Đaba nama napad kad odbrana pojma nema. Onaj Biglia pojma nema sa loptom. Aj što izgubi loptu, al što ostavi Iccardija samog i ode jednostavno negdje u sensterac da stoji. A onda il capitano BonaBona je strašno preglup. Ja ove sezone ni jednom nisam vidio da je on nešto pametno uradio. Konstantno daleko od napadača I kostatno on griješi kod naši golova. Žalosno na šta mi potrošismo 62 miliona

(Bona 40 i Biglia 21) jer ovaj dvojac meni ove sezone ništa nije pokazao. Baš što kaze Šampion oni od onakvi igrača postadoše debili. Pa Biglia je za neprepoznat u Argentini a isto to i sa Bonuccijem kod Italijana
Pa ti rece da bolje igramo sa dvojicom u spicu. A ja ti kazem da je Galijanijev Kucka, Mesi za crnca od ove dvojice skauta.
Kazem ,tako i jeste ,ali to ne znaci da cemo se prosetati kroz sezonu sa 38 pobeda u prvenstvu.
Bonbon je izgleda tjani agent kojeg je juventus infiltrirao na zadatak da sabotira nas grandiozni projekat

Evo i nesto pametno od Bonaventure ove sezone...
Ja ne mogu da vjerujem koliko je los Bonucci
Koji glupan ovaj Svicarac
ma sta ces, moralo je ovako zavrsit. Iskreno zasluzili su pobjedu. Ne radi nasi sansi, vec radi nase uzasne odbrane i igre nazad. Prelosi smo. Katastrofa. Bonucci je iz utakmice u utakmicu sve losiji i losiji, Biglia srlja po terenu, i pored svega toga onaj idiot na klupi izvodi Romu... ma daj bolan, pa ovo je za mene podjebavanje uprave, znaci covjek javno iskazuje zelju da mu se da otkaz. Sramota. Pa ja ga veceras ni jednom nisam vidio na TV-u da je pored linije skakao i stimao ekipu. Vec uvijek zamisljen. Nema on pojma sa zivotom a kamoli sa fudbalom.
Prava bolest mali klubova, eno Di Francesco sa Romom, radio cuda sa Sassuolom ali cim dode u veliki klub pada nema ga nigdje. Kao i ovaj pacov.
Ne znam sta ste se okomili na Kessieja, za mene je on odlican igrac samo sto nema slobodu igre. Radi sve ono za sta nije stvoren. Bolan on mora cuvat odbranu i onda jos kreirat napad. Pa za koji k... je onda Biglia tu? Statua Milana na sredini terena ili sta??? Ma bjezi tamo. Bonucci kao centralni odbrambeni ima da cuva jednog jebenog napadaca a to je Icardi, a on cijelu noc nije bio ni metar pored njega. Pa sta hoces bolan? Sta treba Musacchio sa desna ili Roma sa lijeva da ude u sredinu i pokriva tog igraca? Ma bjezi bolan. Ovo je uzasna ekipa, i kakva CH Liga mi smo za nista.
Ali sutra ce avioncic da da izjavu da nam je falilo agresivnosti, da nije fer rezultat jer smo se drzali, da je zalosno sta je bilo ali Boze moj, i da moramo se poboljsat. Onda cemo nabit Atenu, pobjedit Genovu sa gol dva razlike, i to je to. Rijeseni problemi, avionic ostaje idalje trener, i onda slijedi krah od Juventusa gdje cemo mi igrat ali ga na kraju p*pusit, ali nema veze idalje vjerujemo Montelli. Lazio je taj Juventus nabio 1:2 a nisu igrali vec su davali golove. Zato polako se gase kod mene emocije za ovu ekipu, jer vidim da je sve na istom.
Jos to sa adidasom, svaka cast Adidasu. Ljudi shvatili da je ovo lom brodolom gdje se ne zna ko pije a ko placa, i da odrze cist i ozbiljan obraz bjezi sto prije. Bravo. Znaci nemamo sta zvocat. Sad nam je Puma sponzor, za mene odlicno jer prave puno bolje dresove, a jebes razliku od 5 miliona, prodas Bonuciia i eto ti ti 5 miliona godisnje. Al jbg. sad nece vise niko Bonuccija, jer ti treba pola godine da vratis tipa na stare utakmice koje je pruzao poslije ovoga sta mu je Montella ucinio u pola godine. Zalosno ko nama vodi ekipu sa klupe i ne moze mu niko nista.
Sampdoria - Milan 2:0
Milan - Rijeka 3:2
Milan - Roma 0:2
Inter - Milan 3:2
eto toliko o tome da treba vjerovat treneru. Poslije Sampa smo poceli da ga tjeramo, ali uprava mu je dala povjerenje, i od 2 utakmice koje smo morali uzet barem 2 boda, ili idealno 4 jer smo to i ciljali, mi izgubismo obje. I sta sad???? Koje sad kriv za ovo? Siguran sam da cim odleti Montella i dode neki normalan trener, ova ekipa ce pocet da igra. Uvjeren sam 100%
Pa 4 utakmice mi primili 9 komada !!!
eto, laku noc
Ukratko, bolji smo i od Rome i od Intera. Na kraju svega uzeli smo nula bodova. Sve jasno.