Da bas tako, ako nismo bolji nismo ni gori. Mada to ce nam se vratiti negdje, uvijek tako bude. Sezona je duga, dobicemo i mi neke utakmice na ovaj nacin. Ali problem je sto nema zelje i volje, cak ni kao prosle godine.
i da potrosimoo 300 400 mil na skart igracee dzaba namm , treba se timm baziratii na milan primavera igrace pa makar budemoo svakuu sezonuu 6 7 ,, ovii biglia i bonucii su najgorii transferii u zandaa dekadaa ,,, prestaoo samm gledatii sa zaroomm kat e bigliiaa pogresioo kod gol ( trebao e da polomii nogee dobioo zutii i iskupioo se za pogreskuu ) , a sada gledam snimkuu i bonuciii ostavioo icardii sam iza sebe ne markirann u produzetkuu akcijuu kojj klovnnn ,, ovajj namm e kapitannn KATASTROFA
nemamooo DNK KRVIIII U ovajj milann
Fasone je izjavio da klub stoji iza Montele, tako da od otkaza nema nista, meni samo nije jasno sta rade navijaci u italiji zasto ne traze smjenu trenera jer ovo 8 utakmica 4 poraza je sramota, pa i osrednji klub bi otjerao trenera do sad...sramota i uprave i navijaca
Ove laganice sto idu ,Djenova Kjevo...Montela nece uzeti 6 bodova iz te dve utakmice...
Sinoć stvarno nisu zaslužili da izgube i realno je bilo da ostane 2-2.
Puno griješe od početka sezone, sinoć sva tri gola iz greške primaju. Pogotovo penal i drugi Interov go, prvo je Biglia izgubio loptu a onda Icardi sam kao duh. Jebiga.
Bez obzira na sve, ovo i dalje ide na dušu Montele, forsira formaciju koja ne funkcioniše nikako. Sad je kasno da se vraća na 4-3-3, sad treba pojesti govno do kraja i čekati da ova formacija proradi.
Nije Biglia bio toliko loš sinoć, krljao je dosta u defanzivi.
Borini sinoć izdominirao u drugom poluvremenu. Imam osjećaj da bi komotno mogao da odigra i treće poluvrijeme. Bolji od Abatea pet puta.
Sa ove distance se već mogu izvući neki zaključci o ovom projektu:
- povreda Kontija je dosta zakomplikovala stvari, sa njim desno bi bili izuzetno opasni, ovako do sad desna strana kao da nije tu. Kad se oporavi biće ogromno pojačanje,
- gledam sinoć na terenu je mnogo igrača koji su mladi i koji će postati vrhunski igrači, A. Silva, Romanjoli, Kesi, Suso, Donaruma, Musakio, tu je i Konti kad se vrati, Kutrone, Lokateli, plus par iskusnijih i realno nije šuplja priča, ali stvarno treba mnogo, mnogo vremena da se ovo sve složi. Vidjelo se sinoć da svi znaju igrati fudbala, pa Musakio je par puta odigrao bolje dodavanje nego vezni igrač. Kvalitet je tu, za mene to nije upitno, i vidi se da im malo nedostaje da to proradi. Mnogo je novih igrača došlo i znalo se od samog starta da će to biti najveći problem, zato i jesu insistirali da u julu imaju sve igrače na okupu.
I slepci vide da je ovaj mali A. Silva bolji od Kalinića, čak i igrači po novinama hoće da mali igra.
mi se ne znamo branit tj ne mozemo jer n am stoperi organizuju napade i vise su na protivnickoj sredini nego na nasoj i normalno umaraju se kad se vracaju pa jeste li primjetili koliko je puta sinoc Bonuci bio na interovoj polovici i "kreirao" napad, nije moguce da je Bilja zaboravio igrat u repci razvaljuje u laciju nosio ih, itd...jednostavno problem je u treneru i njegovoj postavci igre
Borini je sinoc bio nas najbolji igrac...sto je samo po sebi tragicno...
(10-16-2017, 12:41 PM)winstonwolfe Wrote: [ -> ]Sinoć stvarno nisu zaslužili da izgube i realno je bilo da ostane 2-2.
Puno griješe od početka sezone, sinoć sva tri gola iz greške primaju. Pogotovo penal i drugi Interov go, prvo je Biglia izgubio loptu a onda Icardi sam kao duh. Jebiga.
Bez obzira na sve, ovo i dalje ide na dušu Montele, forsira formaciju koja ne funkcioniše nikako. Sad je kasno da se vraća na 4-3-3, sad treba pojesti govno do kraja i čekati da ova formacija proradi.
Nije Biglia bio toliko loš sinoć, krljao je dosta u defanzivi.
Borini sinoć izdominirao u drugom poluvremenu. Imam osjećaj da bi komotno mogao da odigra i treće poluvrijeme. Bolji od Abatea pet puta.
Sa ove distance se već mogu izvući neki zaključci o ovom projektu:
- povreda Kontija je dosta zakomplikovala stvari, sa njim desno bi bili izuzetno opasni, ovako do sad desna strana kao da nije tu. Kad se oporavi biće ogromno pojačanje,
- gledam sinoć na terenu je mnogo igrača koji su mladi i koji će postati vrhunski igrači, A. Silva, Romanjoli, Kesi, Suso, Donaruma, Musakio, tu je i Konti kad se vrati, Kutrone, Lokateli, plus par iskusnijih i realno nije šuplja priča, ali stvarno treba mnogo, mnogo vremena da se ovo sve složi. Vidjelo se sinoć da svi znaju igrati fudbala, pa Musakio je par puta odigrao bolje dodavanje nego vezni igrač. Kvalitet je tu, za mene to nije upitno, i vidi se da im malo nedostaje da to proradi. Mnogo je novih igrača došlo i znalo se od samog starta da će to biti najveći problem, zato i jesu insistirali da u julu imaju sve igrače na okupu.
I slepci vide da je ovaj mali A. Silva bolji od Kalinića, čak i igrači po novinama hoće da mali igra.
Hvalis Borinija a prije toga kazes da desna strana kao da nije tu???
8 kola, 4 pobjede, 4 poraza, gol razlika 12-13, i 7 bodova zaostatka za CL
Tesko je dati neke analize, jos je vruca glava...koliko god razmisljam, nasa dva najveca problema su Montella( i to sto on ne zna sta hoce od pojedinaca i ne zna sta moze ovaj tim i ne zna kako da koristi ovaj tim) ...ovo ispod je 8 formacija u 8 kola :
LE 8 FORMAZIONI DI MONTELLA
Crotone-Milan 0-3
DONNARUMMA; CONTI, MUSACCHIO, BONUCCI, RODRIGUEZ; KESSIE, LOCATELLI, CALHANOGLU; SUSO, CUTRONE, BORINI
Milan-Cagliari 2-1
DONNARUMMA; CONTI, MUSACCHIO, BONUCCI, RODRIGUEZ; KESSIE, MONTOLIVO, CALHANOGLU; SUSO, CUTRONE, BORINI
Lazio-Milan 4-1
DONNARUMMA; CALABRIA, MUSACCHIO, BONUCCI, RODRIGUEZ; KESSIE, MONTOLIVO, CALHANOGLU; SUSO, CUTRONE, BORINI
Milan-Udinese 2-1
DONNARUMMA; MUSACCHIO, BONUCCI, ROMAGNOLI; CALABRIA, KESSIE, BIGLIA, BONAVENTURA, RODRIGUEZ; SUSO, KALINIC
Milan-Spal 2-0
DONNARUMMA; ZAPATA, BONUCCI, ROMAGNOLI; ABATE, KESSIE, BIGLIA, CALHANOGLU, RODRIGUEZ; ANDRE SILVA, KALINIC
Sampdoria-Milan 2-0
DONNARUMMA; ZAPATA, BONUCCI, ROMAGNOLI; ABATE, KESSIE, BIGLIA, BONAVENTURA, RODRIGUEZ; SUSO, KALINIC
Milan-Roma 0-2
DONNARUMMA; MUSACCHIO, BONUCCI, ROMAGNOLI; BORINI, KESSIE, BIGLIA, CALHANOGLU, RODRIGUEZ; ANDRE SILVA, KALINIC
Inter-Milan 3-2
DONNARUMMA; MUSACCHIO, BONUCCI, ROMAGNOLI; BORINI, KESSIE, BIGLIA, BONAVENTURA, RODRIGUEZ; ANDRE SILVA, SUSO
A druga stvar je to da dva igraca od kojih se ocekivalo da ce donjeti instant kvalitetu u nasu igru, Biglia i Bonnuci su daleko dva najlosija igraca u ekipi...totalno van forme i totalno van taktickih postavki...fizicki i psihicki nespremni... i onda vidim ostatak ekipe i ostale pojedince kao sto su Kessie, Chakanoglu, Bonaventura, Suso, Silva, Roudrigez i vidim da nema ni jedan koji igra u kontinuitetu dobro, svi igraju toplo hladno, nema ni jedan u formi...onda meni neki zakljucak koji pada na pamet, da su trenutni treninzi u Milanu jako jako losi i da je ekipa fizicki pa onda psihicki nespremna i da je to uzrok lose igre, slabe koncetracije (odbrana je presmjesna) i nepostojanja balansa izmedju linija...
Ne mozemo reci da induvidualni kvalitet se nije podigao na veci nivo u ekipi, ima tu raznovrsniji pojedinaca, ali kao ekipa su losi, bar za sad...
(10-16-2017, 05:01 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Hvalis Borinija a prije toga kazes da desna strana kao da nije tu???
Pa protiv Intera je desna strana bila bolja i Borini je bio odličan, u svim ostalim utakmicama kao da je nije bilo, posebno kad igra Abate.