pobedimo sutra eto nas na minus 7 od cetvrtog mesta...
Sastav za sutra: A Donnarumma, G Donnarumma, Storari; Abate, Bonucci, Calabria, Gabbia, Gomez, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli, Zapata; Biglia, Bonaventura, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo; Borini, Cutrone, André Silva, Suso
Antonjeli ,Konti i Kalinic povredjeni ,Calhanoglu suspendovan...
Da, ali taj isti Adidas je nakon 20 godina saradnje s Milanom dao ugovor od 19 miliona, a onda preuzimaju juve i u prvoj godini saradnje daju im 21 milion!? Pratio sam malo ove vijesti za derbi. Kako su se samo nafurali i kako nas potcjenjuju. Ali neka zato Milan sutra dobija! Na Gazzeti su dali neku anketu u kojoj usporedjuju igrace na pojedinim pozicijamaa. Uglavnom od 11 igraca samo 2 ili 3 Milanova su bolja. Al najveci paradoks: taj nekakav Skriniar ima skoro duplo vise glasova od Bonuccia...Ajde vidjecemo sve sutra

To onaj klinac Slovak ,platili ga Sampdoriji nesto preko 20 miliona. Nisam ga nikad gledao ali sam par puta procitao po novinama da je kao najveci talenat u svetu medju stoperima ,nema u koga ne prognoziraju da ce izrasti...kojeg god velikog imena kroz istoriju mozes da se setis neko je pisao da ce taj malac biti novi on...
Nije morao bas ovaj smrad od coveka da postigne gol...